-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Ερωτηση .
Ακουει κανενας σας μουσικη απο 'πικ απ' ?Μέχρι πρόσφατα το αρχαίο πικ-απ που είχα (Επιπλο με ενσωματωμένο ραδιο Grundig + πικαπ blaupunkt) έπαιχε μια χαρά και τρελενόμουν να ακούω παλιά βινύλια.
Κάποια στιγμή άρχισαν να πέφτουν οι στροφές και μετά από λίγο δεν είχε σταθερή κίνηση. Εκανα μια πατέντα να το φιάξω με πετονιές (χωρίς να πειράξω τον μηχανισμό, αλλά δεν κράτησε). Τωρα θα ψάξω να βρω μήπως μπορεί να επισκευαστεί γιατί θέλω να το κρατήσω ως αντικα. -
Απο τα καλυτερα mix που εχω ποτε ακούσει .....
dur 1:51:35
MB 153
Kbps 1922 Many Dj's - Space of Sound @ Loca FM
- Guns 'N Roses - Welcome To The Jungle
- Buy Now - For Sale
- 909D1sco - Alien Attakk
- Federico Franchi - Cream
- unknown
- Thomas Schumacher - Heat it up
- Man With Guitar - Man With Guitar
- The gossip - Standing in the way of control
- Eyerer And Chopstick - Haunting (Christopher Just Remix)
- unknown
- unknown
- Tiga - Pleasure From The bass
- Technotronic - Pump up the jam
- unknown
- Chicks on Speed - Wordy Rappinghood
- ?Boys Noize?
- Bodyrox - Yeah Yeah
- ?
- Riot In Belgium - The Acid Never Lies (Boys Noize 909 Disco Remix)
- The chemical brothers - Electronic Battle weapon 7
- Tiga - You gonna want me
- The Chemical Brothers - Electronic Battle Weapon 8
- Paul Jacobs - motocross madness
- Digitalism - Zdarlight
- unknown
- unknown
- The Prodigy - Smack My bitch up and Paul Woolford - Erotric Discourse
- The Chemical Brothers - Electronic Battle Weapon 9
- unknown
- Christopher Just - 11 popper (shinichi osawa distortion)
- Jaydee - Plastic Dreams
- Robbie Williams - Lovelight
- Felix Da House Cat - silverscreen
- Switch - A Bit Patchy
- Mason - Exceeder
- Vitalic - la rock 01
- Underworld - Born Slippy
-
Robbie Williams - Lovelight
robbie
-
trust me ... Χτυπα το ...
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Ερωτηση .
Ακουει κανενας σας μουσικη απο 'πικ απ' ?
Βεβαιως!
Βαζω κατι Maiden,Sabbath,Floyd,Tull,Stranglers,Purple,Rainbow κλπ του πατερα μου τους δισκους γενικοτερα!
Εγω ειμαι η επομενη γενια που μαζευει cds!
-
Κύριοι καλησπέρα.
Μία ερωτησούλα.Η Ανδριάνα Μπάμπαλη τραγουδάει ένα γαλλικό κομμάτι.
Ο ελληνικός τίτλος είναι : Δες καθαρά.Ο Γαλλικός ποιος είναι;
Υ.Γ.: Ωραίο το ελληνικό αλλα το γαλλικό είναι αλλού.
-
-
Χάρη στα ελληνικά έχουν βγει δύο.
Το κλασικό της Μπάμπαλη που με άριστα το 10 βάζω 8 γιατί ήθελε περισσότερα φωνητικά.
Και ένα ρεμιξάκι μαζί με κάτι άλλα παιδιά που εκεί βάζω 9 γιατί με φτιάχνει περισσότερο.Σε ευχαριστώ και για τον τίτλο.
-
Eδώ είσαι:
http://www.youtube.com/results?search_q ... ra&search= -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Eδώ είσαι:
http://www.youtube.com/results?search_q ... ra&search=Αυτά είναι! Θενξ
Αυτό μου αρέσει πολύ περισσότερο απο το ¨κλασικό¨ ! φέρνει περισσότερο στο γαλλικό (πέρα απο τα γαλλικά που τραγουδάει) αλλά σαν ρυθμό.
-
Ρε συ Χάρη κάτι άσχετο.
Κάποτε ένα παλικάρι είχε ανεβάσει ένα βίντεο, όπου είναι ένας τυπάς και κάνει πλάκα για τον ¨αβαντάρ' σου... που έπεσε τα τρίγωνα κάλαντα και ακουγόταν λες και ήταν ροκ... θυμάσαι τίποτα περι αυτού;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ρε συ Χάρη κάτι άσχετο.Κάποτε ένα παλικάρι είχε ανεβάσει ένα βίντεο, όπου είναι ένας τυπάς και κάνει πλάκα για τον ¨αβαντάρ' σου... που έπεσε τα τρίγωνα κάλαντα και ακουγόταν λες και ήταν ροκ... θυμάσαι τίποτα περι αυτού;
O ασεβής καβαλίνο ήταν!
Δεν θυμάμαι τον τύπο που τον διακωμωδούσε, αλλά θα το ψάξω. -
Ψάξε ψάξε είχε πολύ πλάκα όμως!
Όχι για την πλάκα, αλλά για τα εφέ που μπορείς να κάνεις... και άλλο να παίζεις και άλλο να ακούς.
Πως τον λένε τον δικό σου; μπας και το βρω στο νετ.
-
Kαλουτσικο το ελληνικο αλλα μου ξινισε λιγο σαν αποδοση...
αλλωστε αν εχεις ακουσει αυτο http://www.youtube.com/watch?v=oHKo4zgO3vc δεν λεει πολυ μετα!
-
Θάνο (καιρό έχουμε να τα πούμε)
Στο ελληνικό μου άρεσε πολύ το video clip... πολύ καλό για τα ελληνικά δεδομένα.
(ένα απο τα χόμπυ μου είναι η συλλογή video clips και γενικά όσα έχουν να κάνουν με ταινίες και σκηνοθεσίες.)
-
Frog Eyes - Tears Of The Valedictorian
Καναδικός ηχος
ο δισκος πήρε καλές κριτικές απο πολλά μουσικά σίτε αλλά προσωπικά δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμα
είναι ενδιαφέρον πάντως
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ο δισκος πήρε καλές κριτικές απο πολλά μουσικά σίτε αλλά προσωπικά δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμα
Να σε βοηθήσω εγώ;
Δεν είναι κακοί, αλλά αν ήταν από την Ελλάδα δε θα ασχολούνταν κανείς μαζί τους. Είναι τυχεροί όμως που κατάγονται από μια μοδάτη μουσικά χώρα -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Να σε βοηθήσω εγώ;
σωθήκαμε
ρίξε και κάνα σχόλιο για το πραγματικά καλό (ΙΜΟ) album των battles
υγ.
δεν μπορει και η μπανανία κάποια στιγμη να γίνει μοδάτη μουσικά -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ρίξε και κάνα σχόλιο για το πραγματικά καλό (ΙΜΟ) album των battles
Ε, τι σχόλιο να ρίξω, σε 5 χρόνια θα είναι δίσκος αναφοράς.
υγ.
δεν μπορει και η μπανανία κάποια στιγμη να γίνει μοδάτη μουσικάΝαι, όταν τα κακομαθημένα παιδάκια που θέλουν να λέγονται μουσικοί στο Ελλάντα σταματήσουν να γκρινιάζουν για έλλειψη προβολής και για το κράτος που δεν τα επιχορηγεί, μπορεί να δούμε και καμιά σκηνή της προκοπής στα μέρη μας. Μέχρι τότε, ας συνεχίσουν να πηγαίνουν σε διαγωνισμούς της κοκακόλας και του μαντ-τι-βι και να κάνουν καριέρα στο μαϊσπέις.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
υγ.
δεν μπορει και η μπανανία κάποια στιγμη να γίνει μοδάτη μουσικάΝαι, όταν τα κακομαθημένα παιδάκια που θέλουν να λέγονται μουσικοί στο Ελλάντα σταματήσουν να γκρινιάζουν για έλλειψη προβολής και για το κράτος που δεν τα επιχορηγεί, μπορεί να δούμε και καμιά σκηνή της προκοπής στα μέρη μας. Μέχρι τότε, ας συνεχίσουν να πηγαίνουν σε διαγωνισμούς της κοκακόλας και του μαντ-τι-βι και να κάνουν καριέρα στο μαϊσπέις.
στον καναδά εχω την εντύπωση (μπορεί να κάνω και λάθος) οτι πολλοί απο τους νέους μουσικούς πήρανε λεφτά από το κράτος τα οποία προερχόταν απο φόρους στα cd κλπ και γι αυτο είχαμε μια έκρηξη της καναδικής μουσικής
κάτι τέτοιο είχα διαβάσει προ καιρού
Τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....[#2]