-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Trav,
τα καφριλίκια έγιναν δηλ μόνο από τον Πασχάλη; Γιατί άλλα βλέπω εγώ...
Se καμια περίπτωση αλλά απάντησα στον pasxos επειδή με ρώτησε προσωπικά χθες αργά.
α, ok sorry!
@ Γιώργος...
n.p
-
Αυτό το 'σωτηριο' τρίποντο πάντως εχει γίνει τρόπο ζωής στο ελληνικό μπάσκετ. Οχι μόνο στον παναθηναικο αλλά και στην εθνική! (από όλα τα 5 παιχνίδια πάντως... σε φάση σασπένς προτιμώ την σωτήρια τάπα!!)
-
Τελειωσατε;
-
-
ε ναι , τα σηκώσαμε και τα τρία μένει τίποτα άλλο;
Πες στον δικό σου (γιατί εμένα δε με πιστεύει) ότι...ο δικός του θέλει βελτιώση τεχνικής φύσεως και πες μου γιατί ο Βορεάδης είναι λαμόγιο
-
Δικος του εδω
Ο δικος μου ειναι μια χαρα Τεχνικα εχει πολλα να μαθει, αλλα ολοι εχουν στα 22 Δεν ειναι ακομα αυτος που θα γινει, αλλα, οπως προανεφερα, αν επαιζε στο βαζελο, με δυσκολια θα εβγαινε απο την πενταδα Στην εθνικη ο Γιαννακης δε θα αφησει τετοιο κελεπουρι να παει χαμενο. Το μελλον του λαμπρο, αν συνεχισει να δουλευει
Για τον Βορεαδη ας απαντησει ο δικος μου
-
(άσχετο)
...αλλά δεν μπορώ να μην υπενθυμίσω ότι έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι : 'ετσι γυρνάνε όταν τους...'
Νο offence βέβαια, ο καθένας με τα γούστα του...
-
Kαποιοι ομως εχουν ον-λάιν με τον αντιπαλο προπονητη δεν εξηγειται αλλιως
Ετοιμαζω σεντονι...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δικος του εδωΟ δικος μου ειναι μια χαρα Τεχνικα εχει πολλα να μαθει, αλλα ολοι εχουν στα 22 Δεν ειναι ακομα αυτος που θα γινει, αλλα, οπως προανεφερα, αν επαιζε στο βαζελο, με δυσκολια θα εβγαινε απο την πενταδα Στην εθνικη ο Γιαννακης δε θα αφησει τετοιο κελεπουρι να παει χαμενο. Το μελλον του λαμπρο, αν συνεχισει να δουλευει
Για τον Βορεαδη ας απαντησει ο δικος μου
Μέχρι τότε όμως θες ένα καλό back up εκεί γιατί την έχεις ζόρικα. Το εκεί βέβαια είναι σχετικό , πρέπει πρώτα να το καθορίσει ο ίδιος.
Πάντως χθες στο τσακ το γλίτωσε , να πάει μέσα για φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Μας χρωστατε δυο μπασκέτες
greo , ημίδιπλο , θέλω να πάω για μπάνιο στις 3
-
Αντε καλα θα ειμαι συντομος
- Το ειπα περσι, το ξαναλεω και φετος. Ο Ομπραντοβιτς δεν εχει κινητρο στο βαζελο και φετος στο πρωταθλημα το ξαναεδειξε. Αν δυναμωσουν οι 'αλλοι' προσεχτε.
- Το παιχνιδι το πηγε στα 5 ματς ο Ομπραντοβιτς. Αυτο εγω καταλαβα χθες. 4 παιχνιδια επαιζε με εναν αντιπαλο που οι ψηλοι του (πλην Ζιζιτς) δεν κανουν ολοι μαζι μισο αμυντικο. Και αυτος εβαζε τη μπαλα μεσα μονο και μονο για να την ξαναβγαλει Χθες επαιξε κανονικα εβαλε την μπαλα μεσα, εκανε και τη μαλακια εκει ο Πινει και εβαλε τον Σοφοκλεα, το καθαρισε το ματσακιον ανετα και ωραια.
- Ποιος Σοφοκλης ρε; Ποιος Παπαρχιεπισκοπος; Ποιοι ψηλοι του γαβρου (αμυντικα); Ποιος Ντομερκαντ και ποιος Μπαρλος; Που πατε ρε ξεβρακωτοι στα αγγουρια; Η ομαδα ειναι λίγη και (το ξαναλεω) ειναι τεραστια επιτυχια που φτασατε ενα ημιχρονο απο τον τιτλο. Το προβλημα δηλαδη ειναι επιλογων και αυτες βαραινουν οσους τις εκαναν. Αν τις εκανε ο Πινει φταιει, αν οχι τοτε ψαχτειτε αλλου.
- Ο βαλτος Ομπραντοβιτς καταφερε χθες να ξεχασει τον πουλεν μου για να παιζει καποιος -ιτς. Αισχος Και μπηκε καυτός χθες
- Τι να σου πω για τον Κωστετσο; Δεν ειναι χθεσινος, αν δεν τον εχεις παρει ηδη γραμμη τι να κανουμε
Βαρεθηκα και δε γραφω βαριά τεχνικα. Αργοτερα ισως
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πάντως χθες στο τσακ το γλίτωσε , να πάει μέσα για φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Μας χρωστατε δυο μπασκέτεςΕβαλε δυο τριποντα με κρεμασμενο αμυντικο Ξεχνας
Ασε που ακομα να καταλαβω τι χρωσταγε ακριβως και τον καθαρισαν με το 4ο και 5ο φαουλ (???)....Οι δικοι σου τα εχαναν ελευθεροι (λογω της 'μνημειωδους' αμυνας των δικων μου... )
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πάντως χθες στο τσακ το γλίτωσε , να πάει μέσα για φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Μας χρωστατε δυο μπασκέτες
Εβαλε δυο τριποντα με κρεμασμενο αμυντικο Ξεχνας
Ασε που ακομα να καταλαβω τι χρωσταγε ακριβως και τον καθαρισαν με το 4ο και 5ο φαουλ (???)....Οι δικοι σου τα εχαναν ελευθεροι (λογω της 'μνημειωδους' αμυνας των δικων μου... )
Όχι, δεν το ξεχνάω σε καμια περίπτωση αλλά όταν βάζει τα τρίποντα 2/3 νομίζω, και χάνει τα λεϊ απ και κάνει air ball στα δίποντα, δε με πολυσυγκινεί
Το 4ο πιθανό να ήταν το επιθετικό στο σκριν που πέταξε τον κώλο, ενώ σίγουρα κάνει φάουλ στον Μπατιστ, διότι ενώ κρατάει υψωμένα τα χέρια με μικρά βηματάκια τον πάει σχεδόν στο τρίποντο. Ενα έγινε κάτω από τη ρακέτα και το δέχθηκε ο ίδιος σηκώνοντας το χέρι του κι ένα ακόμα μάλλον όταν πιέζατε.Το άλλο δεν το θυμάμαι.
Οι δικοί μου τα έχαναν ελεύθεροι αλλά τα σουτ πέρα από κεινο το ξέρασμα τον Μπετσίροβιτς ήταν όλα με καλές προϋποθέσεις αλλα απλώς χάθηκαν και τα 2-3 που έκανε ο Μήτσος ήταν τραβηγμένα πολύ στο τέλος των επιθέσεων.
Ας έχουν 70% στα δίποντα που είχαν χθες και ας τα σπάνε στα τρίποντα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αντε καλα θα ειμαι συντομος- Το ειπα περσι, το ξαναλεω και φετος. Ο Ομπραντοβιτς δεν εχει κινητρο στο βαζελο και φετος στο πρωταθλημα το ξαναεδειξε. Αν δυναμωσουν οι 'αλλοι' προσεχτε. Εγώ νομίζω ότι ο εγωισμός τέτοιων ανθρώπων είναι ισχυρό κίνητρο και αν πρόσεξες στα ματς που χάσαμε αλλά και σε κείνο που κερδίσαμε στην παράτα ήταν καραφουρκισμένος στην pc
- Το παιχνιδι το πηγε στα 5 ματς ο Ομπραντοβιτς. Αυτο εγω καταλαβα χθες. 4 παιχνιδια επαιζε με εναν αντιπαλο που οι ψηλοι του (πλην Ζιζιτς) δεν κανουν ολοι μαζι μισο αμυντικο. Και αυτος εβαζε τη μπαλα μεσα μονο και μονο για να την ξαναβγαλει Χθες επαιξε κανονικα εβαλε την μπαλα μεσα, εκανε και τη μαλακια εκει ο Πινει και εβαλε τον Σοφοκλεα, το καθαρισε το ματσακιον ανετα και ωραια. Όχι μην ξηγιέσαι. Ο Παναθηναϊκός είχε ξαναπαίξει κοντά στο καλάθι σε όλα σχεδόν τα ματς , πλην του πρώτου, που όντως έγινε αυτό που λες . Εκεί φάνηκε να είναι και δύναμή του.Δε νομίζω πάντως να έπαιξε πάνω από 3-4 λεπτά ο Σοφοκλής χθες
- Ποιος Σοφοκλης ρε; Ποιος Παπαρχιεπισκοπος; Ποιοι ψηλοι του γαβρου (αμυντικα); Ποιος Ντομερκαντ και ποιος Μπαρλος; Που πατε ρε ξεβρακωτοι στα αγγουρια; Η ομαδα ειναι λίγη και (το ξαναλεω) ειναι τεραστια επιτυχια που φτασατε ενα ημιχρονο απο τον τιτλο. Το προβλημα δηλαδη ειναι επιλογων και αυτες βαραινουν οσους τις εκαναν. Αν τις εκανε ο Πινει φταιει, αν οχι τοτε ψαχτειτε αλλου.
Ο Γκέρσον έκανε έν αατόπημα χθες στην pc. Μίλησε για το ρόστερ και ότι βρήκε παίχτες που δεν ήταν επιλογή του. Δεν ήταν αντρίκειο αυτο . Έπρεπε να πάρει το μερίδιο του στην ήττα. Χθες ο Ολυμπιακός ήταν χωρίς αρχη-μέση-τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο που ψιλο-εκμεταλεύτηκε τα μις ματς που έφερναν οι αλλαγές στην άμυνα του Παναθηναϊκού , επιβίωνε. Είχε όμως σοβαρό πρόβλημα οργάνωσης κάτι που φάνηκε ειδικά στο 2ο μέρος που ...τανάλιασε την άμυνα ο Ομπράντοβιτς (δε θυμάμαι να είχαν ούτε ένα σουτ ελεύθερο στο 2ο ημίχρονο) και ο Πεν τους έτρεχε χωρίς λόγο και έκανε το ματς πουτάνα. Το Χρηστο θυμήθηκα χθες αλλά από την αλλη που θα ήταν σήμερα ο γαύρος χωρίς τον Πεν; - Ο βαλτος Ομπραντοβιτς καταφερε χθες να ξεχασει τον πουλεν μου για να παιζει καποιος -ιτς. Αισχος Και μπηκε καυτός χθες
Ούτε εγώ μπορώ να το καταλαβω. Εάν έπαιζε το χρόνο που έπαιζε ο Μπετσιροβιτς θα είχε πολύ καλύτερη απόδοση, χώρια τη συνέπεια του στην άμυνα. - Τι να σου πω για τον Κωστετσο; Δεν ειναι χθεσινος, αν δεν τον εχεις παρει ηδη γραμμη τι να κανουμε
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ο συγκεκριμένος δε μου ξυπνάει εφιάλτες, όπως κατι άλλοι. Περισσότερα δε γνωρίζω
Βαρεθηκα και δε γραφω βαριά τεχνικα. Αργοτερα ισως
-
Πάντως εγώ πιστεύω ότι με έναν προπονητή σαν τον Ομπράντοβιτς ο Βασιλόπουλος θα είχε ακόμα πιο αλματώδη εξέλιξη.
Μια πεντάδα με Διαμαντίδη και Βασιλόπουλο θα ήταν πραγματικός αμυντικός εφιάλτης!
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πάντως εγώ πιστεύω ότι με έναν **προπονητή σαν τον Ομπράντοβιτς **ο Βασιλόπουλος θα είχε ακόμα πιο αλματώδη εξέλιξη.Μια πεντάδα με Διαμαντίδη και Βασιλόπουλο θα ήταν πραγματικός αμυντικός εφιάλτης!
Εδώ είναι όλο το ζουμί. Δεν ξέρω τι θα γίνει όταν τελειώσει την καριέρα του αλλά πρέπει να είναι πραγματική ιδιοφυια ο τύπος και δεν έχει να κάνει με το ότι τον συμπαθώ.
Πιστεύω ότι θα γράψει ιστορία στο άθλημα και στο μέλλον θα είναι κατι σα σημείο αναφοράς.
Ενα τυχαίο παράδειγμα: Ο Μπατιστ είπε ότι στη φάση που έβαλε το τρίποντο (3ο παιχνίδι) στο time-out τους είχε 3 διαφορετικά plays για τη συγκεκριμένη φάση, ένα εκ των οποίων και το τρίποντο. Μιλάμε για μια στιγμή που το παιχνίδι ήταν στην κόψη του ξυραφιού.
-
5. Τι να σου πω για τον Κωστετσο; Δεν ειναι χθεσινος, αν δεν τον εχεις παρει ηδη γραμμη τι να κανουμεΕγώ το μόνο που ξέρω είναι ο συγκεκριμένος δε μου ξυπνάει εφιάλτες, όπως κατι άλλοι. Περισσότερα δε γνωρίζω
Kαι μονο αυτο λεει κατι
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
- Τι να σου πω για τον Κωστετσο; Δεν ειναι χθεσινος, αν δεν τον εχεις παρει ηδη γραμμη τι να κανουμε
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ο συγκεκριμένος δε μου ξυπνάει εφιάλτες, όπως κατι άλλοι. Περισσότερα δε γνωρίζω
Kαι μονο αυτο λεει κατι
τσ τσ τσ ...άει ρε προβοκάτορα
-
Ενα τυχαίο παράδειγμα: Ο Μπατιστ είπε ότι στη φάση που έβαλε το τρίποντο (3ο παιχνίδι) στο time-out τους είχε 3 διαφορετικά plays για τη συγκεκριμένη φάση, ένα εκ των οποίων και το τρίποντο. Μιλάμε για μια στιγμή που το παιχνίδι ήταν στην κόψη του ξυραφιού.
Που το είπε ο Μπατιστ; Δεν το διάβασα! Πάντως όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ο Μπατιστ μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του, και δε μου κάνει και μεγάλη εντύπωση μια τέτοια δήλωση.
Επίσης, στον ίδιο ημιτελικό κερδίζουμε την κατοχή λίγο πριν λήξει κάποιο δεκάλεπτο. Με τη μία, χωρίς timeout για οδηγίες βάζει ξανά μέσα τον Διαμαντίδη, και σε μια φάση που ήταν ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ότι ήταν δουλεμένη και σχεδιασμένη κερδίζουμε καλάθι και φάουλ.
Όλες αυτές οι μικρές λεπτομέρειες αθροιζόμενες κάνουν τη διαφορά.
Όσο για το Γκέρσον, ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος η δήλωση του για το ροστερ. Πραγματικά απαράδεκτη δήλωση που υποτιμά τους παίκτες του για να φανεί 'ήρωας' ο ίδιος.
-
Απο αρθρο της Sportday (Λάμπρος Γκαραγκάνης)>Η αυτοάμυνα των υπερπρωταθλητών προστάτεψε το γόητρό τους από αυτήν την εξέλιξη. Πλέον ποιος μπορεί να τους αμφισβητήσει; Ούτε το πιο παρανοϊκό μυαλό, το πιο δολοπλόκο και κολλημένο, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης.
Μαλλον δεν διαβαζει 4Τ Forum ο κυριος..
-
Του τελ γιου δε μπλακ τρουθ, τις δηλωσεις του Πινει χθες δεν τις ακουσα. Απο οσα διαβασα σημερα στα σάιτς ειπε οτι οι διαφορες στα 2 ρόστερ ειναι εμφανεις. Ε δεν ειναι; Εχει Μπαρλο ο βαζελος; Εχει Παπαρχιεπισκοπο; Αν ειχε το Σακοτα ο γαβρος ποσα λεπτα θα του εδινε;
Επαναλαμβανω: Αν δεν μπορει ενας κοουτς διεθνους κυρους να κανει μια αποτιμηση στο τελος της χρονιάς ποιος μπορει και πότε; [εγκαθετος mode]Ο Σφαιρο στους καφενεδες; [/εγκαθετος mode]
ΑΝ στο ρόστερ δεν ανακατευτηκε ο Γκερσον τοτε δεν εχει κανα μεριδιο σε καμια ηττα. Εχασε απο εναν πολυ ανωτερο αντιπαλο και μεχρις εδω, πολυ καλα. ΑΝ ομως ΑΝ
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]