-
http://www.amazon.com/Classic-Cartoon-Themes-From-The/dp/B007NMTRCUΣε ψηφιακή μορφή από το iTunes Store.
Δεν ξέρω πόσοι από εσάς θυμούνται για παράδειγμα αυτό:
Παρεμπιπτόντως, το original soundtrack από τη σειρά Ulysses 31 καθώς και μια καινούργια έκδοση του πρόκειται να επανακυκλοφορήσουν στα τέλη του Δεκέμβρη.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ:
http://ns21.hosteur.com/~parall/9.ulysse31str/ulysse31str.htm -
Αν θες την διασκευή που έκανε ο τύπος στο soundtrack πες μου..
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Αν θες την διασκευή που έκανε ο τύπος στο soundtrack πες μου..Το soundtrack γ@μεί.
Αφιερώνω:
-
-
Αγόρασα σε ψηφιακή μορφή από το iTunes Store αυτό:
Πρόκειται για επανακυκλοφορία του θρυλικού album των Virgin Steele με νέα παραγωγή και ανέκδοτα τραγούδια. Αυτή είναι η τρίτη επανακυκλοφορία μετά τα επίσης θρυλικά Noble Savage και Age of Consent (αγορασμένα κι αυτά από το iTunes Store).
Αναμένουμε το Guardians of the Flame.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
... Το νου σας ... ήρθε.-
Πραγματικά μεγάλος δίσκος...
To πήρα κι εγώ. Εστω μετά από 2 χρόνια. Απίστευτος!
-
... εγώ πάντως , 2 χρόνια μετά θα το χαρακτήριζα μέτριο ηχητικά ( δεν έχω δει την ταινία να ξέρω πως κολλάνε όλα αυτά με την είκόνα , κάτι πολύ σημαντικό - ίσως το κυριότερο - για να ασκήσει κριτική κάποιος ) ...
Συνεχίζω να βρίσκω το Derezzed κομμάτι μεγατόνων ....
-
Αγοράστηκε σε ηλεκτρονική μορφή απο το amazon χτες -
Έλα ρε μιράγκε ωραίος! Εγώ το περιμένω σε CD/LP για να το πάρω, αλλά μάλλον σε CD για να τ' ακούω και στ' αμάξι... Θα δείξει.
-
Το αγόρασα κι εγώ από το iTunes store (κι έφυγε απευθείας για το ipod classic). Ωραίος ο Ζήσης.
Επίσης, λόγω έρωτα με οτιδήποτε neoclassical, αγόρασα κι αυτό (από το iTunes store και πάλι):
-
Άπαιχτο και του λόγου του Ξέρουμε ημερομηνία κυκλοφορίας εδώ; (για CD/LP μιλάω πάντα)
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
[...]
Ξέρουμε ημερομηνία κυκλοφορίας εδώ; (για CD/LP μιλάω πάντα)Τώρα θα σε γελάσω. Έχει κλείσει και το metropolis στον Πειραιά...
-
Μικρό αφιέρωμα στην Ιαπωνία - οι τελευταίες αγορές μου από το iTunes Store.
Συνδυασμός trance με death metal. Αν και στην αρχή μου κακοφάνηκε, η φωνή της Σοφίας ταιριάζει με το νέο στυλ της μπάντας που ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια του παρελθόντος που έφερναν στο μυαλό άλλα πράγματα (πχ children of bodom).Όσοι ενοχλούνται με το visual kei, ας μην διαβάσουν παραπέρα.
Neo-classical metal. Ό,τι καλύτερο έχω ακούσει μετά τους Nightwish (οι οποίοι από τη στιγμή που δεν έχουν την Tarja, δεν μου αρέσουν καθόλου πλέον). Εμπνευσμένη μουσική με κορυφαίες δισολίες που είχα να ακούσω από την εποχή των Helloween (με Hansen/Weikath). IMHO, η καλύτερη metal μπάντα αυτό τον καιρό και με τεράστια διαφορά από τις υπόλοιπες.Επίσης αγόρασα και τα παρακάτω singles από τους Versailles:
- Prince & Princess
- Destiny -The Lovers
- Philia
- Rhapsody of the Darkness
- Rose
Όπως επίσης και τα Maiden Ritual, Dance With Grace του κιθαρίστα τους (Hizaki).
Τέλος αγόρασα και το Princess των Lareine στους οποίους συμμετείχε ο νυν τραγουδιστής των Versailles (Kamijo) και όχι μόνο.
Αυτά.
-
Ερώτηση προς Πάνο και Θανάση.
Το άλμπουμ είχε μέσα και τα 2 bonus tracks (Revolver και Tyrant's Gratitude) ? Για το Harakiri μιλάω πάντα.
-
Στο iTunes Store τα είχε:
-
Θενξ Πάνο!
-
καθώς επίσης και το EP Beginning of the Resurrection.Όλα από το iTunes Store.
Neo-classical metal βέβαια με τον Syu - ίσως τον κορυφαίο κιθαρίστα (IMHO, ανώτερο από τον Hizaki) αυτή την στιγμή. Γενικότερα η Ιαπωνία έχει δώσει τα καλύτερα δείγματα γραφής στο metal (Blood Stain Child, Versailles, Galneryus) τον τελευταίο καιρό. Όπως είχα γράψει και στο διπλανό θέμα, η αντικατάσταση του Yama-B στα φωνητικά σίγουρα ξενίζει (ο καινούργιος σε ορισμένα σημεία θυμίζει Axxis ), αλλά το συνολικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.
-
(από τα 80's)Από το iTunes Store. Ακούγεται ευχάριστα στο αυτοκίνητο.
-
... μετά την προτροπή του συμφορουμιτη JohnnyM. άκουσα το Sun της Cat Power . Σας το προτείνω και εγώ.
υγ ... εφτιαξα και έναν ελληνικό και το κόλλησα με το Reminder της Feist
-
Αν δεν σας αρεσε το EP και περιμένετε κιθάρες και Shadows Colide μην το ακούσετε. Αν πάλι βρήκατε το EP ενδιαφέρον ακούστε το.
Τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....[#2]