-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
:ysterical:εδώ βλέπετε ένα δείγμα των 7009 από τα 7219 posts του κου SirGus
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
εδώ βλέπετε ένα δείγμα των 7009 από τα 7219 posts του κου SirGus
-
πάντως αν έβγαζε κανένα σηματάκι από μπροστά και είχε καλύτερη ψύξη ίσως να τερμάτιζε κιόλας...
-
Νάσο
-
δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω αλλά παίζω όλη την ημέρα
http://ami.schonenberg.nl/index.php?id= ... a92983eab3
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω αλλά παίζω όλη την ημέραhttp://ami.schonenberg.nl/index.php?id= ... a92983eab3
http://www.strichachtclub.de/c_download ... spiele.php
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...
Άσχετο... θυμάσαι που σου είπα στο γυρισμό από το ράλυ να προσέξεις μήπως και δεις τη φάρμα με το ΑΜΙ; Ε, γράψε λάθος, δεν έχει ένα ΑΜΙ μέσα, έχει 3! (το ένα στέισον και το άλλο 8 σαν το δικό σου και το τρίτο σκόρπιο_δεν μπορούσα να δω...)!
Επίσης για τον αγαπητό καπαπή, σπέσιαλ δωράκι... όλα τα εργοστασιακά service manual (από 700σελίδες το καθένα) των:108, 109, 107, 114, 115, 111, 110 stromberg manual, electrics manual, 220/8 ξεχωριστό manual κλπ κλπ... όλα εργοστασιακά και άκρως επεξηγηματικά (αυτά που πάνε στα εξουσιοδότημένα συνεργεία!)!
Σε pdf να τυπώσει όποιο θέλει!
Για να δείτε, κύριοι, ποσο αγαπημένοι είμαστε εμείς οι σερεμεντέδες.20ευρώ το κομμάτι, Βαγγέλη, μόνο για σένα!
εεε πουντα βρε???
μια ψυχη που ναι να βγει..... -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
:lipsealed:
οντως εχω 5 και 6 χιλ.**ξεβίδωσες όλη την Merc? **
5-6-8 παίζουν πολύ στο ami αλλά υπάρχουν στο καπώ κάτι 7άρες.
Πήγα σε μαγαζιά ΜΟΝΟ με βίδες...όχι κατσαβίδια, σκούπες,υδραυλικά και βίδες και μου είπαν ότι θα χάσω τον χρόνο μου για να βρω ανοξείδωτες βίδες..και αυτές οι μαύρες μετά από ένα μήνα ήταν καφέ.
ebay λοιπόν....
πια μερκ ρε φιλε?
στην μερκ και στα γιαπωνεζαμαξα δεν χαλαει ουτε μια βιδουλα.
μετα 30 η 40 χρονακια κανεις τακ και λυνει με το χερακι.απλα κοιταξα στην ραφιερα με τα ανταλακτικα της stirella
βαζουμε τετοιες ανοξειδωτες γιατι τα ιταλικα σαπακια μετα τον πρωτο χρονο δεν ξεβιδωνουν με τιποτα -
Αρκεί να βρούμε τον αντάπτορα και δεν κόψω την ντίζα
Τωρα θα με τρελλάνεις?
Για πες... για πες να ακουσουν και τα παιδια στο φορουμ τι κολληματα τρωςΓια να μπει το Retro2 πρεπει να κοψεις το εξωτερικο περιβλημα της ντιζας σε ενα μηκος περιπου 5εκ και ο κ.SirGus δε θέλει να το κάνει και ψαχνει να βρει τροπους να το αποφυγει
Γιατί ρε φίλε?
Η ντίζα νομίζεις ότι είναι κάτι που δεν είναι αναλωσιμο ή αντικαταστάσιμο ή θα σε ρίξει κατηγορία στην κάρτα FIVA αν το κάνεις?Δεν σου είπαμε να τρυπήσεις τον ουρανό του αυτοκινήτου για να βάλεις κεραία η προβολέα.
Θα τρελλαθώ μαζί σου...
*Γιατί κανείς από τους΄φίλους μου ρε πστη μου να μην είναι φυσιολογικός? **:hmmm: *
τι εννοει φυσιολογικος ο ποιητης???
και σε ποιο χωρο τον ψαχνει??? -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
όχι ρε συ
ποστάρισε καμμια να γελάσουμε(τα θέλει ο π%πός σου! )
οι σκεψεις του αθλητη των φωτο:
1η φωτο: οχι ρε πουστη μου το ρημαδι....
2η φωτο: τι δυστηχια ειναι αυτη....
3η φωτο: συνοδηγε βαλε τα δακτυλακια σου απο κατω, μαλλον εσυ εισαι η μαυρογατα....
-
όχι τίποτα άλλο αλλά ο Djet στην αριστερή photo έκανε flip οριζόντιο.
Ένα MG βρέθηκε αριστεροτίμονο και αυτό το αλλάξαμε
-
Ami power (Puissance δηλαδή...)
American Muscle...
My Baby-Benz (χωρίς γυαλιά)
-
Α! Πολύ ωραία!
Είμαι σίγουρος ότι την έβγαλες επειδή φαίνεται η 911 με το Νο44 δίπλα μουΕυχαριστώ!
-
Έχω δώσει αυτή την εντύπωση; ???
-
Πωλείται W115 220D /8
Λίγα χιλιόμετρα, άριστη κατάσταση
Χρώμα κρεμ με καφέ εσωτερικόΠληροφορίες:
Mercedes-Benz ... γραφείου! -
μαζι με το γραφειο η χωρις???
-
Έχει πινακίδες υπυργείου ή μόνο ΕΟΟΕ?
-
Έχει πινακίδες υπυργείου ή μόνο ΕΟΟΕ?Μάλιστα....
-
-
Καλα, να σου πω... εσείς οι Μερτσεντάκηδες αλλάζετε αμάξι κάθε βδομάδα?
Τώρα έχεις μπλε SL?
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#4]