-
Ανοίγω αυτό το τόπικ γιατί κατανοώ πως κατά βάθος μας όλοι μας έχουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε κάποια/κάποιον σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς μας!
ξεκινώ: θέλω να χαρίσω ένα μεγάλο χειροκρότημα σε όλους όσους συνέβαλαν στο να ζω ελεύθερος, με τις αξίες κ τα ιδανικά μου.
-
Ανοίγω αυτό το τόπικ γιατί κατανοώ πως κατά βάθος μας όλοι μας έχουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε κάποια/κάποιον σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς μας!
ξεκινώ: θέλω να χαρίσω ένα μεγάλο χειροκρότημα σε όλους όσους συνέβαλαν στο να ζω ελεύθερος, με τις αξίες κ τα ιδανικά μου.
-
-
επίσης τώρα θέλω να πω ένα μεγάλο bravo σε όλες τις γυναικάρες εκεί έξω που ειδικά φέτος έχουν ξετρελάνει με την ομορφιά τους εμένα κ την παρέα μου!
που θα πάει η κατάσταση? θα χάσω τη μπάλα... ΒΟΗΘΕΙΑ!
-
Εγώ (και ο οφφσετ από ότι κατάλαβα) την έχουμε χάσει προ πολλού!!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
επίσης τώρα θέλω να πω ένα μεγάλο bravo σε όλες τις γυναικάρες εκεί έξω που ειδικά φέτος έχουν ξετρελάνει με την ομορφιά τους εμένα κ την παρέα μου!που θα πάει η κατάσταση? θα χάσω τη μπάλα... ΒΟΗΘΕΙΑ!
Συμφωνώ.......τα χάπια μου..........
-
Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα στο καυτο ξανθο μωρο με το ηλιοκαμενο φιδισιο κορμι στο Παλμειρα, το οποιο μας πεταξε τα ματια εξω....
ε Ντινε?
-
Γιάννη, ναι αλλά 3 μπράβο: στην μελαχρινή με τα μακριά μαλλιά, στο ξανθό με την πράσινη την μπλούζα και βέβαια στην ξανθιά με την κοντή λευκή μπλούζα...
Ο ντινουά τα είδε όλα...
-
επίσης ένα ΠΟΛΥ μεγάλο danke στον φίλο ( κ σύντεχνο!!! ) toyotaman για την πανέμορφη φότο με τις κοπελάρες που σκύβουν όλες μαζί για να πάρουν κάτι!
-
καλά, απ' ότι βλέπω, όλοι λέμε ευχαριστώ σε γκόμενες!
εγώ θέλω να ευχαριστήσω κ τον φίλο μου, τον σολομωνίδη γιατί μια φορά στις 10 μέρες θα με ταϊσει 1-2 πιτόγυρα...!!!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα στο καυτο ξανθο μωρο με το ηλιοκαμενο φιδισιο κορμι στο Παλμειρα, το οποιο μας πεταξε τα ματια εξω....ε Ντινε?
φαντάζεσαι να διαβάζει κανείς γνωστός της το φόρουμ κ να σε φέρει σε tet a tet επικοινωνία μαζί της???
να σε δω τί θα έλεγες μετά... εγώ θα έμενα ΑΦΩΝΟΣ!!!
-
ενα μεγαλο ευχαριστω στους Marillion αυτη τη στιγμη....
-
Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα στο καυτο ξανθο μωρο με το ηλιοκαμενο φιδισιο κορμι στο Παλμειρα, το οποιο μας πεταξε τα ματια εξω....
ε Ντινε?
φαντάζεσαι να διαβάζει κανείς γνωστός της το φόρουμ κ να σε φέρει σε tet a tet επικοινωνία μαζί της???
λοιπον ακουστε φαση τωρα.
Περσινες διακοπες στη Σαμοθρακη. Επειδη δεν ειχαμε αμαξι ειχαμε γνωρισει εναν ταριφα που μας πηγαινοεφερνε και ειχαμε πιασει και φιλιες μαζι του. (καφεδες το πρωι κλπ μαζι)
Οποτε μας παιρνει απο μια ταβερνα..και πως κανω να σχολιασω (επειδη ο τυπος ηταν και γυναικας -ταριφας δε-)
'Ποπο η κοπελια που ηταν σερβιτορα στο μαγαζι...ενταξει...'
'Τι εννοεις?' λεει
'Ε, να οτι ειναι απο τις κοπελες μου αμα ερθει και μου πει 'Μου γραφεις το σπιτι σου?' θα πω με τη μια ναι, χωρις να το σκεφτω'
'Στην ταβερνα του Γιωργου ησασταν?'
'Ναι...'Βγαζει κινητο απο την τσεπη...και παιρνει τηλ..
'Ελα Γιωργο, ειναι η Σταυρουλα εκει? Για δωστην λιγο..'
εγω ειχα αρχησει ηδη να κοκκινιζω...
'Ελα σταυρουλα, εχεις ενα θαυμαστη εδω!!!!'ε συζητηση συνεχιζοταν, αυτος επεμενε να μου δωσει το τηλεφωνο να μιλησω (ενω ταυτοχρονα οδηγουσε με 80χμω σε ορεινο δρομο χωρις φωτα) και εγω να αρνουμαι
οποτε σε καποια φαση λεει
'σταυρουλα αυριο θες να ερθεις να σε παρω?'
η κοπελα προφανως απανταει 'ναι' (το χωριο ηταν πανω στο βουνο και για την 'εξοδο' πρεπει να κατεβαινε στο λιμανι)
'ωραια, αμα θες να ερθω θα μου υποσχεθεις οτι θα πας για καφε με τον φιλο μου τον βαγγελη απο δω'τελοςπαντων τα 'κανονισε' , εγω να φωναζω απο διπλα οτι δεν προκειται να παω κλπ
ε, τελικα δεν πηγα
-
πες μου τι ξερεις ΤΩΡΑ
Θελω να τα μαθω ολα... -
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
...................................................
ε, τελικα δεν πηγαΝεολαία ρε γμτ.
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
ε, τελικα δεν πηγα
καλά ρε, κ δε με φώναζες?
κρίμα πάντως αλλά κ στα επόμενα! είναι από αυτά που δεν το περιμένεις...
-
ε, τελικα δεν πηγα
καλά ρε, κ δε με φώναζες?
κρίμα πάντως αλλά κ στα επόμενα! είναι από αυτά που δεν το περιμένεις...
η κοπελα σπουδαζει σαλονικα..
-
Έχεις αργήσει ήδη... Περιμένω κονέ.
-
ωχ... κάτσε γιατί άρχισα να κοκκινίζω...
αν έχεις τηλέφωνο βέβαια...................................... αναλαμβάνω το ρίσκο να θυσιαστώ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχεις αργήσει ήδη... Περιμένω κονέ.σιγα μη την γνωρισω με μαθηματικο να προκοψει η κοπελα!!!
με τον Peter Pan κατι γινεται. Πρωτον γιατι ειναι ο παιδικος μου ηρωας (ισως ακομα και τωρα) και δευτερον επειδη ειναι σοβαρος επιστημονας
Ένα μεγάλο χειροκρότημα/ ένα μεγάλο bravo στην/στον...