-
D-Jet μήπως έχεις τη Giulia τη 1300 τη μονοφάναρη?
Θυμάμαι μία τέτοια στις εκδηλώσεις της ΕΟΟΕ και ήταν πανέμορφη
Αν την εχεις ποσταρισε την. Το γουσταρω πολύ αυτό το αμαξάκι -
-
Volvo 122 (Amazon.old)
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
D-Jet μήπως έχεις τη Giulia τη 1300 τη μονοφάναρη?
Θυμάμαι μία τέτοια στις εκδηλώσεις της ΕΟΟΕ και ήταν πανέμορφη
Αν την εχεις ποσταρισε την. Το γουσταρω πολύ αυτό το αμαξάκιΤετράπορτη; ποια λες ακριβώς;
-
ναι, 4πορτη
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Volvo 122 (Amazon.old)
http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums ... /kal14.jpgΑαααχχχχχχ.... τι μου κάνεις σήμερα........
-
Αυτή λες;
(είναι με την μικρή τη μηχανή και δεν είναι και πολύ καλές... )
-
σαφαρι, και παλι σαφαρι!!!!!!
πισω καπω βρηκα 80ε
τελικα υπαρχουν τα παντα
http://www.tremesirgus.gr -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
σαφαρι, και παλι σαφαρι!!!!!!πισω καπω βρηκα 80ε
τελικα υπαρχουν τα παντα
http://www.tremesirgus.grΑν βρεις φτηνές πάρε και πόρτες, Βαγγέλη!
Εγώ θέλω και φανάρια γμτ (μου έχει κιτρινίσει το δεξί πλαστικό του προβολέα κάτω)... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
σαφαρι, και παλι σαφαρι!!!!!!
πισω καπω βρηκα 80ε
τελικα υπαρχουν τα παντα
http://www.tremesirgus.grΑν βρεις φτηνές πάρε και πόρτες, Βαγγέλη!
Εγώ θέλω και φανάρια γμτ (μου έχει κιτρινίσει το δεξί πλαστικό του προβολέα κάτω)...εγω βασικα θελω χωρο φιλε!!!!
που να τα βαλουμε μου λες?
μηπως πρεπει πρωτα να παρω ενα τροχοσπιτο, για οταν με διωξει η γυναικα μου???
ηδη εβαλα μια αγγελια, για καποια πραγματα που δεν χρειαζομαι, και ετσι ελπιζω να εξοικονομησω λιγο χωρο ακομα -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αυτή λες;
(είναι με την μικρή τη μηχανή και δεν είναι και πολύ καλές... )
Χρονολογίας; 1968;1970;
Εχω μια nuova super του 76 αλλα ειναι με τα διπλα φαναρια μπροστα.Δυστυχως εχει μεινει απο διαφορικο και δεν κινηται πλεον
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
[εγω βασικα θελω χωρο φιλε!!!!
ηδη εβαλα μια αγγελια, για καποια πραγματα που δεν χρειαζομαι, και ετσι ελπιζω να εξοικονομησω λιγο χωρο ακομαΓια ανταλλακτικά έχω ΑΠΕΙΡΟ χώρο...
Τι σκεφτόμουνα... χεσ'την δίπορτη, ρε συ! Να τα κάνουμε αστέρια και τα δυο να 'γουστάρουμε' (που λέει και ο Νάσος). -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
ηδη εβαλα μια αγγελια, για καποια πραγματα που δεν χρειαζομαι, και ετσι ελπιζω να εξοικονομησω λιγο χωρο ακομαΓια ανταλλακτικά έχω ΑΠΕΙΡΟ χώρο...
Τι σκεφτόμουνα... χεσ'την δίπορτη, ρε συ! Να τα κάνουμε αστέρια και τα δυο να 'γουστάρουμε' (που λέει και ο Νάσος).η αληθεια ειναι οτι με τα χρηματα της διπορτης, θα σηκωσουμε ολη την αθηνα απο τετραπορτες
http://www.tremesirgus.gr
(δεν ειναι δικο μου, απ τον ovelix το εκλεψα) -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Χρονολογίας; 1968;1970;
Εχω μια nuova super του 76 αλλα ειναι με τα διπλα φαναρια μπροστα.Δυστυχως εχει μεινει απο διαφορικο και δεν κινηται πλεονΔεν έχω ιδέα, αλλά νομίζω πιο παλιά ('67; )
Το πρόβλημα του διαφορικού λύνεται πανεύκολα. Από τα υπόλοιπα πως είναι; (μαρσπιέδες, κολώνες, πόρτες, καθρέπτης);
Αμαρτία να έχεις σε ακινησία τέτοιο αυτοκίνητο! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Τι σκεφτόμουνα... χεσ'την δίπορτη, ρε συ! Να τα κάνουμε αστέρια και τα δυο να 'γουστάρουμε' (που λέει και ο Νάσος).αν θελετε τη γνωμη μου:
αν κανετε αυτο που λετε, παντα θα βλεπετε μια 2πορτη (σε καποια εκδηλωση πχ) και θα σας τρεχουν τα σαλια
Οι φιλοι μου οι Αγγλοι μου εδωσαν μια συμβουλη:** 'Πηγαινε γι αυτο που σου λεει η καρδια σου'** Κι ετσι αποφασισα να κρατησω το Mk1 GT6 αντι να το πουλησω σε κατασταση ανακτασκευης και με τα ιδια λεφτα να παρω ενα ΜΚ3 σε τελεια κατασταση -
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
'Πηγαινε γι αυτο που σου λεει η καρδια σου'Σε αντίθεση με τον Καπαπή, που έχει πολύ λογικές επιθυμίες (w114 coupe), οι δικές μου είναι πολύ ακριβές οπότε δε πολυακούω για τα επόμενα 3-4 χρόνια το τι λέει η καρδιά μου γιατί κάνει πολύ φασαρία η τσέπη μου που γουργουρίζει από την πείνα!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Χρονολογίας; 1968;1970;
Εχω μια nuova super του 76 αλλα ειναι με τα διπλα φαναρια μπροστα.Δυστυχως εχει μεινει απο διαφορικο και δεν κινηται πλεονΔεν έχω ιδέα, αλλά νομίζω πιο παλιά ('67; )
Το πρόβλημα του διαφορικού λύνεται πανεύκολα. Από τα υπόλοιπα πως είναι; (μαρσπιέδες, κολώνες, πόρτες, καθρέπτης);
Αμαρτία να έχεις σε ακινησία τέτοιο αυτοκίνητο!Ηταν το καθημερινο μου αμαξι για 6 χρονια,πανω απο 100000χλμ.
Aγορασα 3 διαφορετικα διαφορικα και σε ολα βγηκε προβλημα,οποτε την εχω αφησει : στην αυλη.Δυστυχως ομως αυτο εχει επιπτωση στο αμαξωμα .Εχουν αρχισει να φαινονται πλεον οι σκουριες στου μαρσπιεδες και στις πορτες οπως και στα νευρα των θολων.Κανονικα ηταν 1300 αλλα ο προηγουμενος ιδιοκτητης εβαλε την 1600 απο Julieta.Πριν την παρω στα χερια μου εγινε ολικη ανακατασκευη της μηχανης και ενα χρονο αργοτερα που ο αδερφος μου την τουμπαρε (ευτυχως αυτος δεν χτυπησε) αλλαξαμε ουρανο και τις τρεις απο τις τεσσερις πορτες,μπροστα πισω καπο και παρμπριζ.Περιττο να πω οτι πολυ δυσκολα βρηκαμε ανταλλακτικα σε καλη κατασταση και οχι στην Αθηνα αλλα στην Πατρα.Εκεινο που ποτε δεν βρηκα ηταν το νικελ γυρω απο το μπροστα παρμπριζ.
Τεσπα τωρα την εχω να ξεκουραζεται χωρις να υπαρχει η πιθανοτητα/διαθεση να επιδιορθωθεί.
-
-
Κατι για σαφαρι ακουω τι ειναι αυτο ..?
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
Κατι για σαφαρι ακουω τι ειναι αυτο ..?σαφαρι = ψαξιμο παλαιων ανταλακτικων η οχηματων
και μη μας πεις και εσυ οτι το σαφαρι ειναι για γρηγορους και αγρια ζωα, γιατι θα σε ρωτησω τι χρονο εκανες την προηγουμενη βδομαδααληθεια αυτο τι ειναι στο avatar σου
δικια σου ????? -
Λοιπόν, έστω ότι είμαστε 2 φίλοι και έχουμε ένα 304. Τι χρειαζόμαστε για να τρέξουμε σε έναν αγώνα regularity;
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#4]