-
Μπορεί να περάσω και γω να σας δω λίγο. Αλλά θα πρέπει να δείξω κολοσσιαία αυτοσυγκράτηση, προκειμένου να κρατηθώ εκτός πίστας ! Μήπως να ξεκινήσω από τώρα και να έρθω με τα πόδια;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μπορεί να περάσω και γω να σας δω λίγο. Αλλά θα πρέπει να δείξω κολοσσιαία αυτοσυγκράτηση, προκειμένου να κρατηθώ εκτός πίστας ! Μήπως να ξεκινήσω από τώρα και να έρθω με τα πόδια;Αν έχεις πρόβλημα να κρατηθείς μπορούμε να σε δέσουμε εκτός πίστας, ωσάν τον Οδυσσέα, ενώ εμείς θα γυρνάμε εντός πίστας με το Μιάτα σου, ωσάν τις Σειρήνες!
-
Θέλω την Πηνελόπη μου...
-
-
επειδη ψιλο-αλλαξαν τα σχεδια ποιος θα παει στην πιστα μονο για να πιει καφε και για μασαλια ?
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
επειδη ψιλο-αλλαξαν τα σχεδια ποιος θα παει στην πιστα μονο για να πιει καφε και για μασαλια ?Για ριπιτ ιτ γιατι δεν σε κατάλαβα.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
επειδη ψιλο-αλλαξαν τα σχεδια ποιος θα παει στην πιστα μονο για να πιει καφε και για μασαλια ?
Για ριπιτ ιτ γιατι δεν σε κατάλαβα.
μπορει να ρθω αλλα θα κατσω για καφε
και ρωταω ποιος θα κατσει μονο για καφε και δεν θα τρεχει στις πιστες δεξια και αριστερα -
Πολλοί...έλα και δεν θα χάσεις Λουλούδη...
-
Τελικά ξέρουμε πόσοι/ποιοι θα μπουν πίστα?
Τι ώρα λέτε να μαζευτείτε?
-
Δεν εχει σημασία ρε. Πάμε πρώτα για να βρεθούμε και να γελάσουμε και όσοι γουστάρουν, ως συνήθως, λυώνουν και τα λάστιχά τους στην πίστα!
-
ποιο λεοφορειο ερχεται στην πιστα?
-
O Προαστιακός Λουλούδη.
Τι ώρα θα πάτε, θα μου πείτε? Έχουμε και άλλες δουλειές το Σάββατο, να ξέρουμε πώς θα τις βολέψουμε.
-
Δηλαδή φοβάσαι ότι θα έρθεις στην πίστα κάποια ώρα που δε θα έχει κόσμο;
Εγώ πάντως, θα είμαι από νωρίς.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Δηλαδή φοβάσαι ότι θα έρθεις στην πίστα κάποια ώρα που δε θα έχει κόσμο;Εγώ πάντως, θα είμαι από νωρίς.
Το αντίθετο θα ήταν παράδοξο.
-
Εσυ Φραγκισκε που θα εισαι; Ουτε καν θα κανεις κινηση να μπεις με τη δικιολογια της ζεστης...οχι της κουλαμαρας.
-
Άσε με εμένα, θα το δώσω το παρών. Εσύ που θα είσαι;
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
ποιο λεοφορειο ερχεται στην πιστα?Λου πάμε μαζί ρε συ... δίνουμε ραντεβού στο μετρό του Χαλανδριου και πάμε παρέα.
-
Πάντως να ενημερώσω όποιος τολμηρούς αποφασίσουν να έρθουν με προαστιακό ότι η πίστα απ΄το σταθμό δν είναι καθόλου κοντά.Πρέπει να ναι τουλάχιστον ένα μισάωρο περπάτημα κάτω απ τον καυτό ήλιο
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Πάντως να ενημερώσω όποιος τολμηρούς αποφασίσουν να έρθουν με προαστιακό ότι η πίστα απ΄το σταθμό δν είναι καθόλου κοντά.Πρέπει να ναι τουλάχιστον ένα μισάωρο περπάτημα κάτω απ τον καυτό ήλιοΝταξ... βγάλε κάτι...
Οτι δεν είναι ακριβώς δίπλα δε διαφωνω, αλλά όχι και μισάωρο...
-
Μπoρεί επειδή περπατάω αργά
:: 4ΤF-TD11 :: 23.06.07 ::