-
Ειναι και τυχεροι, αν δεν τους εσπρωχνε η διαιτησια σημερα θα χανανε με 30 ποντους διαφορα, και ευχαριστημενοι να ειναι τα γαυρακια
-
Μάιστα... Μπουρδέλεψε και αυτό το thread...
Σκεφτόμουν να ξεκινήσω με ανάλυση των όσων είδα, αλλά καλύτερα με πμ asimov και ταξιδευτή, δεν βλέπω άλλο τρόπο...
-
Δε το βλέπω να χωρούν στο Σιβικάκι τα τρόπαια παρά τα 485 λίτρα του. Μήπως να 'φερνα τη καμιονέτα από το Ναύσταθμο.
Γαμώ το θα μου κολλήσει!!! -
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Ειναι και τυχεροι, αν δεν τους εσπρωχνε η διαιτησια σημερα θα χανανε με 30 ποντους διαφορα, και ευχαριστημενοι να ειναι τα γαυρακιαΔωσε ρε Ρενταρμυ..εεεεε....ρεντλαιν..
100..ας οψεται ο Κουκουλακης που μας κουκούλωνε τα φαουλ...
-
Σημερα ο Ομπραντοβιτς εδειξε ποσο Μεγαλος ειναι, εβαλε τον Παπανικολαου και τους εκλεισε το σπιτι
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Θα παρακαλούσα όλους τους φίλους -παίρνω αφορμή από το quote σου- να κάνουμε 2-3 μερούλες υπομονή μέχρι να αποχωρησει η εισαγόμενη καφρίλα και να τραβήξει κατά Αγ. Παντελεήμονα μεριά και μετά να τα πούμε
greo, Xρηστο θα σας παρακαλούσα να συμφωνήσετε.
θα το εθετα αλλιως σημερα ειναι η μερα της καζουρας και απο αυριο-μεθαυριο τα αναλυουμε σοβαρα
έχει καλώς, δεν επιμένω παρ' ότι έχω άλλη άποψη
Όπως και να΄χει δεν ήταν σε καμια περίπτωση υπόδειξη αλλά παράκληση.
σωστα αλλα αν δεν χαβαλεδιασουμε και λιγο
και μην ξεχνας μπορει να εχεις 10 πρωτ και 4 ευρωπαικα αλλα TRIPLE CROWN απεκτησες σημεραο Παναθηναϊκός ναι ο άλλος τα έχει ξανασπάσει τα κοντέρ με την Παρτίζαν.
Για το κόουτς λέωτα λέμε
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Θα παρακαλούσα όλους τους φίλους -παίρνω αφορμή από το quote σου- να κάνουμε 2-3 μερούλες υπομονή μέχρι να αποχωρησει η εισαγόμενη καφρίλα και να τραβήξει κατά Αγ. Παντελεήμονα μεριά και μετά να τα πούμε
greo, Xρηστο θα σας παρακαλούσα να συμφωνήσετε.
θα το εθετα αλλιως σημερα ειναι η μερα της καζουρας και απο αυριο-μεθαυριο τα αναλυουμε σοβαρα
έχει καλώς, δεν επιμένω παρ' ότι έχω άλλη άποψη
Όπως και να΄χει δεν ήταν σε καμια περίπτωση υπόδειξη αλλά παράκληση.
και μην ξεχνας μπορει να εχεις 10 πρωτ και 4 ευρωπαικα αλλα TRIPLE CROWN απεκτησες σημεραο Παναθηναϊκός ναι ο άλλος τα έχει ξανασπάσει τα κοντέρ με την Παρτίζαν.
Για το κόουτς λέωτα λέμε
και ο ολυμπιακος εχει TRIPLE CROWN
-
ΑΝΤΕ ΓΑΒΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μάιστα... Μπουρδέλεψε και αυτό το thread...Το μπουρδελο αλλου ηταν, αλλα το σφραγισαμε και το κλεισαμε για φετος
-
Όπως και να΄χει δεν ήταν σε καμια περίπτωση υπόδειξη αλλά παράκληση. [/quote]
και μην ξεχνας μπορει να εχεις 10 πρωτ και 4 ευρωπαικα αλλα TRIPLE CROWN απεκτησες σημερα [/quote]ο Παναθηναϊκός ναι ο άλλος τα έχει ξανασπάσει τα κοντέρ με την Παρτίζαν.
Για το κόουτς λέωτα λέμε [/quote]
Μη μας παρεξηγεις, αλλά είναι αυτό το triple crown που μας κάνει να χαβαλεδιάζουμε. Από αύριο μιλάμε σοβαρά. Ετοιμάζομαι για ανάλυση στο στέκι και μετά έχουμε και τη γκρινιάρα μας να δούμε.
-
Συμφωνώ με τον TRAVELLER, ας γράψουμε μετά από 2-3 μέρες.
-
ΓΑΒΡΟΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΧΑΡΝΤΟΜΑΝΤΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ...........
-
Όπως και να΄χει δεν ήταν σε καμια περίπτωση υπόδειξη αλλά παράκληση. [/quote]
και μην ξεχνας μπορει να εχεις 10 πρωτ και 4 ευρωπαικα αλλα TRIPLE CROWN απεκτησες σημερα [/quote]ο Παναθηναϊκός ναι ο άλλος τα έχει ξανασπάσει τα κοντέρ με την Παρτίζαν.
Για το κόουτς λέωτα λέμε [/quote]
Μη μας παρεξηγεις, αλλά είναι αυτό το triple crown που μας κάνει να χαβαλεδιάζουμε. Από αύριο μιλάμε σοβαρά. Ετοιμάζομαι για ανάλυση στο στέκι και μετά έχουμε και τη γκρινιάρα μας να δούμε.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Συμφωνώ με τον TRAVELLER, ας γράψουμε μετά από 2-3 μέρες.ΟΧΙ...ΟΧΙ....ΟΧΙ....
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ.........
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ....ΠΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ...... -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Συμφωνώ με τον TRAVELLER, ας γράψουμε μετά από 2-3 μέρες.Χωρις παρεξηγηση,αλλα πειτε μας αν ενοχλούμε να φυγουμε..Σοβαρα το λεω,δεν κανω πλακα..τουλαχιστον να μη γραφω εγω.
Ριχνουμε καπως το επιπεδο δλδ; -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
ΓΑΒΡΟΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΧΑΡΝΤΟΜΑΝΤΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ...........Χαχαχαχαχαχαχα δωστους καλυτερα τιποτα κωλοχαρτα χρησιμοποιημενα
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Χωρις παρεξηγηση,αλλα πειτε μας αν ενοχλούμε να φυγουμε..Σοβαρα το λεω,δεν κανω πλακα..τουλαχιστον να μη γραφω εγω.
Ριχνουμε καπως το επιπεδο δλδ;γιατι να ενοχλειτε? δεν σε πιανω
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Μάιστα... Μπουρδέλεψε και αυτό το thread...
Το μπουρδελο αλλου ηταν, αλλα το σφραγισαμε και το κλεισαμε για φετος
Μάιστα... ό,τι πεις... η καφρίλα που επικρατεί μέσα στο κεφάλι σου δε σου επιτρέπει να καταλάβεις οτι εσύ και 2-3 άλλοι πέφτετε κάθε τόσο σε τέτοια θέματα σαν αλεξιπτωτιστές και τα κάνετε ρημάδια...
Τίποτα επί του θέματος σοβαρό έχεις να πεις? Είσαι σίγουρος οτι καταλάβαινες αυτό που έβλεπες σήμερα ή το μόνο που σου ερχόταν στο μυαλό ήταν 'μαμιέται ο θρύλος και ο Πειραιάς'?
Εσένα, τον ρεντ άρμυ, τη supreme και 2-3 άλλους ακόμα (συμπεριλαμβάνω και γαύρους μέσα, μην με κατηγορήσεις και οτι είμαι υποκειμενικός) δε σας έχω δει ποτέ να προσφέρετε κάτι ουσιαστικό στη συζήτηση 'Καλαθοσφαίριση', παρά μόνο να την τσιρκοποιείτε...
Keep going...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Χωρις παρεξηγηση,αλλα πειτε μας αν ενοχλούμε να φυγουμε..Σοβαρα το λεω,δεν κανω πλακα..τουλαχιστον να μη γραφω εγω.
Ριχνουμε καπως το επιπεδο δλδ;Όχι ρε συ, όσο δεν ξεφεύγει το θέμα, εμένα δε με πειράζει!
Απλώς είμαι κάπως πιο 'ήρεμος' τύπος, δε μου πάνε οι κραυγές ούτε όταν κερδίζω, ούτε όταν χάνω.
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]