-
Ωραίο το 5Β της 'Αγ. Θεοδ.', είδαμε και τα δύο περάσματα.
Κατηφορήσαμε χαλαρά προς την πρόσβαση 2 της 'Λουτράκι 2' μετά τους 17 πρώτους της 'Αγ. Θεοδ. 2' (από το 5Β) αλλά είδαμε ότι δε θα προλαβαίναμε και πολλά οπότε το αφήσαμε...
Στο 5Β είχε αρκετό κόσμο το πρωί και πολύ κόσμο το απόγευμα...
Ήταν πολύ εντυπωσιακό να τους βλέπεις να πηγαίνουν έτσι μετά από 35,4 χλμ ειδικής...
Μερικά video θα ανέβουν εν καιρώ...
_
-
Γύρισα κι εγώ με ανάμεικτα συναισθήματα. Από την μία που έβαλα άλλο ένα Ακρόπολις στην πλάτη μου και την νίκη του Gro και από την άλλη ότι το θέαμα ήταν λιγότερο από άλλες χρονιές με αιτία μάλλον τις λίγες συμμετοχές. Τα WRC cars περνούσαν γρήγορα και μετά από 2-3 γρήγορους Ν4, όλος ο υπόλοιπος αγώνας ήταν μία υπέροχη βόλτα.
Σήμερα έκανα πολύ γρήγορη επίσκεψη στο σέρβις, με όλους τους οδηγούς να χαλαρώνουν πριν το τελευταίο loop των 2 SS + την SSS (αφού κανείς δεν κυνηγουσε κάποια καλύτερη θέση). Ο Gro έτρωγε σαντουιτς, ο Elena με το τσιγάρο του, ο Solbe να υπογράφει καπελάκια και o Sordo να φωτογραφίζεται με όσους το ζητούσαν (φωτ. υλικό μόλις επιστρέψω στη βάση μου)
Μετά ανεβήκαμε Ασωπία σε ένα χλιαρό μέρος χωρίς ΚΑΝΕΝΑ δέντρο αλλά με πολύ κόσμο. Σίγουρα στις κόπάνες πρέπει να αναφέρεται όχι μόνο πως πας, αλλά και τι βλέπεις. Αναρωτηθήκαμε αν ήταν η τελευταία φορά που είδαμε τον ψηλό στο μπάκετ και μετά από 2-3 σκασίματα του boxer του Πέτρου, τα PWRC και την βόλτα του γιατρού , πήγαμε για φαγητό (τι πρωτότυπο!) για τα μετά αγώνα σχόλια.
Και τις 2 μέρες η παρέα ήταν καλή και τελικά αυτό είναι που αξίζει και οι φορουμάδες δεκάδες....Και του χρόνου.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σίγουρα στις κόπάνες πρέπει να αναφέρεται όχι μόνο πως πας, αλλά και τι βλέπεις.Ίσως του χρόνου να το κάνει η οργάνωση, αν όχι, γιατί δεν το κανονίζουμε όσοι πάμε για αναγνωρίσεις;
Πλάκα είχε που το πρωί (ό,τι χάραζε), είχα αμφιβολίες να πάω στην 5Β των Αγ. Θεοδ. γιατί δεν έβλεπα ψυχή να κινείται (από το Λουτράκι μέχρι τα Πίσια ούτε ένα αυτοκίνητο), και όταν έφτασα εκεί είδα ολόκληρο καταυλισμό από σκηνές...
_
-
Ίσως του χρόνου να το κάνει η οργάνωση, αν όχι, γιατί δεν το κανονίζουμε όσοι πάμε για αναγνωρίσεις;
Το κάναμε στο Σχηματάρι...ελπίζω να βοήθησε...
αλήθεια ήρθε κανείς σε όσα προτείναμε ???
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Ίσως του χρόνου να το κάνει η οργάνωση, αν όχι, γιατί δεν το κανονίζουμε όσοι πάμε για αναγνωρίσεις;
Απ'ότι άκουσα η ειδική ήταν 'Φινλανδία'. Δυστυχώς δεν ήμουν Παρασκευή στον αγώνα για να πάω. Αν υπάρχει του χρόνου θα είμαι σίγουρα μέσα (ελπίζω όχι μαζί μέ άλλους 20000....)
-
Πήγαμε είδαμε αλλά κάτι έλειπε. Άντε και του χρόνου.
-
Αντε και του χρόνου .............................
............................... να γυρίσει εκεί στα έλατα !Είδαμε ... Σχηματάρι 1, Θήβα 2, Αγ. Θεοδώρους 1+2 και Ασωπία 2
Μου άρεσε το Σχηματάρι σαν ειδική και η ιδέα της 50άρας.
Αναμφίβολα ήταν καλύτερα από το προηγούμενο αλλά και πάλι που να συγκριθεί με τα ψηλά βουνά, τα έλατα και τα τοπία των 'Λαμιώτικων' ειδικών !!Αν δεν ήταν η γνωστή καλή παρέα -και η νίκη του ψηλού - θα το χαρακτήριζα άνοστο.
(Αντίθετα ο 'Πλάτανος' και ο ' Μπαρμπα-Βασίλης' ήταν νοστιμότατοι !!)Προτάσεις:
-
Να γυρίσει ο αγώνας στα έλατα.
-
Οτι και να γίνει του χρόνου ... να πάμε με αυτοκινούμενο τροχόσπιτο.
... Τουλάχιστον θα είναι εκδρομή ... -
Να απαγορέψουν το μπροστινό διαφορικό στα WRC ... θα πέσει το κόστος θα πολλαπλασιαστούν οι θεατές !!
Μην τα πέρνετε στα σοβαρά αυτά .... με χτύπησε ο ήλιος στο κεφάλι σήμερα στην Ασωπία
-
-
ΔΕΝ ΠΗΓΑ,
ΔΕΝ ΕΙΔΑ,
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑ.....!!! -
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Ηταν πολύ καλές αναγνωρίσεις !
Αρχικά λέγαμε να πηγαίναμε στο 'πύργο' αλλά τελικά καταλήξαμε στο 9ο χλμ.
εκεί που είχαμε τις εξόδους. -
Άλλο ένα Ακροπολις τελείωσε.
Κατά τη γνώμη μου καλύτερο από περσινό, αλλά απέχει ακόμη πολύ από τα «κανονικά» που βλέπαμε στη Λαμία.
Συμμετοχές λίγες, ευτυχώς που υπήρχε ανταγωνισμός από όλους τους πρωτοκλασσάτους.
Από ό,τι είδα εγώ, Θήβα ΙΙ (πεδίο βολής), Αγ. Θεόδωροι Ι (5β) και ΙΙ (5α) και Ασωπία ΙΙ (κοπάνα 3), μου έκανε εντύπωση ο πολύ περισσότερος κόσμος από πέρυσι (πολύ καλό αλλά έχω δει και καλύτερα βλ. Καταβόθρες ), τα παρεμφερή περάσματα από Loeb και Gro, η μεγάλη προσπάθεια και το θέαμα των Ν στα κατηφορικά των Αγ. Θεοδώρων Ι και τα φλικαρίσματα από τους περισσότερους στους Αγ. Θεοδώρους ΙΙ (φρένα από άσφαλτο σε χώμα 90ο ).
Η Ασωπία ΙΙ θα μείνει ιστορική γιατί ήταν το βάπτισμα του πυρός για τον διάδοχο.
Μου άρεσε πάρα πολύ ο Vertunov σε όλα τα σημεία.Για τους Έλληνες οδηγούς:
Ευχαριστούμε Άρη για τα ωραία και θεαματικά περάσματα.
Χατζητσοπάνης και Αθανασουλας γρήγοροι και θεαματικοί.
Οι υπόλοιποι
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και την καταπληκτική παρέα του φόρουμ που, χωρίς αυτή, το Ακρόπολις θα ήταν βαρετό, και θα βοηθούσε και στη δίαιτα.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά, για όλα.
Άντε και του χρόνου καλύτερα. Ό, τι και να λέμε, το Ακρόπολις είναι Ακρόπολις. Θα πρέπει να μου τύχει κάτι πολύ σοβαρό για να το χάσω.ΥΓ1. Προς kubiak. Ησουν στους Αγ. Θεοδώρους Ι στο εκκλησάκι;; Γιατί παιδί μου δεν επαρουσιάσθεις;;; Ημασταν πάνω από 10 εκεί παρέα, ακροβολισμένοι και στα τρία σημεία παρακολούθησης.
ΥΓ2. Βασίλη, είπαμε το αυτοκινούμενο θα είναι diesel και θα έχουμε ψησταριά εκστρατείας και πολλλά κάρβουνααααα.
ΥΓ3. Η δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Ψηλού πίκρανε πολλές καρδιές
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Αν ηξερα οτι θα δω και σενανε δεν θα'ρχομουν.
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Το κάναμε στο Σχηματάρι...ελπίζω να βοήθησε...αλήθεια ήρθε κανείς σε όσα προτείναμε ???
Εσύ έβαλες και video, ήσουν πολύ οργανωμένος
Εγώ δυστυχώς στην Αγ. Θεοδ. δεν είχα πάρει φωτ. μηχανή. αλλά στο Λουτράκι που πήγα πήρα και τις ανέβασα...
Κάτι ανάλογο λέω για του χρόνου με πιο πολλές φωτό από προσβάσεις για αυτούς που ούτως ή άλλως θα πάνε για αναγνωρίσεις...
_
-
Ο χρήστης piko έγραψε:
Μάλλον δεν ακούει αυτός που πρέπει. Θα κάνει κανένα χρόνο για να ξαναμπεί στο φόρουμ.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μάλλον δεν ακούει αυτός που πρέπει. Θα κάνει κανένα χρόνο για να ξαναμπεί στο φόρουμ.
Ε μα βέβαια. Μετά από αυτόν το ορυμαγδό SMS
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ηταν πολύ καλές αναγνωρίσεις !
Αρχικά λέγαμε να πηγαίναμε στο 'πύργο' αλλά τελικά καταλήξαμε στο 9ο χλμ.
εκεί που είχαμε τις εξόδους.Ποιές εξόδους ??? Αυτές ???? Δίπλα είμαστε όλοι γαμώτο και κανείς δεν μιλάει.......πρέπει να βρούμε τρόπο....
-
-
ο αγωνας σε σχεσει με περισυ σαφως ηταν καλυτερος και αυτο φανηκε
και απο τους χρονους τις 2 πρωτες μερες που ηταν ολοι κοντα,αλλα απο την αλλη αν δεν δεις τον καμπο της λιλαιας κατι απο παυλιανη,ελευθεροχωρι,βωξιτες κτλ δεν πιστευω οτι χορταινεις ραλι ακροπολις.καποιος εγραψε οτι σημερα ειχε παρα πολυ κοσμο,για θυμηθητε
κυριακη πανω απο τη στιρφακα ειδ.γραμμενη για τι κοσμο μιλαγαμε... και αυτα πριν 2 χρονια.....ευχομε του χρονου να γυρισει ο αγωνας στα βουνα της λαμιας....
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αν ηξερα οτι θα δω και σενανε δεν θα'ρχομουν.
άλλη φορά θα κρύβομαι πατέρα....
-
-
Ο χρήστης piko έγραψε:
Για τους Έλληνες οδηγούς:
Ευχαριστούμε Άρη για τα ωραία και θεαματικά περάσματα.
Χατζητσοπάνης και Αθανασουλας γρήγοροι και θεαματικοί.
Οι υπόλοιποιΕΕΕεεεεε....!!!
Είσαι άδικος ή δεν έκατσες μέχρι τέλους.
Respect στους Λαδογιάννηδες που όπου μπορούσαν απογείωναν τον μικρό πύραυλο! Στη Θήβα Ι, στο πεδίο βολής ξεσήκωσαν τον κόσμο!
Ευχαριστούμε!
Πήγα, είδα, άκουσα - Εντυπώσεις από το 54ο