-
Καλησπέρα.
Αποφάσισα να γράψω αυτό το «παράξενο» post αναζητώντας επιπλέον προτάσεις που πιθανόν εγώ να μην έχω σκεφτεί ή γνωρίζω.
Λοιπόν, για να μπω απευθείας στο «ψητό» έχουμε και λέμε:
Πρόκειται να εισάγω το 2009 αυτ/το από Γερμανία, για την αγορά του οποίου δικαιούμαι σημαντική έκπτωση επί της εκεί (Γερμανία) λιανικής τιμής του. Οι παράμετροι (αυστηρά τηρούμενοι) επιλογής αυτ/του είναι οι παρακάτω:
Α) Να είναι Diesel (Turbo)
B) Να μην έχει πάνω από 1928cc έτσι ώστε να πληρώνω 168
-
Καλησπέρα.
Αποφάσισα να γράψω αυτό το «παράξενο» post αναζητώντας επιπλέον προτάσεις που πιθανόν εγώ να μην έχω σκεφτεί ή γνωρίζω.
Πρόκειται να εισάγω το 2009 αυτ/το από Γερμανία, για την αγορά του οποίου δικαιούμαι σημαντική έκπτωση επί της εκεί (Γερμανία) λιανικής τιμής του. Οι παράμετροι (αυστηρά τηρούμενοι) επιλογής αυτ/του είναι οι παρακάτω:
-
Καλησπέρα.
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
...
Πρόκειται να εισάγω το 2009 αυτ/το
...Αυτό είναι τουλάχιστον σε 1,5 χρόνο από τώρα...
Είναι πάρα πολύ νωρίς για να το συζητάμε...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
...
Πρόκειται να εισάγω το 2009 αυτ/το
...Αυτό είναι τουλάχιστον σε 1,5 χρόνο από τώρα...
Είναι πάρα πολύ νωρίς για να το συζητάμε...
_
Ξέχασα να αναφέρω πως πρέπει να αγορασθεί το αργότερο εντός του 2008, δηλαδή σε 6-12 μήνες, το οποίο σε συνδυασμό με το ότι πρέπει να κυκλοφορεί 1-2 έτη στην αγορά, δεν νομίζω να είναι νωρίς το να ψάχνω από τώρα...
Βάλε και την αναμονή 2-3 μήνες από την παραγγελία του, καλά είναι που ψάχνω από τώρα....
-
Alfa 159 1.9 Multijet 150CV ...
Τα SAAB 9-3 , Οpel Vectra, Cadillac BLS έχουν τον ίδιο κινητήρα της FIAT κάτω από το καπώ... είναι 1910cc και είσαι στα
-
Ξέχασα να αναφέρω πως πρέπει να αγορασθεί το αργότερο εντός του 2008, δηλαδή σε 6-12 μήνες, το οποίο σε συνδυασμό με το ότι πρέπει να κυκλοφορεί 1-2 έτη στην αγορά, δεν νομίζω να είναι νωρίς το να ψάχνω από τώρα...Βάλε και την αναμονή 2-3 μήνες από την παραγγελία του, καλά είναι που ψάχνω από τώρα....
Eμ, πέστα όλα από την αρχή ντε
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ξέχασα να αναφέρω πως πρέπει να αγορασθεί το αργότερο εντός του 2008, δηλαδή σε 6-12 μήνες, το οποίο σε συνδυασμό με το ότι πρέπει να κυκλοφορεί 1-2 έτη στην αγορά, δεν νομίζω να είναι νωρίς το να ψάχνω από τώρα...
Βάλε και την αναμονή 2-3 μήνες από την παραγγελία του, καλά είναι που ψάχνω από τώρα....
Eμ, πέστα όλα από την αρχή ντε
_
Διόρθωσα το αρχικό post.......η νύχτα βλέπεις....
-
[quote='Montecarlo']Alfa 159 1.9 Multijet 150CV ...
Τα SAAB 9-3 , Οpel Vectra, Cadillac BLS έχουν τον ίδιο κινητήρα της FIAT κάτω από το καπώ... είναι 1910cc και είσαι στα
-
Δεν ξέρω τι κυβισμό έχουν οι δίλιτροι diesel της bm αλλά μου φαίνονται καλή επιλογή. Φαντάζομαι πως θα έχουν και ακόμη φτηνότερη αρχική τιμή εκεί σε σχέση με την Ελλάδα, άρα κερδίζεις ακόμα περισσότερο.
Πάντως τόσα λεφτά θα γλιτώσεις, σε πειράζει πολύ να δίνεις άλλα 150 ευρώ για τέλη;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δεν ξέρω τι κυβισμό έχουν οι δίλιτροι diesel της bmw γιατί μου φαίνονται καλή επιλογή. Φαντάζομαι πως θα έχουν και ακόμη φτηνότερη αρχική τιμή εκεί σε σχέση με την Ελλάδα, άρα κερδίζεις ακόμα περισσότερο.Oι 2λιτροι είναι 1995cc.....η 320d κοστίζει 24.000
-
Πάντως τόσα λεφτά θα γλιτώσεις, σε πειράζει πολύ να δίνεις άλλα 150 ευρώ για τέλη;
Λές έ?? Δεν το σκέφτηκα έτσι....... ούτως ή άλλως δεν γλιτώνω τπτ από φορολογία στο τέλος ταξινόμησης αφού είναι το ίδιο για τα 1800-2000cc
Σκέψου ότι υπάρχει μια σοβαρή πιθανότητα να μη σου ξαναδωθεί η ευκαιρία να αγοράσεις τόσο καλό αυτοκίνητο σε τόσο καλή τιμή. Οπότε είναι κρίμα να πάρεις ένα...χμμμ...όχι και τόσο καλό αυτοκίνητο όπως το vectra (μπλιαχ για μένα) αντί μια δίλτρη 3άρα, σειρά 1, c klasse ή κάτι τέτοιο.
Άποψή μου.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Λές έ?? Δεν το σκέφτηκα έτσι....... ούτως ή άλλως δεν γλιτώνω τπτ από φορολογία στο τέλος ταξινόμησης αφού είναι το ίδιο για τα 1800-2000cc
Σκέψου ότι υπάρχει η μια σοβαρή πιθανότητα να μη ξαναδωθεί η ευκαιρία να αγοράσεις τόσο καλό αυτοκίνητο σε τόσο καλή τιμή. Οπότε είναι κρίμα να πάρεις ένα...χμμμ...όχι και τόσο καλό αυτοκίνητο όπως το vectra (μπλιαχ για μένα) αντί μια δίλτρη 3άρα, σειρά 1, c klasse ή κάτι τέτοιο.
Άποψή μου.
Kαλά τα λές, ΔΕΝ θα έχω ΠΟΤΕ ξανά τέτοια ευκαιρία....απ'την άλλη δε, η συντήρησή τους με προβληματίζει......και το συνολικό κόστος (~35.000
-
Για παράδειγμα παραθέτω τιμές αγοράς (πρό Τελωνείου):
α) Alfa 159 JTD = 23000
-
Passat 2.0TDI με 170 άλογα
Alfa Romeo 159 JTD με 150 άλογα
Peugeot 407 2.0D με 136 άλογα (κατά προτίμηση 2.7D με 204 άλογα)
Skoda Octavia 5 2.0TDI με 140 άλογα ( τα οποία με πρόγραμμα πάνε 170) -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Passat 2.0TDI με 170 άλογα24500
-
Τώρα που είδα και τις τιμές μην το σκέφτεσαι. Πάρε την 320d.
Στην τιμή της είναι η καλύτερη επιλογή.Καλορίζικη!
-
Από αυτά που αναφέρθηκαν 320d. Eγώ θα το έπαιρνα σε touring και όχι sendan. Είναι ομορφότερο (υποκειμενικό), πιο πρακτικό και θα διαφέρεις και από τον πολύ κόσμο στην ελλάδα που παίρνει σεντάν (και ...316)
Επίσης επειδή ανέφερες και SUV θα μπορούσες να δεις και Χ3 2.0d. -
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Από αυτά που αναφέρθηκαν 320d. Eγώ θα το έπαιρνα σε touring και όχι sendan. Είναι ομορφότερο (υποκειμενικό), πιο πρακτικό και θα διαφέρεις και από τον πολύ κόσμο στην ελλάδα που παίρνει σεντάν (και ...316)Η έκδοση touring κοστίζει 2000
-
Ξεφεύγει αρκετά από τις προτεραιότητές σου, καθώς επίσης και σε τιμή (ίσως να φτάνει και τα 40.000 ευρώ) ως καινούρια, αλλά αν την βρεις μεταχειρισμένη του χρόνου δες την !! Ίσως να υποστηρίζεται και από το δίκτυο της BMW (ομολογώ, πως δεν έχω ιδέα) ...
Διάβασε εντυπώσεις και τεχνικά χαρακτηριστικά ...
Επιλογή Diesel