-
@pasxos τόσες μέρες γράφατε μονοι σας εδω.
αφήστε τα παιδιά να χαρούν για μια ακόμα φορά για την πανάθα. -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Συμφωνώ με τον TRAVELLER, ας γράψουμε μετά από 2-3 μέρες.
Χωρις παρεξηγηση,αλλα πειτε μας αν ενοχλούμε να φυγουμε..Σοβαρα το λεω,δεν κανω πλακα..τουλαχιστον να μη γραφω εγω.
Ριχνουμε καπως το επιπεδο δλδ;γιατι να ενοχλειτε? δεν σε πιανω
Δεν καταλαβαίνεις? Τούς πονάει.......
-
-
Χωρις παρεξηγηση,αλλα πειτε μας αν ενοχλούμε να φυγουμε..Σοβαρα το λεω,δεν κανω πλακα..τουλαχιστον να μη γραφω εγω.
Ξερω γω,μπορει να χανω κατι εγω.. Γιατι μιλησε πριν για μια 'εισαγωμενη καφριλα' ο κ.κ Traveller και οτι θα περιμενει να φυγει η καφριλα αυτη απο το θεμα του ωστε να δωσει την επιστημονικη ματια στα πεπραγμενα του σημερινου τελικου.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μάιστα... Μπουρδέλεψε και αυτό το thread...
Το μπουρδελο αλλου ηταν, αλλα το σφραγισαμε και το κλεισαμε για φετος
Μάιστα... ό,τι πεις... η καφρίλα που επικρατεί μέσα στο κεφάλι σου δε σου επιτρέπει να καταλάβεις οτι εσύ και 2-3 άλλοι πέφτετε κάθε τόσο σε τέτοια θέματα σαν αλεξιπτωτιστές και τα κάνετε ρημάδια...
Τίποτα επί του θέματος σοβαρό έχεις να πεις? Είσαι σίγουρος οτι καταλάβαινες αυτό που έβλεπες σήμερα ή το μόνο που σου ερχόταν στο μυαλό ήταν 'μαμιέται ο θρύλος και ο Πειραιάς'?
Εσένα, τον ρεντ άρμυ, τη supreme και 2-3 άλλους ακόμα (συμπεριλαμβάνω και γαύρους μέσα, μην με κατηγορήσεις και οτι είμαι υποκειμενικός) δε σας έχω δει ποτέ να προσφέρετε κάτι ουσιαστικό στη συζήτηση 'Καλαθοσφαίριση', παρά μόνο να την τσιρκοποιείτε...
Keep going...
παντα θα υπαρχουν και αυτοι......
-
ΕΓΚΡΙΝΩ
-
ειμαι ευχαριστημενος απο την ομαδα στα πλει οφ(εκτος απο την σημερινη 3η περιοδο)
ο παναθηναϊκος δικαια πηρε τον τιτλο, επαιξε οσο χρειαστηκε στα πλει οφ και ετσι παιρνουν αποτελεσματα οι μεγαλες ομαδες
ετσι γινεται σχεδον παντα, οι καλυτερες ομαδες ανεξαρτητα απ'τα υπολοιπα, κερδιζουν
νομιζω οτι ο ολυμπιακος μπορει και πρεπει να βελτιωθει και να κανει ο,τι μπορει του χρονου να κοντραρει τον παναθηναϊκο, που εξακολουθω να πιστευω οτι τον πλησιαζει
αυτα -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μάιστα... ό,τι πεις... η καφρίλα που επικρατεί μέσα στο κεφάλι σου δε σου επιτρέπει να καταλάβεις οτι εσύ και 2-3 άλλοι πέφτετε κάθε τόσο σε τέτοια θέματα σαν αλεξιπτωτιστές και τα κάνετε ρημάδια...
Τίποτα επί του θέματος σοβαρό έχεις να πεις? Είσαι σίγουρος οτι καταλάβαινες αυτό που έβλεπες σήμερα ή το μόνο που σου ερχόταν στο μυαλό ήταν 'μαμιέται ο θρύλος και ο Πειραιάς'?
για κούλαρε λιγάκι ,διότι αντί να ζητήσεις προσωπικά συγνώμη πουλάς κ πνεύμα!
Εσένα, τον ρεντ άρμυ, τη supreme και 2-3 άλλους ακόμα (συμπεριλαμβάνω και γαύρους μέσα, μην με κατηγορήσεις και οτι είμαι υποκειμενικός) δε σας έχω δει ποτέ να προσφέρετε κάτι ουσιαστικό στη συζήτηση 'Καλαθοσφαίριση', παρά μόνο να την τσιρκοποιείτε...
Keep going...
-
Ο χρήστης supreme έγραψε:
αφήστε τα παιδιά να χαρούν για μια ακόμα φορά για την πανάθα.Done. Συγχαρητηρια by the way.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ειμαι ευχαριστημενος απο την ομαδα στα πλει οφ(εκτος απο την σημερινη 3η περιοδο)
ο παναθηναϊκος δικαια πηρε τον τιτλο, επαιξε οσο χρειαστηκε στα πλει οφ και ετσι παιρνουν αποτελεσματα οι μεγαλες ομαδες
ετσι γινεται σχεδον παντα, οι καλυτερες ομαδες ανεξαρτητα απ'τα υπολοιπα, κερδιζουν
νομιζω οτι ο ολυμπιακος μπορει και πρεπει να βελτιωθει και να κανει ο,τι μπορει του χρονου να κοντραρει τον παναθηναϊκο, που εξακολουθω να πιστευω οτι τον πλησιαζει
αυταοχι τον πλησιαζει αλλα τον εχει ηδη πλησιασει
Ας δουμε τις μεταγραφες του καλοκαιριου και βλεπουμε -
Και προσοχή, όταν λέω 'δεν πειράζει' εννοώ δεν πειράζουν τα πιο 'Ελαφριά', χαβαλετζίδικα ποστ.
Τα άλλα περί 'κωλόχαρτων', 'μπουρδ...', κλπ καλό θα ήταν να σταματήσουν άμεσα.
-
Ο χρήστης supreme έγραψε:
για κούλαρε λιγάκι ,διότι αντί να ζητήσεις προσωπικά συγνώμη πουλάς κ πνεύμα!
Keep going...
Kαι γιατί να ζητήσω προσωπικά συγνώμη παρακαλώ?
Είμαι αρκετά... κουλαριστός (sic), μην αγχώνεσαι. Τίποτα σοβαρό επί του θέματος?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ξερω γω,μπορει να χανω κατι εγω.. Γιατι μιλησε πριν για μια 'εισαγωμενη καφριλα' ο κ.κ Traveller και οτι θα περιμενει να φυγει η καφριλα αυτη απο το θεμα του ωστε να δωσει την επιστημονικη ματια στα πεπραγμενα του σημερινου τελικου.
Δίκιο έχει ρε παιδιά ο άνθρωπος. Πιο σπαστικοί και από τους κάφρους είναι οι λογής λογής δήθεν ειδήμονες που για να πουν 2 πραγματάκια γράφουν κείμενα 1000+ λέξεων κάπου χάνονται στο χάος και ύστερα ζητούν μεταξύ τους συγγνώμες. Και να χουν κάτι να πουν χάνεσαι στο καταιγισμό λέξεων, emoticons και ανταπαντήσεων.
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
αφήστε τα παιδιά να χαρούν για μια ακόμα φορά για την πανάθα.Done. Συγχαρητηρια by the way.
ρε συ τελικά θα βοηθήσεις να φορτώσω τις κούπες ή θα πιω τα τσίπουρα μόνος μου;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Και προσοχή, όταν λέω 'δεν πειράζει' εννοώ δεν πειράζουν τα πιο 'Ελαφριά', χαβαλετζίδικα ποστ.Τα άλλα περί 'κωλόχαρτων', 'μπουρδ...', κλπ καλό θα ήταν να σταματήσουν άμεσα.
Σωστός! Και σεις οι κατέχοντες το άθλημα κάντε υπομονή και ανεχτείτε και λίγο τη πλέμπα του αθλήματος. Γαμώ το πάλι ιδρώνω και τώρα βγήκα από το μπάνιο.
-
@taurus δεν θα ανεχτώ ξανά λέξη απο σένα,
Μην ξαναναφέρεις το όνομα μου πουθενά σε ποστ σου.τέλος!Παίδες αφιερωμένο στον Μιχάλη να το βλέπει απο εκεί ψηλά κ να χαίρεται...
αυτά απο μένα τίποτα άλλο.- -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Να βοηθησω ρε συ ευχαριστως...Αλλωστε και το καλοκαιρι τσιπουρα πινουμε με τις ζεστες,μιας και το νερο σκουριαζει... Αλλα πρεπει να τα βαλουμε στο δικό σου; Θα λερωσουμε κανα καθισμα..
Παλι με παρεσυρες σε οφφ τοπικ παναθεμα σε.. -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Ρε Πάτρα έρχομαι εγώ. Πάμε Σινιάλο ή στο κάστρο; Να φωνάξω και τη παρέα;
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Ρε Πάτρα έρχομαι εγώ. Πάμε Σινιάλο ή στο κάστρο; Να φωνάξω και τη παρέα;
Η πατρα (η δευτερη πατριδα μου) που κολλαει τωρα; Παμε σινιαλο και μετα Magnifico..
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]