-
επειδη δεν μπορω να δω την φωτο δεν μπορω να δω την υπογραφη...εχω περιορισμενο ιντερνετ λογω δουλειας
-
Ο χρήστης ΣΑΚΗΣ έγραψε:
καλημερα σε ολους!!! το μονο που εχω να πω ειναι οτι το αυτοκινητο γ..μ..ει και δερνει...ειναι εκπληκτικο...αφου δεν ηθελα να γυρισω σπιτι γιατι ηθελα να ακουω ξανα και ξανα το vtec που λυσαει σαν τρελο...μεχρι τις 6000 στροφες ειναι τσο αθορυβο οσο ενα συμβατικο αυτοκινητο αλλα απο τις 6000 μεχρι τις 9000!!! στροφες που ειναι ο κοφτης ακουγεται σαν αγωνιστικο...με λιγα αυτοκινητα που ανοιξα ειδα οτι παει πολυ καλα...πρεπει να εχω κατω απο 6 δευτερα για το 0-100... ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την αποδοση και την ομοιογενεια του αυτοκινητου...1ον προς pasxo : οντως δεν μπορουμε να τα βαλουμε γιατι εχεις φτιαξει ενα αυτοκινητο πολυ δυνατο και ακουγεται πολυ καλη μετατροπη...ποσο σου εχει κοστισει και το αυτοκινητο,τι καταναλωση εχει και ποσο φιλικο ειναι σε καθημερινη χρηση {ή εχεις δευτερο αυτοκινητο}.ασε που εχεις και τα διπλα ατια απο εμενα... εμενα ειναι 210 ατια εργοστασιακα
2ον προς piii : μεσα στα 7000€ περιεχονται μοτερ-σασμαν με μπλοκε-πλεξουδα-αντιστρεπτικες και μπαρα θολων-ζαντες-ακρα-a/c-φρενα και οτι μηχανικο μερος φοραει το INTEGRA TYPE R συν ελαφρως μεταχειρισμενα αμορτισερ{ΚΟΝΙ}+ελατηρια{H&R} και λαστιχα 195/55/15{YOKOHAMA ADVAN SPORT} η τιμη ειναι πολυ καλη για την συγκεκριμενη μετατροπη.ασε που το μοτερ ειναι απο μοντελο 1999 ιαπωνιας με 35.000χλμ {αστρωτο δηλαδη }
να μας βάλεις φωτο για να σε ξέρουμε, όποτε αμα σσε πετύχουμε στο δρόμο να σε κορνάρουμε... για τα σχετικά
-
[quote='ΣΑΚΗΣ']............................
2ον προς piii : μεσα στα 7000 -
[quote='manosk'][quote='ΣΑΚΗΣ']............................
Την έχεις στον υπολογιστή σου;
Πηγαίνεις εδώ, πατάς αναζήτηση και επιλέγεις την εικόνα που θέλεις, τικάρεις δίπλα από εκεί που λέει I accept μπλαμπλαμπλα και πατάς Host Image.
Στην συνέχεια, παίρνεις τον **δεύτερο ** σύνδεσμο που σου εμφανίζει όταν τελειώσει το ανέβασμα και τον βάζεις στην απάντησή σου εδώ.
Ελπίζω να ήμουν κατανοητός.
-
φαγωθηκες να το δεις εσυ ε?
-
Ναι, να ξέρω για να φυλάγομαι...
-
[quote='ΣΑΚΗΣ'][quote='manosk'][quote='ΣΑΚΗΣ']............................
Ο χρήστης ΣΑΚΗΣ έγραψε:
επειδη δεν μπορω να δω την φωτο δεν μπορω να δω την υπογραφη...εχω περιορισμενο ιντερνετ λογω δουλειαςδεν μπορω να μπω στην ιστοσελιδα...υπαρχει τροπος μεσα απο εδω ?
προσπαθησα στο αβαταρ να την βαλω αλλα θελει μεχρι 6kb και εμενα ειναι 1,21mb πως να την μετατρεψω σε 6kb ξερει κανεις? -
[quote='manosk'][quote='ΣΑΚΗΣ'][quote='manosk'][quote='ΣΑΚΗΣ']............................
μανο το INTEGRA εχει ακριβως το ιδιο πλαισιο με το δικο μου.αλλωστε στο συνεργειο που εκανα την μετατροπη εχουν κανει αρκετες ιδιου τυπου και με επιβεβαιωσαν οτι δεν θα εχω προβλημα...φανταζεσαι να με κοροϊδεψαν και ενω επιταχυνω καποια στιγμη να δω τον κωλο του αυτικινητου μου να με προσπερναει
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Βάλε ΦΡΕΝΑ!
Ρε συ Μανο..το εχει γραψει παραπανω...!
[/quote]
Τί διάολο; Στραβωμάρα. Το διάβασα μάλιστα 2-3 φορές. -
Ποιό civic είναι? Το EK9 (το προ-προηγούμενο)?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ποιό civic είναι? Το EK9 (το προ-προηγούμενο)?το eg8 {μοντελο 1994} ειναι το sedan
-
-
πωωωωω...καλα εχετε φαγωθει με τη φωτο μιλαμε!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
πωωωωω...καλα εχετε φαγωθει με τη φωτο μιλαμε!τι να κανουμε ρε φίλε.... όλη τη μέρα σε τσοντοσιτε θα τι βγάζουμε... Το πρωι θέλουμε αυτοκίνητα..
-
δυστυχως λογω εργασιας εχω περιορισμενο ιντερνετ και δεν μπορω να μπω σε ολα τα site.την εικονα την εχω αλλα πως μπορω να την κανω επεξεργασια να την ριξω σε kb?
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θέλεις να μου την στείλεις με μέιλ, να την φτιάξω και να στην ξαναστείλω;Τι σας επιασε ρε παιδια?
Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ {CIVIC ME INTEGRA MOTER} ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ!!!