-
Ο χρήστης mario boni έγραψε:
Tώρα δηλαδή εσύ ντε και καλά θες να με κάνουν ban?
γιατί ρε ψηλέ??
κάτι θα ξέρουν αυτοί που τον διορίσαν στο FF στην Αθήνα
Μακράν ο καλύτεροςkaλά όλους 'ψηλούς' τους λες εσύ?
Μου έχει κάψει τη γούνα, ουκ ολίγες φορές ο συγκεκριμένος, άσε με το καλό να τελειώσει το ματς και τα λέμε μετά
-
Aλλο αθλημα βλεπουν οι βαζελοι
Καλος ο Κωστετσος -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Aλλο αθλημα βλεπουν οι βαζελοι
Καλος ο ΚωστετσοςΤωρα τελευταια μονο για τον Πινι διαφωνουμε
Ο Βορεαδης ειναι το χειροτερο λαμογιο εκει εξω -
-
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Εκτός πια κι εάν έχω δύο εαυτούς: έναν αλαζονικό προς τους πολλούς κι έναν μη αλαζονικό προς σε 2-3
Μπάι δε γουέι: Ωραίο αβατάρ ρε! Πώς μας βλέπεις του χρόνου με Ριμπερί-Τόνι και Αλντιντοπ;; Θα μας το δώσουν το UEFA ή μας μας βάλουν να παίξουμε κιόλας;;
(οφ τοπικ)
χαλαραααααααααα ρε
ο ριμπερι ειναι μεγαλη συμπαθεια..η μπαγερν το'χει για πλακα φετος με τετοιες μεταγραφες, δλδ αυτο που εκανε τα προηγουμενα χρονια η τσελσι, παιχτες που κανενας δεν ηταν φιρμα αλλα ολοι ηταν νεοι, ταλαντουχοι και πολυ χρησιμοι (λαμπαρτ, ντρογκμπα κλπ)(ον τοπικ)
ειδα τον αρη με τον πανιωνιο.
περιμενα φυσικα οτι θα κερδισει ο αρης, βεβαια ηλπιζα σε ενα θαυμα (ειναι γνωστο οτι συμπαθω τον πανιωνιο καθως μενω στη ν.σμυρνη, τιποτα προσωπικο με τον αρη)
μου αρεσε που το γηπεδο ηταν γεματο και δεν μπορει να πει κανεις κατι κακο, αλλα ρε γμτ μου τη σπαει που τα παιχνιδια του μπασκετ μαζευουν σε αυτα τα παιχνιδια ολους τους οπαδους της ομαδας του ποδοσφαιρου (το ιδιο γινεται και στις αλλες ομαδες εννοειται) σε φαση ημουν σιγουρος πως σε κλεψιμο και αντεπιθεση του πανιωνιου οι οπαδοι θα διαμαρτυρονται για οφ σαιντ
σχετικα με τον αγωνα τι να πω, ο αρης εδειξε οτι ειναι αρκετα δυνατος (εξ'αλλου στο παρα πεντε θα ηταν στον τελικο), ο πανιωνιος με απογοητευσε και περιμενα περισσοτερα, και ας ελεγαν οι μαλακες οτι δειχνει να ειναι η ανερχομενη δυναμη. οκ το εδειξε ολη τη χρονια, χτυπησε παιχνιδια με ολυμπιακο κλπ, αλλα χθες που ακριβως το εδειξε ρε παπαρες δημοσιογραφοι; με το να ειναι συνεχεια 15 ποντους πισω;
τεσπα κατι ταλεντακια εχουν και οι 2 ομαδες, πολυ θεαμα δεν νομιζω οτι ειχε το παιχνιδι, ο πανιωνιος δεν μπορουσε για παραπανω και νομιζω η χρονια του δεν μπορει σε καμια περιπτωση να θεωρηθει αποτυχημενη -
Ο Άρης σε αντίθεση με πολλές ομάδες έχει καθαρά μπασκετικό κόσμο στο Παλέ.Και είναι κοινά αποδεκτό και από την Αθήνα
Μαι δοκιμή αν έρθεις θα σε πείσει.Άλλο το κλίμα στο Παλέ και άλλο εντελώς στο Χαριλάου -
Ο χρήστης mario boni έγραψε:
Ο Άρης σε αντίθεση με πολλές ομάδες έχει καθαρά μπασκετικό κόσμο στο Παλέ.Και είναι κοινά αποδεκτό και από την Αθήνα
Μαι δοκιμή αν έρθεις θα σε πείσει.Άλλο το κλίμα στο Παλέ και άλλο εντελώς στο Χαριλάουδεν εχω ερθει ποτε, σε πιστευω ομως οτι ειναι πιο μπασκετικο σε σχεση με αλλες ομαδες (παο, ολυμπιακος), αλλα αδυνατω να πιστεψω οτι πολλοι απο αυτους ειναι καθαρα μπασκετοφιλοι και οχι γενικα αρειανοι
απο την αλλη εχω παει και σε γηπεδα με καθαρα μπασκετικο κοινο και ξερω τη διαφορα στο κλιμα, πιστεψε με (απολλων πατρων, μιλων, κλπ) -
Σε χαλαρά ματς πχ με Λάρισα είναι 99% μπασκετικοί
Τώρα πχ στο 1ο ματς των Play-off με Ολυμπιακό το πεταλάκι είχε αρκετούς ποδοσφαιρικούςΔεν είναι τυχαία πως ο Άρης έχει την μεγαλύτερη πληρότητα γηπέδου τα τελευταία χρόνια στο μπάσκετ
-
Οι Νίκος Ζαβλανός, Κώστας Κορομηλάς και Στέλιος Κουκουλεκίδης κληρώθηκαν να διευθύνουν τον πέμπτο μεγάλο τελικό των πλέι οφ της Α1, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό
-
Ο Κουκουλεκίδης με τον Αλβερτη εκαναν οτι εκαναν στον Μπόμπαν Γιάνκοβιτς
Φανταζομαι οτι και σημερα θα συνεχίσουν την κοινη τους δράση -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Φανταζομαι οτι και σημερα θα συνεχίσουν την κοινη τους δράση -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Φανταζομαι οτι και σημερα θα συνεχίσουν την κοινη τους δράσηΆλλος Μαματζιόλας μας βρήκε. Άλλο φάντασμα του παρελθόντος. Ο Αλβέρτης του κοπάνησε το κεφάλι;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Φανταζομαι οτι και σημερα θα συνεχίσουν την κοινη τους δράσηMh γράφεις μαλακίες!
-
Ζώα......
http://www.sportime.gr/basket_inside.as ... e_id=52328
-
Οντως,αρχισαν ηδη...ο αλλος πεταξε μπαγκετα..
-
Αλλά παίκτες και ειδικά προπονητές έχουν πιάσει το νόημα, σαφώς περισσότερο από τον κάθε μαλάκα της κερκίδας!
-
Άρχισε ο Βερνίκος εε με συγχωρείτε ο Σκουντής τις π@π@ριές. Ιστορία, θρησκεία, δράκοι, νάζγκουλ, όλα μέσα. Ήμαρτον
-
Πάμε για ντέρμπι?
-
Με άκουσε:lol: ο Ομπράντοβιτς και αρχίζει το βαθύ rotation από το πρώτο δεκάλεπτο.
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]