-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Kωλολέει,,, με μουσικούλα και κατεβασμένα παράθυρα σε κανένα βουνό...
Εγω με το Χρηστο παντως καναμε εναν Μερκουρη το βραδυ γιατι ειματσε γνωστοι βουνισιοι...και ηταν....
έτσι πρέπει.
Καληνύχτα παίδες!!
-
Έφυγα κι εγώ
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Kωλολέει,,, με μουσικούλα και κατεβασμένα παράθυρα σε κανένα βουνό...
Εγω με το Χρηστο παντως καναμε εναν Μερκουρη το βραδυ γιατι ειματσε γνωστοι βουνισιοι...και ηταν....
Ο Χρηστος ναι ειναι γνωστός βουνισιος...και να μην ηταν εχει αμαξι για βουνο....εσυ τι εννοεις βουνισιος? Οπως λεμε βουνισιος-βοσκος?
-
Oχι εννοω βουνισιος-βουνισιος,πως λεμε αερος-αερος; Ο Χρηστος καταλαβε τι αμαξι εχει και γι αυτο σε καποιο καιρο θα το δωσει.. Καιρος να κανεις κι εσυ το ιδιο...
-
Προσπαθεις να πουλησουμε ολοι τις 106ρες μας μπας και βρεις καμια να αγορασεις μωρη γλιτσα?
-
Για κοπροσκυλο εχεις φαντασια ρε...
Παλι καλα που ο Χρηστος ειναι χεράς γιατι το αμαξι δεν πηγαινε.. Η βολτα παντως ηταν ολα τα λεφτα σημερα,ηταν η καταλληλη ωρα και η καταλληλη θερμοκρασια.. -
παλι καλα που εσυ εχεις αμαξι, γιατι απο χερια...
-
Πάσχο κόψε τις αηδίες για το 106 γιατί δεν θα σε ξαναπάω βόλτα στο βουνό
-
Oκ οκ.. Παλι καλα που εχει αμαξι ο Χρηστος γιατι απο χερια...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Oκ οκ.. Παλι καλα που εχει αμαξι ο Χρηστος γιατι απο χερια...Τσοχλάνι
-
γμτ Κυριακάτικα Ρ$% @%$@^#@^!#%#@%$@^Τ#@
-
Τι έπαθες λεβέντη μου?
-
έχω μπλέξει με μούχλα παρέα που βαριούνται να πάνε παραλία κ την έβγαλα μέσα άσε που δεν έχω και a/c
-
Νταξ ρε συ δλδ να παρατησει ο αλλος το χουζουρι εμ το πιπινακι σοτ κρεβατι με το a/c στο τερμα και να τρεχει στις παραλιες με την καφροπαρεα του κυριακατικα πιχτρα στον κοσμο?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Νταξ ρε συ δλδ να παρατησει ο αλλος το χουζουρι εμ το πιπινακι σοτ κρεβατι με το a/c στο τερμα και να τρεχει στις παραλιες με την καφροπαρεα του κυριακατικα πιχτρα στον κοσμο?εντάξει αν είχα και γω α/c θα άραζα
-
ratanplan τι γλυκό σκυλάκι εισαι!
-
-
-
Παίζει κάτι εδώ πέρα;
-
Παιζει κατι εδω περα;
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#14]