-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Επιτέλους και ένα τόπικ που δεν το κλειδώσατε ακόμα!
Ουφ, και είχα σκάσει που δεν μπορούσα να πω και εγώ την γνώμη μου στην φίλη μας Εμμανουέλα...Αγαπητή Εμμανουέλα,
Χαράς στο κουράγιο σου βρε κοπέλα μου, με τους αχρείους αλήτες που έχεις μπλέξει εδώ πέρα!
Γιατί δεν απευθύνεσαι καλύτερα εδώ όπου είμαι σίγουρη ότι όλοι οι προβληματισμοί σου θα αντιμετωπιστούν με απόλυτη σοβαρότητα και σεβασμό?
Υπάρχει επίσης και αυτό όπου θα βρεις και το κατάλληλο forum για να δημοσιεύσεις τις απορίες σου, με έμπειρους χρήστες που θα μπορέσουν να σε κατευθύνουν καλύτερα...Τέλος αν κανένα από αυτά δεν πιστεύεις ότι θα σε καλύψει μπορείς να επευθυνθείς σε διεθνές επίπεδο εδώ και εδώ για πιο σίγουρα αποτελέσματα...
Ένα είναι το σίγουρο, θα βρεις σίγουρα παρηγοριά, φροντίδα και proderm που τόσο φαίνεται να σου λείπουν!
Άντε και καλές αναζητήσεις!
Και σας παρακαλώ εσάς τους υπόλοιπους, ναι εσάς που αναφέρεστε χυδαία προς το πρόσωπο της αγαπητής Εμμανουέλας και την λιθοβολείτε σαν την αμαρτωλή πόρνη από παντού, να σταματήσετε αμέσως!
Δεν έχετε ξαναδεί άνθρωπο που δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι ακριβώς φύλο είναι? Τσκ τσκ τσκ... Ντροπή σας μισογύνιδες!Ορίστε, τα είπα και ηρέμησα!
Αχ βρε με κάνατε και γέλασα τόσο πολύ με τις απαντήσεις σας στα διάφορα τόπικ!
Υγ.Σας είπα ότι στο MotorWomen επιτρέπεται πλέον να γράφονται και άντρες με nickname όπως pa8iasmenh_barbie_me_ta_roz ε?
Τωρα πειραζει που μπερδευτικα?
Παντος λοιπαμαι που βλεπω τετοια ποστ εδω μεσα... νομιζα το παιζουμε και λιγο σοβαροι οταν χρειαζεται... -
Λοιπόν από τα λίγα που έχς διαβάσει, έχω να κάνω μια δήλωση-πρόταση...ΛΟΙΠΟΝ...Εμανουέλα θέλω να σε παντρευτώ να ξεσπιλώσω το ονομά σου, σε αυτούς εδώ τους αλήτες, τους αχρείους!! Είμαι καλό παιδί, από σπίτι και όλοι οι gay φίλοι μου με ποθούν. Θεωρώ πως είμαι καλή περίπτωση!!! περιμένω μυνημά σου με ανηπομονησία και σεβασμό. λολ
Εως 15 000Ε...