-
οτι καταφερα εκανα δεν ειμαι και προγραμματιστης ελπιζω να διακρινεται σχετικα το αυτοκινητο...
-
Μαλλον δεν εννοουσαν ακριβως αυτο!
-
-
ευχαριστω drdino...ελπιζω να σας αρεσει!!!
-
ωραιος ο Σάκης!
ολα τα εχει το αμαξι σου,κι απο τιμή μουρλια
μοναχα που πρέπει να πας σε καποιον καλο μαστορα (ρωτα,ολο και καποιος θα ξερει) να σου κανει αυτα που ειπωθηκαν νωριτερα (ραψιμο στο σασί κλπ). ΜΗΝ το αφησεις ετσι.
α και τα φρένα ε
-
-
-
εαν θελετε περισσοτερες φωτογραφιες στειλτε μου email να το δειτε πιο καλα!!!
-
Σιγά να μη στείλουμε και κάνα τηλεγράφημα,βάλτες εδώ
Ετσι κι αλλιώς καμιά ξεβράκωτη τώρα δεν παίζει,μπας και δούμε κάνα βαλβιδοστροφαρισμένο και ξελαμπικάρουμε
-
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Σιγά να μη στείλουμε και κάνα τηλεγράφημα,βάλτες εδώΕτσι κι αλλιώς καμιά ξεβράκωτη τώρα δεν παίζει,μπας και δούμε κάνα βαλβιδοστροφαρισμένο και ξελαμπικάρουμε
παρε και συ για να μη κλαις
-
-
κόκκινο στις 10.000?
μου φύγαν τα τσίσα
-
κόκκινο στις 10.000?
μου φύγαν τα τσίσα
-
βαλαμε και πονηρο φιλτρακι.....
-
Το μόνο ίδιο που έχει το δικό μου αμάξι είναι η ασφαλειοθήκη για το στερεοφωνικό πάνω στη μπάρα θόλων
(σε μαύρο η δική μου μπάρα)Τα όργανα έχουν πολύ πλάκα. Οι αριθμοί αρχίζουν από την ίδια θέση με τα δικά μου, απλά συνεχίζουν μέχρι το άπειρο
πολύ καλό
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το μόνο ίδιο που έχει το δικό μου αμάξι είναι η ασφαλειοθήκη για το στερεοφωνικό πάνω στη μπάρα θόλων
(σε μαύρο η δική μου μπάρα)Τα όργανα έχουν πολύ πλάκα. Οι αριθμοί αρχίζουν από την ίδια θέση με τα δικά μου, απλά συνεχίζουν μέχρι το άπειρο
πολύ καλό
είδα και ένα μπαμπά μη τρέχεις.....
-
Κατ'εμε 8α επρεπε να γινει και λιγο ποιο κα8αρη δουλεια στο μοτερ..Να γυαλιστει και να βαφτει ο χωρος της μηχανης.Απλα να το θαυμαζεις και οταν το βλεπεις οχι μονο οταν το ακους
-
Πολύ καλό και για την ακρίβεια πολύ διακριτικό. Θα κλάψουν πολλά 'δήθεν' όταν παίξουν μαζί του.
Καλή διασκέδαση 'ΣΑΚΗΣ'. -
Αυτό θα πει undercover!
Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ {CIVIC ME INTEGRA MOTER} ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ!!!