-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τον πουλο!Χεστηκα και για τα 2 που εφαγες, δεν μου αρεσουν
-
να φαω τιποτε σουβλας ή τιποτε φαστ φούντ...κινεζικο παντως δεν ψηνομαι ειναι και ακριβο ακου 7 ευρω για τα νοοντλς με γαριδες
-
Ο χρήστης saligaros_ έγραψε:
να φαω τιποτε σουβλας ή τιποτε φαστ φούντ...κινεζικο παντως δεν ψηνομαι ειναι και ακριβο ακου 7 ευρω για τα νοοντλς με γαριδεςμπιφτεκάκι με σαλατούλα......
-
να φαω τιποτε σουβλας ή τιποτε φαστ φούντ...κινεζικο παντως δεν ψηνομαι ειναι και ακριβο ακου 7 ευρω για τα νοοντλς με γαριδεςστο κινεζικο της γειτονιας μου εχει μια ΓΑΜΑΤΗ σουπα με συμαρικα και μανιταρια
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
να φαω τιποτε σουβλας ή τιποτε φαστ φούντ...κινεζικο παντως δεν ψηνομαι ειναι και ακριβο ακου 7 ευρω για τα νοοντλς με γαριδες
στο κινεζικο της γειτονιας μου εχει μια ΓΑΜΑΤΗ σουπα με συμαρικα και μανιταρια
προτειμώ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.........
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
οι σπουπες που εχουν αυτα της γειτονιας μου ειναι σαν απο κονσερβα και ζητανε ενα σωρο λεφτα
-
οι σπουπες που εχουν αυτα της γειτονιας μου ειναι σαν απο κονσερβα και ζητανε ενα σωρο λεφτα
ΣΩΣΤΟΣ.....
ρε παιδιά Ελλάδα ήμαστε.......τρώτε Ελληνικά..... -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
μπιφτεκάκι με σαλατούλα......
το σκεφτομαι.. υπαρχει και η επιλογη του κοτοπουλου σχαρας.. πανσετα δεν παιρνω μπορει να κοιταξω και για μπριζολα σουβλας..
-
Καλα τα κινεζικα τα εχω σιχαθει η πρωην μου ψιλογουσταρε και πηγαιναμε αρκετα συχνα ή παραγγελναμε, ποτε δεν με τρελεναν...1 ωρα μετα πεινουσα!
Ειχε ενα κινεζικο ομως στο sunderland, που με 5.99 ή 6.99 (λιρες) ετρωγες ΟΣΟ ηθελες το μονο που πληρωνες εξτρα ηταν τα ποτα. Οταν λεμε οτι ηθελες....ΟΤΙ, ΟΤΙ είχε τεραστιους μπουφεδες κα ιειχε σουπες,ρυζια,γλυκοξινα χοιρινα γαριδες κλπ, σπρινκ ρολς τα παντα κα ιφυσικα για το τελος, τηγανιτη μπανανα και ανανα με παγωτα 2-3 γευσεις και μελι...για το μελι δεν ειμαι 100% σιγουρος....ε 1-2 φορες το μηνα πηγαινα αν καθομουνα παραπανω θα το εκλεινα...οπως εγινε με μια κρεπερι πανω απο την Γουναρη στο υψος της Γλυφαδας μαλλον, που πληρωνες μια κρεπα και ετρωγες οσες κρεπες, βαφλες και λουκουμαδες ηθελες! Εκανα ομαδα κρουσης και πηγαιναμε! -
μπιφτεκάκι με σαλατούλα......
το σκεφτομαι.. υπαρχει και η επιλογη του κοτοπουλου σχαρας.. πανσετα δεν παιρνω μπορει να κοιταξω και για μπριζολα σουβλας..
τώρα μιλάς σωστά......
-
MELLA PIZZA στα Χανιά...
Νομίζω με 4 ευρά ή κάτι τέτοιο είχε μπουφέ με όση πίτσα και ότι σαλατικό γούσταρες να φας...
Μιλάμε για φεστιβάλ παχυσαρκίας... -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλα τα κινεζικα τα εχω σιχαθει η πρωην μου ψιλογουσταρε και πηγαιναμε αρκετα συχνα ή παραγγελναμε, ποτε δεν με τρελεναν...1 ωρα μετα πεινουσα!
Ειχε ενα κινεζικο ομως στο sunderland, που με 5.99 ή 6.99 (λιρες) ετρωγες ΟΣΟ ηθελες το μονο που πληρωνες εξτρα ηταν τα ποτα. Οταν λεμε οτι ηθελες....ΟΤΙ, ΟΤΙ είχε τεραστιους μπουφεδες κα ιειχε σουπες,ρυζια,γλυκοξινα χοιρινα γαριδες κλπ, σπρινκ ρολς τα παντα κα ιφυσικα για το τελος, τηγανιτη μπανανα και ανανα με παγωτα 2-3 γευσεις και μελι...για το μελι δεν ειμαι 100% σιγουρος....ε 1-2 φορες το μηνα πηγαινα αν καθομουνα παραπανω θα το εκλεινα...οπως εγινε με μια κρεπερι πανω απο την Γουναρη στο υψος της Γλυφαδας μαλλον, που πληρωνες μια κρεπα και ετρωγες οσες κρεπες, βαφλες και λουκουμαδες ηθελες! Εκανα ομαδα κρουσης και πηγαιναμε!ωχ...
εκεί γύρω είχε τίποτα ζωντανό αδέσποτο;
Κιλά και παραλίες....