-
Condition Red kai DEFCON 1.
-
- Έχουμε ήδη πόλεμο.
-
Στρο στρατο είμουνα στις ΔΒ....μέχρι πέλεκυ ξέρω...το ντεφκον τι ειναι ωρε?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Στρο στρατο είμουνα στις ΔΒ....μέχρι πέλεκυ ξέρω...το ντεφκον τι ειναι ωρε? -
Γερμανική;
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Στρο στρατο είμουνα στις ΔΒ....μέχρι πέλεκυ ξέρω...το ντεφκον τι ειναι ωρε?
Τι επαθες μωρη?
Ντινε η νυχτερινη εκπαιδευση, δεν έχει σχεση με το γερμανικο νουμερο που λεμε!
-
μορτες.....ο αριστος κλανει και η γη σειεται γιιια υαυτο λιηγα λογια μη σας παρει ο αερας...
Ασιμοβ αμα εισια αρχιδατος μαγκας βγεες να ξιοηγηθεις ο αριστος περιμενει μα ανοιχχτο φοερμουαρ.Ποιθον θα πεις τρελο μαγκακο μουστατε μη σου ξηλωσω τις φαβορτιετες....χαχαχαχαχαχα....Αντε νανακι συμμοριαα γιατι παραασοχληθηκα με μπεμπηδες και εχω να τρπυπησω και τη κυρα γιατι παραπονειεται οτι ο αριστος τη παραμελησε....
αφηστε του κουβαδακια και παρτε κανα ΟΠΕΛ κεραυνο το πεζεται και γνωστες ολοι.....ποπολαρε ξυνε γαμ το θειο αρτεμη..... -
Ο χρήστης ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ έγραψε:
μορτες.....ο αριστος κλανει και η γη σειεται γιιια υαυτο λιηγα λογια μη σας παρει ο αερας...
Ασιμοβ αμα εισια αρχιδατος μαγκας βγεες να ξιοηγηθεις ο αριστος περιμενει μα ανοιχχτο φοερμουαρ.Ποιθον θα πεις τρελο μαγκακο μουστατε μη σου ξηλωσω τις φαβορτιετες....χαχαχαχαχαχα....Αντε νανακι συμμοριαα γιατι παραασοχληθηκα με μπεμπηδες και εχω να τρπυπησω και τη κυρα γιατι παραπονειεται οτι ο αριστος τη παραμελησε....
αφηστε του κουβαδακια και παρτε κανα ΟΠΕΛ κεραυνο το πεζεται και γνωστες ολοι.....ποπολαρε ξυνε γαμ το θειο αρτεμη.....Ξύνε ποπολάρε , ξύνε!!!! Εχει να τρυπήσει και την κυράαα!
Ρε τι έχουμε πάθει βραδιάτικα! Γ@μω τον αντιθεό μου μέσα κύριε Παπανώτα, χίλια χρόνια να ζήσετε κι εσείς και η κυρά και η γκόμενά σας!
Ουυυρρρτττττ ρεεε! -
Αντε νανακι συμμοριαα γιατι παραασοχληθηκα με μπεμπηδες και εχω να τρπυπησω και τη κυρα γιατι παραπονειεται οτι ο αριστος τη παραμελησε....
παπανώτα αμα πας απο τώρα για ύπνο με την κυρία(!) κ όχι με την γκόμενα είσαι πολύ μικρός...
-
Ασιμοβ αμα εισια αρχιδατος μαγκας βγεες να ξιοηγηθεις ο αριστος περιμενει μα ανοιχχτο φοερμουαρ.Ποιθον θα πεις τρελο μαγκακο μουστατε μη σου ξηλωσω τις φαβορτιετες....χαχαχαχαχαχα....Ρε τι ακουω βραδυατικα ο μακαριτης
Ποιο λαμογιο απο 'δω μεσα ειναι πισω απ' αυτη τη μορφη;
-
Παμε ολοι μαζι:Οοοοουυυυρρρρρρρρττττττττττ
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ψήνομαι πολύ άγρια να ανοίξω θέμα με δημοσκόπηση για το ποιος είναι
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ψήνομαι πολύ άγρια να ανοίξω θέμα με δημοσκόπηση για το ποιος είναι
ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΕΣΑ