-
@taurus. Δεν χαρακτήρισα ποτέ κανέναν χρήστη εν αντίθεση με εσένα… δεν στο κρατάω μανιάτικο ,πειραιώτισσα είμαι ,απλά μην το επαναλάβεις ,δεν είναι ωραίο.
-
Γιατί εγώ ποιον χαρακτήρισα?
-
Τί, γυναικα ειναι;;;
Τα βγαζουν και σε θηλυκο τωρα;
Πεθαινω -
Ναι λοιπόν, υπάρχουν προφήτες.
-
BAZEΛΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ , ΠΑΛΙ ΧΑΣΑΤΕ ΜΕ 7 ΠΑΙΚΤΕΣ......Ο Μυτονγκας ο διαμαντιδης ποτε θα σταματησει να διαμαρτυρεται??? Δεν υπαρχει μια αποφαση που να δεχεται, ουτε μια , εκτος βεβαια απο το φαουλ την προηγουμενη κυριακη....εκει δεν ειχε προβλημα!!
p.s:ακουσατε κ το τραγουδακι για τον ηλιοπυλο χτες ε??? δεν εχετε παραπονο!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Για προηγούμενο σχόλιό μου περί κινητών σκριν δε φάνηκε να συγκινείται κανένας. Για προσέξτε το, κανόνας ήταν στις επιθέσεις των βάζελων.
Να συγκινηθώ εγώ εκ των υστέρων
Χθες η διαιτησία ήταν από τις καλύτερες που εγώ θυμάμαι σε σειρά τελικών μεταξύ αυτών των δύο ομάδων.
Εδιναν και την παραμικρή επαφή φάουλ. Ο Μπατιστ στα 2 πρωτα λεπτά είχε 2 φάουλ και άλλα τόσα ο Τσαρτσαρής.
Θεωρώ ότι θα υπάρχει διαφορετική 'πολιτικη' στο ΟΑΚΑ, δε θα σφυρίξουν τόσο πολύ σε καμια από τις δύο ομάδες.
Εκαναν πολύ καλά που 'έβγαλαν' από το παιχνίδι τον Σχοινά , ο οποίος ήταν εντελώς άχρηστος.Κι ένα ακόμη: Ο Ιωαννίδης ήταν ένας στυγνός επαγγελματίας που καμια σχέση δεν είχε με τον Ολυμπιακό. Και αποτελεί πραγματικά μεγιστη μαγκιά του Κόκαλη που τον είχε κυριολεκτικά ξεβρακώσει στη συνέντευξη που είχε δώσει στον Καραγιαννίδη (εάν τη θυμάσαι , διότι έχουν περάσει πάνω από 12 χρόνια)
-
Τάπα με 'τσεκάρισμα' και σπρώξιμο στον αέρα δεν είναι ό,τι καλύτερο για πρωτοσέλιδο. Ή μήπως είναι;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αυτή τη στιγμή το κέρδος του γαύρου είνα η ψυχολογία του. Έχει αποδείξει οτι ο βάζελος ΔΕΝ είναι η ομάδα-φόβητρο που έχριζαν ολοι σαν την πιθανότερη πρωταθλήτρια, ΔΕΝ είναι η ομάδα ορχήστρα που παίζει και οι άλλοι χορεύουν, ΔΕΝ είναι κάτι το άφταστο. Μάλιστα έχω την εντύπωση οτι το άγχος θα πρέπει να βαραίνει τους ώμους των παιχτών του ΠΑΟ, καθώς είναι πια με την πλάτη στον τοίχο, αίσθημα που ενισχύεται από το γεγονός οτι ο γαυρος το χτύπησε το ματσάκιον στο ΟΑΚΑ και έδειξε οτι δεν πολυμασάει από έδρες.
Γνώμη μου είναι οτι κακώς πολλοί από εδώ μέσα είναι προδιατεθειμένοι για νίκη του ενός ή του άλλου, εγώ το ματς της Τετάρτης το χαρακτηρίζω 50/50. Αρκεί βέβαια και η διαιτησία να παίξει 50/50, μια και στο τελευταίο ματς στο ΟΑΚΑ έδειξε η ζυγαριά να πηγαίνει λιγουλάκι προς την πλευρά των πράσινων...Αυτά ΔΕΝ είναι ο Παναθηναϊκός.
Να δουμε λίγο ΤΙ είναι: Είναι πρωταθλητής Ευρώπης νικώντας ομάδες που σας είχαν νικήσει με χαρακτηριστική ευκολία η μία και με χαρακτηριστική 25άρα η άλλη.
Αυτά είναι.
Η διαιτησία θα είναι '50-50' στο ΟΑΚΑ, όσο '50-50' είναι στο ΣΕΦ, καθόλου λιγότερο, καθόλου περισσότερο.
Υ.Γ Εκτός κι αν θεωρείς κι εσύ (πράγμα που προσωπικά δεν πιστεύω) ότι έπρεπε να το πάρουν οι Βάσκοι αλλά ας όψεται ο Μάλκοβιτς ή ότι έπρεπε να το παρουν οι Ρώσοι αλλά ας όψεται η αναζωπύρωση του ανταρτικου στην Τσετσενία
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
p.s:ακουσατε κ το τραγουδακι για τον ηλιοπυλο χτες ε??? δεν εχετε παραπονο!!!
παντως αυτο το σαν αντονιο παιζει πολυ ξενερωτο μπασκετ..
πρεπει να'ναι κατι σαν την εθνικη ιταλιας του ποδοσφαιρου στο μπασκετπεριττο να πω οτι στον 4ο τελικο σχεδον με πηρε ο υπνος
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Αυτή τη στιγμή το κέρδος του γαύρου είνα η ψυχολογία του. Έχει αποδείξει οτι ο βάζελος ΔΕΝ είναι η ομάδα-φόβητρο που έχριζαν ολοι σαν την πιθανότερη πρωταθλήτρια, ΔΕΝ είναι η ομάδα ορχήστρα που παίζει και οι άλλοι χορεύουν, ΔΕΝ είναι κάτι το άφταστο. Μάλιστα έχω την εντύπωση οτι το άγχος θα πρέπει να βαραίνει τους ώμους των παιχτών του ΠΑΟ, καθώς είναι πια με την πλάτη στον τοίχο, αίσθημα που ενισχύεται από το γεγονός οτι ο γαυρος το χτύπησε το ματσάκιον στο ΟΑΚΑ και έδειξε οτι δεν πολυμασάει από έδρες.
Γνώμη μου είναι οτι κακώς πολλοί από εδώ μέσα είναι προδιατεθειμένοι για νίκη του ενός ή του άλλου, εγώ το ματς της Τετάρτης το χαρακτηρίζω 50/50. Αρκεί βέβαια και η διαιτησία να παίξει 50/50, μια και στο τελευταίο ματς στο ΟΑΚΑ έδειξε η ζυγαριά να πηγαίνει λιγουλάκι προς την πλευρά των πράσινων...Αυτά ΔΕΝ είναι ο Παναθηναϊκός.
Να δουμε λίγο ΤΙ είναι: Είναι πρωταθλητής Ευρώπης νικώντας ομάδες που σας είχαν νικήσει με χαρακτηριστική ευκολία η μία και με χαρακτηριστική 25άρα η άλλη.
Αυτά είναι.
Η διαιτησία θα είναι '50-50' στο ΟΑΚΑ, όσο '50-50' είναι στο ΣΕΦ, καθόλου λιγότερο, καθόλου περισσότερο.
Υ.Γ Εκτός κι αν θεωρείς κι εσύ (πράγμα που προσωπικά δεν πιστεύω) ότι έπρεπε να το πάρουν οι Βάσκοι αλλά ας όψεται ο Μάλκοβιτς ή ότι έπρεπε να το παρουν οι Ρώσοι αλλά ας όψεται η αναζωπύρωση του ανταρτικου στην Τσετσενία
Etsi...molis sfiggoun ta louria, o kathe vazelos anoigei tin ntoulapa kai arxizei na bgazei oti kaskol-fanela exei apo europaiki omada pou exei kerdisei ton OSFP..
H OUSIA EINAI MIA, PAIKSAME FETOS 7 FORES, EKTOS APO THN ANAMETRHSH TOU KYPELLOU, mesa sto SEF xasame me la8os diko mas(moula kopane!), mesa sto OAKA kaname party,pame sta play-off tora, opou me sosti diaitisia sto oaka tha eimastan (gia mena eimaste) prota8lites..
Kai gia opoious kseroun na diavazoun kai na paratiroun allages stis antidraseis tou obradovic kai twn paixtwn tou...kai na tin glitosoun fetos, kseroun poli kala, pos kati oreo eftase sto telos tou...
Alitheia, os pote tha simperiferontai ston diamantidi les k einai to xryso paidi tou ellinikou basket? Giati k na einai, otan foraei tin prasini, tha eprepe na pavei kathe asylia-sympatheia..
Gia na doume, sto OAKA, poses fores tha katevei o hobbit na diamartyrithei? Poses fores tha diamartyrithoun oi paiktes tou akatanomastou?
Provlepo, pos oi prasinoi, tha varane voles apo to proto pentalepto kathe periodou....Vlepo kai stadar 1-2 texnikes poines ston pagko mas...eidomen..
Pantos eixa xronia na tragoudiso mesa sto sef: mes sto oaka, mes sto oaka, tha ton kerdisoume ton pao....ton ....m@l@k@....
ante geia!
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Provlepo, pos oi prasinoi, tha varane voles apo to proto pentalepto kathe periodou....Vlepo kai stadar 1-2 texnikes poines ston pagko mas...eidomen..
Μέσα στο μυαλό μου είσαι και όπως και 'να χει χαίρομαι πολύ να βλέπω φίλους του Ολυμπιακού σε αυτό το thread...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Υ.Γ Εκτός κι αν θεωρείς κι εσύ (πράγμα που προσωπικά δεν πιστεύω) ότι έπρεπε να το πάρουν οι Βάσκοι αλλά ας όψεται ο Μάλκοβιτς ή ότι έπρεπε να το παρουν οι Ρώσοι αλλά ας όψεται η αναζωπύρωση του ανταρτικου στην Τσετσενία -
Για τον Πινει δε θα μας πεις κατι;
-
Τι να σου πω για τον Πινι; Δεν αλλαξε κατι
-
Eλπιζω οταν θα κατεβω στο χωριο να μην εχεις αδεια. Εχω να ριξω πολυ γελιο
-
Αμα κατεβεις σχετικα νωρις, θα σε περιμενω με ανοικτες αγκαλες
-
Akaliptos , ημουν κ γω μεσα χτες , χρονια ειχαμε να κανουμε τοσο ωραια ατμοσφαιρα. Το θεμα ειναι οτι ο παο εχει συνηθισει να παιζει με την ανοχη των διαιτητων , κ νιωθει οτι αδικειται με το 50-50 η ακομα κ με 60-40 υπερ του. Ελπιζω να κερδισουμε την τεταρτη γιατι τουλαχιστον στα 4 παιχνιδια ως τωρα ειμαστε ΑΝΩΤΕΡΟΙ Κ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
P.S: Ωραιο κ το πανο για τους ΟΡΕΙΒΑΤΕΣ....
-
Akaliptos , ημουν κ γω μεσα χτες , χρονια ειχαμε να κανουμε τοσο ωραια ατμοσφαιρα. Το θεμα ειναι οτι ο παο εχει συνηθισει να παιζει με την ανοχη των διαιτητων , κ νιωθει οτι αδικειται με το 50-50 η ακομα κ με 60-40 υπερ του. Ελπιζω να κερδισουμε την τεταρτη γιατι τουλαχιστον στα 4 παιχνιδια ως τωρα ειμαστε ΑΝΩΤΕΡΟΙ Κ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
-
-
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]