-
Βασικα κυριαρχει ο ο,τινανισμος(copyright drdino) και η αλλα τεσπα...
-
Bρε στοκε αφου δεν εχεις επιλογη για Terios στην ψηφοφορια??Που κυριαρχει?
-
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
Α σημερα ειδα και το Suzuki Sx4 στο δρομο.Το ειχε ενας νεος οικογενειαρχης με τα παιδακια του πισω!! Ειναι αρκετα ασφαλες.
Καμμια σχεση με τα ignis kai jimny.!Εγώ θέλω να σε ρωτήσω, το ότι είναι ασφαλές το συμπεραίνεις από το γεγονός ότι κάποιος είχε τα παιδάκια του πίσω;
-
Στην ψηφοφορια μας κυριοι! Το golf ακομα κυριαρχει!
Τοση αγαπη για το golf πια?? Μακαρι να βγει αξιοπιστο το καινουριο
tsi και να εχει αρκετη μεταπωλητικη αξια! -
Στειλε Βιογραφικο και εφυγες για Je t'aime
Θα κανεις θραυση -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Α σημερα ειδα και το Suzuki Sx4 στο δρομο.Το ειχε ενας νεος οικογενειαρχης με τα παιδακια του πισω!! Ειναι αρκετα ασφαλες.
Καμμια σχεση με τα ignis kai jimny.!Εγώ θέλω να σε ρωτήσω, το ότι είναι ασφαλές το συμπεραίνεις από το γεγονός ότι κάποιος είχε τα παιδάκια του πίσω;
Κοιτα τωρα τι ρωταει ο ανθρωπος... Και το Cherry που ειχαμε και μας εβαζε ο μπαμπας πισω ηταν πολυ ασφαλες..
Πηγαινε και off road χαλαρα..
tommaso ενδιαφερεσαι? Θα ειναι και αντικα σε λιγα χρονια..
-
ρε πιλοτε δεν πεφτω στο επιπεδο σου. βλεπεις και je tmaime
ποσο νουμερο εισαι θεε μου...
ποιος ξερει ποσο αμορφωτος θα σαι.. -
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Κοιτα τωρα τι ρωταει ο ανθρωπος... Και το Cherry που ειχαμε και μας εβαζε ο μπαμπας πισω ηταν πολυ ασφαλες..
ΡΕ φαρμακοποιε το cherry δεν ειναι τζιπ
Το suzuki τουλαχιστον και υπερυψωμενο ειναι και τετρακινηση εχει.
Δεν ειναι μεγαλο τζιπ οκ,αλλα την δουλεια του την κανει. -
ποιος ξερει ποσο αμορφωτος θα σαι..Για να ξέρεις πόσο χαμηλού επιπέδου είσαι, πρέπει να το έχεις παρακολουθήσει. Άρα και εσύ είσαι θεέ σου αμόρφωτος.
-
ποιος ξερει ποσο αμορφωτος θα σαι..Ουτε να αντιγραψεις δεν μπορεις?3 ποστ παραπανω
-
Ασε ρε Drino να το κρινουν οι μορφωμενοι αυτο.
Εσυ πιασε κανενα κεμπαπ τωρα και σκουπισε τα χερια σου πριν γραψεις στο πληκτρολογιο.
βλαχε! -
Θα μας πεις και την ηλικια σου για να ξερουμε τι σου ταιριαζει καλυτερα?
-
Εσυ πιασε κανενα κεμπαπ τωρα και σκουπισε τα χερια σου πριν γραψεις στο πληκτρολογιο.
βλαχε!Αρπατη Σαλονικιε
Τι ειναι τουτο ρε??
-
ραψωδοι καμικαζι κατα πανω σου
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ραψωδοι καμικαζι κατα πανω σουΝίντζα ή σκέτο μοντέλο;
-
Ο χρήστης pilotos έγραψε:
βλαχε!Αρπατη Σαλονικιε
Τι ειναι τουτο ρε??
ειπαμε τουτο ειναι μια palia αλφα ρομεο και δειχνει ποσο σχετικος ειναι ο κατοχος της με τα αυτοκινητα!! Γι αυτο και διαλεξε αυτο με τις περισοοτερες βλαβες!! γιαυτο πιλοτε ασχολησου με ενα αλλο σπορ!
το ταβλι ας πουμε .εκει μπορει να εισαι πιο σχετικος! -
3 παιδια, 3 παιδια βολιωτικααα
-
tommaso θα μου δωσεις ενα φιλακι;
-
Aκομα δεν πηρε το SX4 και του την επεσες??
-
ΡΕ φαρμακοποιε το cherry δεν ειναι τζιπ
Το suzuki τουλαχιστον και υπερυψωμενο ειναι και τετρακινηση εχει.
Δεν ειναι μεγαλο τζιπ οκ,αλλα την δουλεια του την κανει.Το cherry τα εχει στο χαλαρο ολα τα συγχρονα τζιπ... Εχει παει σε μερη απατητα και δεν χρειαζεται τετρακινηση και μλκιες... Εχει κουμπι ανυψωσης και τηλεμεταφορας στα δυσκολα...
TURBO H TETΡΑΚΙΝΗΣΗ? GOLF TSI H SUZUKI SX4 ?