-
Σάββατο, από τις 09:30, στα Μέγαρα!
Κανόνες οι γνωστοί (κράνος, αποστάσεις μεταξύ των αυτοκινήτων, προσπεράσματα κλπ)
Τιμή:
-
Κανόνες οι γνωστοί (κράνος, αποστάσεις μεταξύ των αυτοκινήτων, προσπεράσματα κλπ)
Τιμή:
-
Τιμή:
-
Λες να το επιχειρησω;
-
εχω εξετασεις ρε γμτ και ψηνομασταν
-
edit:
Θα το παλεψω...
edit No2 :Θα παιχτει τελικα κατι για τελη Ιουλιου που λεγαμε ή το ξεχναμε?
-
Γμτ εχω να παω σε μια κηδεια...ε...γαμο το Σάββατο!
-
Ευτυχως για να αποφυγεις την 'κηδεια' σου στην πιστα...
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Λες να το επιχειρησω;Αν είσαι σίγουρα να φέρω ένα φορτηγό τσιμέντα για να ρίχνουμε στα λάδια που θα αφήνεις.
-
Σαμαλι, κωκ, φυστίκι Αιγίνης, μαντολάτο...
Ο γνωστός τουρίστας, λέω να (ξάνα)έρθω, με 40 ευρώ στην τσέπη αλλά και τη φωτογραφική μου, σε περίπτωση που τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, λόγω της φάσης του εντεκαετούς κύκλου του ήλιου και η υψηλή συγκέντρωση κοσμικής ακτινοβολίας δε μου επιτρέψουν να μπω (και άλλες πολλές δικαιολογίες που θα σκεφτώ στη συνέχεια).
Να ρωτήσω, λάδια άλλαξα πριν κανα διμηνο αλλά δεν έχω κάνει km ενώ τα λάστιχά μου έχουν μπακλαβά αλλά πάνε για φούντο το σεπτέμβρη (τον άφησα τον μπακλαβά έξω από το ψυγείο και ξεράθηκε), θα το πάρω στο χέρι; -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Λες να το επιχειρησω;
Αν είσαι σίγουρα να φέρω ένα φορτηγό τσιμέντα για να ρίχνουμε στα λάδια που θα αφήνεις.
Λες να εχουμε κανα παρατραγουδο;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Λες να το επιχειρησω;
Αν είσαι σίγουρα να φέρω ένα φορτηγό τσιμέντα για να ρίχνουμε στα λάδια που θα αφήνεις.
Αποκλείεται.
(Αφού δε θα έρθεις τι παρατράγουδα να έχουμε ) -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κοιταξε..να εισαι προετοιμασμενος οτι θα σε περασω απο πανω για να μην εκπλαγεις και εχουμε παρατραγουδα!
Οκ?
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αποκλείεται.
(Αφού δε θα έρθεις τι παρατράγουδα να έχουμε )Απο ποτε μετραει το στοιχημα; Θα ερθω,ειναι δυνατο να χασω το θεαμα που μπορει να προσφερει ενας κουλος σαν εσενα στην πιστα; Ακουω στοιχηματα:Θα φερει λιγοτερα απο 10 τετακε ή περισσοτερα;
Κοιταξε..να εισαι προετοιμασμενος οτι θα σε περασω απο πανω για να μην εκπλαγεις και εχουμε παρατραγουδα!
Οκ?
Καλο.Ο chrmes σου πε να το γραψεις στα ανεκδοτα και μπερδευτηκες ε;
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Σαμαλι, κωκ, φυστίκι Αιγίνης, μαντολάτο...
Ο γνωστός τουρίστας, λέω να (ξάνα)έρθω, με 40 ευρώ στην τσέπη αλλά και τη φωτογραφική μου, σε περίπτωση που τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, λόγω της φάσης του εντεκαετούς κύκλου του ήλιου και η υψηλή συγκέντρωση κοσμικής ακτινοβολίας δε μου επιτρέψουν να μπω (και άλλες πολλές δικαιολογίες που θα σκεφτώ στη συνέχεια).
Να ρωτήσω, λάδια άλλαξα πριν κανα διμηνο αλλά δεν έχω κάνει km ενώ τα λάστιχά μου έχουν μπακλαβά αλλά πάνε για φούντο το σεπτέμβρη (τον άφησα τον μπακλαβά έξω από το ψυγείο και ξεράθηκε), θα το πάρω στο χέρι;Οχι μωρέ. Ολα μια χαρά....
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
edit No2 :Θα παιχτει τελικα κατι και για τελη Ιουλιου που λεγαμε ή το ξεχναμε?
Μεσιε kouk?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
edit No2 :Θα παιχτει τελικα κατι και για τελη Ιουλιου που λεγαμε ή το ξεχναμε?
Μεσιε kouk?
Δεν ξέρω. Ας κάνουμε αυτό και βλέπουμε. Λογικά και τότε θα είναι διαθέσιμη η πίστα...
-
Τελικά είναι στάνταρ αυτή η ημερομηνία;
Αν ναι να κοιτάξω να ζητήσω άδεια από την δουλειά μου για να φέρω την Rena.
-
Εεεχμμμ... έχω την εντύπωση οτι τότε τα Μέγαρα έχουν αγώνα ταχύτητας... Για ξανατσεκάρετέ το...
edit: τώρα έμαθα οτι ακυρώθηκαν
:: 4ΤF-TD11 :: 23.06.07 ::