-
μετά την σημερινή συνάντηση αποφάσισα mx5 αντί για spitfire
-
Μαρέσει Χάρη που έσβησες και την πινακίδα της πλατφόρμας.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μου εκαναν εντυπωση τα σηματακια (2 και 3 φωτο).Η δευτερη φωτο ειναι απο το εσωτερικο και γραφει κατι για Βιεννη.Αυτό της δεύτερης το έχει και μια δική μας και θυμάμαι κάπου να το έχω φωτογραφίσει από κοντά... Θα ψάξω να το βρω.
Το άλλο μπροστά νομίζω ότι είναι άσχετο. Borgward είναι παλιά γερμανική εταιρία (καλών) αυτοκινήτων που χρησιμοποιούσαν πολλά κοινά μηχανικά με ΜΒ. Δε θυμάμαι να υπάρχει κάποια σχέση με τα Ponton, άσχετο πρέπει να είναι...Χάρη, ωραίο πρέπει να ήταν, όμως... μοιάζει με νεώτερο μοντέλο...
(άσχετο: μ'αρέσει η φωτογραφία σου- τεχνικά μιλώ...- Εσύ την έβγαλες; Αν ναι, μου φαίνεται ότι έχεις πολύ 'καλό μάτι', για ψάξ'το λίγο!!)
-
-
Tα Borgward Isabella είχαν boxer τετρακύλινδρο κίνητήρα.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Tα Borgward Isabella είχαν boxer τετρακύλινδρο κίνητήρα.Όχι, είχαν 4κύλινδρο σε σειρά 1500 με 60άλογα τα απλά και 75 τα TS.
-
http://uk.youtube.com/watch?v=X58tXOl-O ... ed&search=
mercedes κανουν και........ και πολλα αλλα και πλαγια
-
http://uk.youtube.com/watch?v=X58tXOl-O ... ed&search=
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ .......!!!!!! για τους φιλους ΚΑΠΑΠΗ και D-JET
-
βρε γλυκο αγορι....
τι μας περασες?
για γυφταρες???
ημαρτον τι ειναι αυτα τα πραγματα -
Δεν πιστευω να κανετε τετοια πραγματα την αλλη κυριακη...!!
-
O KP-ης!
-
Μερικές φορές γίνεται καταλάθος. Δε φταίει ο Καπαπής πάντα:
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΥΒΙΚΑ, ΝΑΣΟ! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
(άσχετο: μ'αρέσει η φωτογραφία σου- τεχνικά μιλώ...- Εσύ την έβγαλες; Αν ναι, μου φαίνεται ότι έχεις πολύ 'καλό μάτι', για ψάξ'το λίγο!!)
Την έβγαλα με το κινητό, με το ένα χέρι έξω απ' το τζάμι, σε κίνηση και δεν τράκαρα!
Αν υποψιαστώ ότι παρεξηγήθηκες ->
-
Σας είπα ότι πέρασαμε πολύ ωραία με τους κλασσικούς προχτές το βράδυ?
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Σας είπα ότι πέρασαμε πολύ ωραία με τους κλασσικούς προχτές το βράδυ?και οι κλασσικοι με τους κανονικους...
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
και οι κλασσικοι με τους κανονικους...
Σςςςς θα μας ακούσει ο Νάσος.
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Ποιός είναι κανονικός? Ο Χρουμπελίξ με την ΒΧ?
-
Καλημέρα! Κι εγώ έχω να δηλώσω ότι:
- η Merc του κυρίου Καπαπή είναι εκπληκτική! Με πήγε και βόλτα
- το σεμινάριο του Νάσου ήταν διαφωτιστικότατο. Μετέφερα τις νεοαποκτηθείσες γνώσεις σε ένα-δύο φίλους και τώρα έχουν μαζευτεί τρεις που θέλουν να έλθουν συνοδηγοί στο Απολλώνιο!!! Τι θα τους κάνω όλους αυτούς; Μήπως πρέπει να πάρω κι ένα τρίτο κλασσικό για να τους βάζω μέσα; Βαγγέλη, Αλέξανδρε τι λέτε; Μήπως;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αν υποψιαστώ ότι παρεξηγήθηκες ->
Γιατί να παρεξηγηθώ... μια πολύ τυχερή στιγμή που ίσως δεν την κατάλαβες... έτυχε εκείνη τη στιγμή να τραβήξεις με το χέρι σου λοξά (ή μήπως δεν έτυχε, αυτό ρωτάω) και να ζυγίσεις τους όγκους στη φωτογραφία σου όμορφα σε μια στιγμή.
Αυτό είναι και το ωραίο με τη φωτογραφία... δε με πολυνοιάζει ούτε ποιος την έβγαλε, ούτε πως, ούτε γιατί-βλέπω ένα αποτέλεσμα και αυτό μου αρέσει! το γεγονός ότι την έβγαλες πρόχειρα δε μειώνει σε τίποτα το ότι δεδομένων των δυσκολιών, κακού περιβάλλοντος κλπ κλπ , είναι μια πολύ καλοζυγισμένη φωτό!Νίκο:
- εντάξει μωρε... καααααααααλή είναι η ΜΒ του Καπαπή... καλούλα πως να πω... ε, εντάξει βλέπεται... υπάρχουν κι άλλες, βέβαια (κόκκινες), ΠΟΛΥ καλύτερες, έτσι; ( )
- Να τους βάλεις να αγοράσουν αυτοί ενα... το κλαμπ μας (The Poor Ol' Boyz MB Club of Greece) προσφέρει μια πλήρη γκάμα καθέτων σε διάφορα χρώματα και σχέδια και καλές τιμές ακόμα και για τον πιο απαιτητικό!
Στις 3 η μία δώρο!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ποιός είναι κανονικός? Ο Χρουμπελίξ με την ΒΧ?
το κανονικοι ηταν η φραση της παρεας...
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#4]