-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Εγώ παρατήρησα ότι μερικά είχαν και τα μπροστά μπουλόνια καλημένα. Χωρίς να ξέρω την απάντηση, μήπως για να μην βουλώνουν από λάσπη??
ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ 'ΚΑΡΕ' ΤΩΝ ΜΠΟΥΛΟΝΙΩΝ ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΡΥΔΑΚΙ ΝΑ 'ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ' ΤΑ ΜΠΟΥΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Δ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ειστε σιγουρος γι αυτο?
Επειδη λογω θεσης παρατηρησα ολα τα WRC..
Ολα τα ford ειχαν ταπισω καλυμμενα και καποια και τα μπροστα,τα c4 ειχαν καπακια, τα subaru δεν ειχαν τιποτα αλλα ο αφαλος της ζαντας ειχε εντελως αλλο σχημα, το mitsubishi kai to fabia επισης δεν ειχαν.Με προβληματισε κι εμενα το ζητημα αλλα δεν πηρα απο πουθενα πειστικη απαντηση.Αλλωστε θα μπορουσε η αλουμινοταινια να προστατευσει απο τα χτυπηματα? -
Ο χρήστης super_mario έγραψε:
Εγώ παρατήρησα ότι μερικά είχαν και τα μπροστά μπουλόνια καλημένα. Χωρίς να ξέρω την απάντηση, μήπως για να μην βουλώνουν από λάσπη??
ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ 'ΚΑΡΕ' ΤΩΝ ΜΠΟΥΛΟΝΙΩΝ ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΡΥΔΑΚΙ ΝΑ 'ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ' ΤΑ ΜΠΟΥΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Δ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ειστε σιγουρος γι αυτο?
Επειδη λογω θεσης παρατηρησα ολα τα WRC..
Ολα τα ford ειχαν ταπισω καλυμμενα και καποια και τα μπροστα,τα c4 ειχαν καπακια, τα subaru δεν ειχαν τιποτα αλλα ο αφαλος της ζαντας ειχε εντελως αλλο σχημα, το mitsubishi kai to fabia επισης δεν ειχαν.Με προβληματισε κι εμενα το ζητημα αλλα δεν πηρα απο πουθενα πειστικη απαντηση.Αλλωστε θα μπορουσε η αλουμινοταινια να προστατευσει απο τα χτυπηματα?ΣΥΝΗΘΩΣ, ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΡΑΨΩ.
ΦΙΛΊΚΑ,
'EL-EM'
-
@el-em δεν το εγραψα για να σε αμφισβητησω απλα α)γιατι τα subaru δεν ειχαν? β)γιατι καποια ford ειχαν μονο πισω?γ)πως προστατευει η αλουμινοταινια απο τα κοτρωνια?
παντα φιλικα
-
Ο χρήστης super_mario έγραψε:
@el-em δεν το εγραψα για να σε αμφισβητησω απλα α)γιατι τα subaru δεν ειχαν? β)γιατι καποια ford ειχαν μονο πισω?γ)πως προστατευει η αλουμινοταινια απο τα κοτρωνια?παντα φιλικα
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ. TA FORD ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΟ ΠΙΣΩ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΩ ΜΠΟΥΛΟΝΙΑ.
ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ. ΕΜΕΙΣ ΦΕΡ΄ΕΙΠΕΙΝ, ΠΕΡΙΣΥ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΟΧΙ.
ΓΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΟΤAIΝΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
EL-EM'
-
Όπως τα λέει ο Λώρης είναι. Καπάκια και αλουμινοταινίες τοποθετούνται προς αποφυγή καταστροφής όχι μόνο του καρέ του μπουλονιού αλλά πολύ περισσότερο της 'βόλτας' από το μπουζόνι....Και ναι...η αλουμινοταινία μπορεί να προστατέψει, όχι από κοτρώνια και βράχους (γιατί άλλωστε δεν μπορούν να πάνε εκεί, κι αν πάνε θα καταστρέψουν πολύ περισσότερα από μπολόνια....) αλλά από τη βροχή από ύπουλα πετραδάκια που κάνουν αμμοβολή στα σπειρώματα....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ερώτηση: Τα αποτελέσματα από τις προβλέψεις του Ακρόπολις πότε θα τα δούμε?
WRC 2007 - 8ος Γύρος Ράλλυ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ