-
Ανταποκριση απο ποντιακο τηλεοπτικο σταθμο:
'Γιωρικα,κυριες και κυριοι,2θεσιο αεροπλανο συνετριβη χθες σε ποντιακο νεκροταφειο.Μεχρι τωρα εχουν ανασυρθει 400 νεκροι και οι ερευνες συνεχιζονται...'
-
Πατερα Αναπαυσου, Συνεχιζω Ολικη Καταστροφη
κορυφαιο,το ακουσα σημερα
-
ΡΕ αυτο ειναι παμπαλαιο, να φανταστεις το λεγανε αν θυμαμαι καλα και για τον Αντρεα....ή ειχε πεθανει ο Αντρεας και ηταν υπουργο το Γιώργο...δεν θυμαμαι.
Τα καινουρια ειναι ασυμετρος ψηφοφορος, και ενα αλλο με 3 τροπους για να πεθανεις, αλλα δεν το θυμαμαι θα το γραψω αυριο.
-
Εγω παλι θυμαμαι το all time classic του 2004
'Σηκω Αντρεα για να δεις,βγηκε ο Καραμανλης'
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ΡΕ αυτο ειναι παμπαλαιο, να φανταστεις το λεγανε αν θυμαμαι καλα και για τον Αντρεα....ή ειχε πεθανει ο Αντρεας και ηταν υπουργο το Γιώργο...δεν θυμαμαι.Λοιπόν, διαβάζοντας το σχόλιό σου ratanplan, κάποιος καταλαβαίνει το πόσο σκ@τά είναι η πολιτική σκηνή στην Ελλάδα τα τελευταία 50 χρόνια...
-
ratanplan έγραψε:
ΡΕ αυτο ειναι παμπαλαιο, να φανταστεις το λεγανε αν θυμαμαι καλα και για τον Αντρεα....ή ειχε πεθανει ο Αντρεας και ηταν υπουργο το Γιώργο...δεν θυμαμαι.Λοιπόν, διαβάζοντας το σχόλιό σου ratanplan, κάποιος καταλαβαίνει το πόσο σκ@τά είναι η πολιτική σκηνή στην Ελλάδα τα τελευταία 50 χρόνια...
δεν καταλαβα,το προβλημα(τα σκατα ντε) ειναι οτι πεθανε ο αντρεας ή το οτι ηταν ο Υπουργος το Γιοργο?
-
Το ότι το ίδιο 'ανέκδοτο' λέγεται εδώ και χρόνια, απλά αλλάζεις το όνομα του πατέρα με το όνομα του γιού...
Τεσπά, εδώ είναι για ανέκδοτα! Κακώς επενέβην!
-
μαλλον οτι ενα συνθημα μπορει να το πει ο παπους μου ο πατερας μου και το εγγονι μου ανετα......για καποιον (στην συγκεκριμενη περιπτωση για το πασοκ) ενω ειχε βγει για τον προ-προ παπο του, και συνεχιζει ακομα και θα συνεχιζει και για τα τρισεγγονα του.
Ενταξει τα δραματοποιω λιγο, αλλα στεναχωριεμαι που δεν βγηκε ο Λεβεντης!
-
Εγω ξερω παντως αυτο (απο μηνυμα που μου ηρθε προχθες απο αγνωστο ψηφοθηρα):
'Υπάρχουν τρεις τρόποι να καταστραφεις. Οι γυναικες ειναι ο πιο γλυκος. Τα χαρτια ο πιο γρηγορος. Και η Νεα Δημοκρατια ο πιο σιγουρος!'
-
Αυτό ακριβώς.
-
Ναι αυτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!
Το εβαλα υπογραφη κιολας!
-
Δεν μου αρεσε...Πολυ μπλακ χιουμορ
προτιμω την photoshopia αφισα με τον Καραμανλη,στο φοντο τα Πουκε χτυπημενα απο το Τσουναμι,κι απο κατω:Υπαρχουν και χειροτερα
-
Η δασκάλα στην τάξη βάζει εργασία στα παιδάκια να μάθουν πως γεννιώνται τα μωρά.Πάει λοιπόν ο Τοτός στο σπίτι και ρωτάει τη μαμά του,για να μάθει.
Η μαμά του καθάριζε πατάτες και επειδή ο Τοτός επέμενε και ήθελε να τον ξεφορτωθεί,του δείχνει μια πατάτα και του λέει:
''Τι βλέπεις αυτή;Από εδώ βγαίνουν τα παιδάκια.''
Χαρούμενος ο Τοτός παίρνει την πατάτα και πάει στο σχολείο.
''Βρήκατε πως γενιούνται τα παιδάκια'',ρωταέι η δασκάλα.
''Τα φέρνει ο πελαργός κυρία'',λέει η Ελενίτσα.
''Ου,τι λέει η βλαμένη'',φωνάζει ο Τοτός και η Ελενίτσα βάζει τα κλάματα.
''Ας μας πει άλλος'',λέει η δασκάλα.
''Τα φέρνει ο θεούλης'',λέει ο Γιαννάκης.
''Λάθος,λάθος ρε βλάκα'',φωνάζει πάλι ο Τοτός και βάζει και ο Γιαννάκης τα κλάματα.
Οπότε λέει εκνευρισμένη η δασκάλα στον Τοτό:
''Για πες μας εσύ Τοτό,που τα ξέρεις όλα''.
Ο Τοτός,με ένα πονηρό χαμόγελο,βάζει το χέρι στην τσέπη,πιάνει την πατάτα και λέει στην δασκάλα:
''Να την βγάλω έξω;''
''Και βέβαια όχι! λέει η δασκάλα σοκαρισμένη.
''Βρε να την βγάλω έξω;'',επιμένει ο Τοτός.
''ΕΙΠΑ ΟΧΙ!'',του λέει η δασκάλα.
Και ο Τοτός:
''Α,δεν θέλεις να την βγάλω,όταν την τρως όμως είναι καλά ε;'' -
Πως θα παει η Ολυμπιακη φλογα στο Πεκινο, με κυβερνηση την ΝΔ?
Δεντρο-δεντρο!!!
-
Όταν ήμουν 14 χρονών, ήλπιζα ότι μια μέρα ότι θα βρω ένα κορίτσι.
Οταν έγινα 16 βρήκα ένα κορίτσι, αλλά δεν είχε καθόλου πάθος, κι έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με πάθος για ζωή.
Στο κολέγιο έβγαινα ραντεβού με ένα παθιάρικο κορίτσι, αλλά παραήταν συναισθηματική. Όλα μαζί της ήταν μία κατάσταση εκρηκτική . Ήταν μελοδραματική, έκλαιγε όλη μέρα και με απειλούσε με αυτοκτονίες. Έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με συναισθηματική σταθερότητα .
Όταν έγινα 25 βρήκα ένα πολύ σταθερό κορίτσι, αλλά ήταν βαρετή. Ήταν απόλυτα προβλέψιμη και δεν την ενθουσίαζε τίποτα.
Η ζωή μου μαζί της ήταν τόσο ανιαρή που αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι γεμάτο με ενθουσιασμό για ζωή.Όταν έγινα 28 βρήκα ένα ενθουσιώδες κορίτσι, αλλά δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τους ρυθμούς της. Έτρεχε από το ένα πράγμα στο άλλο, ποτέ δεν καθόταν στα αυγά της. Λειτουργούσε παρορμητικά και με έκανε τόσο ευτυχισμένο όσο και δυστυχή. Αρχικά ήταν πολύ ενθουσιώδης, αλλά αλλού την έχανες κι αλλού την έβρισκες. Έτσι αποφάσισα να βρω ένα, κορίτσι με πιο εφικτούς στόχους στη ζωή του.
Όταν έφτασα τα 30, βρήκα ένα έξυπνο και φιλόδοξο κορίτσι με τα δυο της πόδια να πατάνε γερά στη γη και ..... την παντρεύτηκα. Ήταν τόσο φιλόδοξη που με χώρισε και πήρε ό,τι είχα και δεν είχα...
Τώρα είμαι πιο ώριμος και πιο σοφός, και ψάχνω για ένα κορίτσι με μεγάλα βυζιά.
Eχω πιασει το νοημα της ζωης!
nimer πολύ καλό!
-
ratanplan
Απιστευτο!!!
Ελπιζω να μην καταληξω και γω ετσι. Μεχρι στιγμης παντως εχω 3/3 -
-ΠΥΡΓΕ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 2500 ΠΟΔΙΑ, ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ 400 ΧΛΜ ΜΑΚΡΙΑ & ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΓΟΝΑ ΚΑΥΣΙΜΑ. ΔΩΣΕ ΟΔΗΓΙΕΣ.
-ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ: ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ Ο ΕΝ ΤΟΙΣ ΟΥΡΑΝΗΣ…
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
ratanplan
Απιστευτο!!!
Ελπιζω να μην καταληξω και γω ετσι. Μεχρι στιγμης παντως εχω 3/3Σε ανωμαλες ή σε βυζαρουδες?Μαλλον σε σκετο ανωμαλες ή σε ενωμαλες που εχουν βυζια?
-
Παρτε και ενα προεκλογικο!
Μια μέρα σκοτώθηκε μια γυναίκα που ήταν μεγάλη πολιτικός και μεγάλο στέλεχος στο κόμμα της, με υπουργεία και πολλές περγαμηνές. Όταν έφτασε στον άλλο κόσμο, την υποδέχτηκε ο Άγιος Πέτρος και της λέει:
- 'Που θα ήθελες να περάσεις την αιωνιότητα σου, στην Κόλαση ή στον Παράδεισο;¨'
Εκείνη το σκέφτεται λίγο και λέει: - 'Δεν είμαι σίγουρη.'
- 'Τότε', λέει ο Άγιος Πέτρος, 'θα κάνουμε το εξής, θα περάσεις 24 ώρες στην Κόλαση και 24 ώρες στον Παράδεισο και μετά αποφασίζεις.'
Η πολιτικός συμφωνεί. Πάνε λοιπόν, στην Κόλαση. Εκεί η πολιτικός βλέπει όλους τους πολιτικούς φίλους της που είχαν πεθάνει να παίζουν γκολφ, να ποντάρουν στο καζίνο, να πίνουν σαμπάνια, να φλερτάρουν με ωραίους άντρες και πανέμορφες γυναίκες και γενικά να διασκεδάζουν πολύ. Ακόμα και ο Διάβολος ήταν μαζί τους και κάνανε παρέα, λέγοντάς τους τα καλύτερα πρόστυχα και πικάντικα ανέκδοτα. Όλα πολύ ωραία και η πολιτικός περνούσε ! υπέροχα. Πριν να το καταλάβει, πέρασαν οι 24 ώρες και ήρθε ο Άγιος Πέτρος να την πάρει να πάνε στον Παράδεισο. Ο Παράδεισος ήταν ένα πολύ ήσυχο μέρος με ήρεμη ατμόσφαιρα, οι άγγελοι έπαιζαν γαλήνια μουσική με τις άρπες και τις λύρες τους, οι φιλόσοφοι μίλαγαν για τη ζωή και το θάνατο και όλοι μαζί συζητούσαν με τον Θεό που ήταν πολύ γλυκός κι ευχάριστος τύπος. Η πολιτικός αισθανόταν πολύ όμορφα και πριν να το καταλάβει, πέρασαν και αυτές οι 24 ώρες, ώσπου ήρθε ο Άγιος Πέτρος να τι ρωτήσει τι αποφάσισε τώρα που είδε και τα δύο μέρη. Η πολιτικός το σκέφτεται λίγο και του λέει: - 'Ο Παράδεισος ήταν πολύ ωραίος και γαλήνιος, αλλά στην Κόλαση ήταν όλοι οι φίλοι μου και διασκέδαζαν πιο πολύ, οπότε θα προτιμήσω την Κόλαση.'
Ο Άγιος Πέτρος σέβεται την επιθυμία της και την στέλνει στην Κόλαση. Όμως, η Κόλαση ήταν λίγο διαφορετική τώρα, ένα διαλυμένο μέρος με αποπνικτική ατμόσφαιρα και όλοι οι φίλοι της πολιτικού δούλευαν στα κάτεργα και κουβαλούσαν τεράστιες πέτρες, ενώ και ο ! Διάβολος ήταν πάνω από τα κεφάλια τους και τους διέταζε συνεχώς. Η πολιτικός δυσαρεστημένη πάει και τον ρωτά: - 'Τι έγινε εδώ; Προχθές όλα ήταν τόσο ωραία και όλοι διασκέδαζαν.'
Και ο Διάβολος της απαντά: - 'Τότε είχαμε προεκλογική εκστρατεία, σήμερα μας ψήφισες!!!'
- 'Που θα ήθελες να περάσεις την αιωνιότητα σου, στην Κόλαση ή στον Παράδεισο;¨'
-
Before the marriage:
He: Yes. At last. It was so hard to wait.
She: Do you want me to leave?
He: NO! Don't even think about it.
She: Do you love me?
He: Of course!
She: Have you ever cheated on me?
He: NO! Why are you even asking?
She: Will you kiss me?
He: Yes!
She: Will you hit me?
He: No way! I'm not such kind of person!
She: Can I trust you?
Now after the marriage you can read it from bottom to the top !!!!
Τωρα μου το εστειλαν.
Ανέκδοτα [#5]