-
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=89836
ξερει κανεις για αυτον τον παικτη? -
Κανεις δεν τον ξερει (ουτε οι δημοσιογραφοι που γραφουν γι' αυτον ). Τον ειχα δει περυσι με τη Νεων της Σερβιας αλλα δε μου ειχε κανει καμια φοβερη εντυπωση. Συγκεκριμενα μου φανηκε καπως αργος για τη θεση που παιζει... Φυσικα, μπορει να προοδευσε φετος...(χλωμο)
Οι Σερβοι, λεει, εχουν προσδοκιες, αλλα προσδοκιες ειχαν και απο Τριπκοβιτς και σια και μεχρι τωρα δεν εχουν παρει τιποτα. Δεν εχει δοκιμαστει σε υψηλο επιπεδο και οταν ακουω 'νεος Τζορτζεβιτς', 'νεος Ντανιλοβιτς' κλπ., κατι παθαινω -
Τελικα ο Τσαλδαρης ειναι πιο πληρης παικτης απο τον Ηλιαδη
-
Αυτοκτόνησε ο Άρης αλλά στα τελευταία 30-35sec του 4ου στη επίθεση του άρη πριν το τρίποντο του Αρσλάν έγινε φάουλ στον Καστλ από τον Περπέ που κρεμάστηκε πάνω του....ότι και να πεις το χάσανε μόνοι τους όμως
Ο Ηλιάδης είναι μια κλάση πάνω από Τσαλδάρη σίγουρα αλλά επειδή δεν είναι επιλογή προπονητή δεν παίζει
-
O Hλιάδης παίζει μπάσκετ της δεκαετίας του 60.
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=89836
ξερει κανεις για αυτον τον παικτη?έχουμε να' ακούσουμε πολλά ακόμα, μη δίνεις βάση.
As παρουμε εμείς τον Τρίπκοβιτς και άσε το Χρηστο να αποθεώνει τον...Πρίντεζη και τον Σεϊμπούτις
Οι παίχτες στα χέρια του Ομπράντοβιτς μεταμορφώνονται προς το καλύτερο. Καμια σχέση δεν έχει το μπάσκετ που παίζουν στον Παναθηναϊκό με το μπάσκετ που έπαιζαν στις ομάδες τους. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κανεις δεν τον ξερει (ουτε οι δημοσιογραφοι που γραφουν γι' αυτον ). Τον ειχα δει περυσι με τη Νεων της Σερβιας αλλα δε μου ειχε κανει καμια φοβερη εντυπωση. Συγκεκριμενα μου φανηκε καπως αργος για τη θεση που παιζει... **Φυσικα, μπορει να προοδευσε φετος...(**χλωμο)
Οι Σερβοι, λεει, εχουν προσδοκιες, αλλα προσδοκιες ειχαν και απο Τριπκοβιτς και σια και μεχρι τωρα δεν εχουν παρει τιποτα. Δεν εχει δοκιμαστει σε υψηλο επιπεδο και οταν ακουω 'νεος Τζορτζεβιτς', 'νεος Ντανιλοβιτς' κλπ., κατι παθαινωΜάλλον έχει προοδεύσει :
'...Όσον αφορά το ενδιαφέρον για τον Τεοντόσιτς, φαίνεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μια πρώτη κρούση για τον παίκτη, ο οποίος όμως, δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Ζελέζνικ και το μπάι άουτ του είναι αρκετά υψηλό. Τον παίκτη γνωρίζει πολύ καλά βέβαια ο προπονητής των 'πρασίνων', που ξέρει τη σέρβικη αγορά. Άλλωστε, ακόμα και οι Αμερικανοί, που έχουν εντοπίσει τον παίκτη, μιλάνε με τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν. Φέτος, είχε εξαιρετική χρονιά στην Αδριατική Λίγκα με 8,5 πόντους και το εκπληκτικό 81,3% στα δίποντα ενώ συν τοις άλλοις μοίραζε 2,9 ασίστ σε περίπου 18 λεπτά συμμετοχής. Είχε τεράστια συμβολή στην ξέφρενη πορεία της ομάδας στο Ούλεμπ Καπ, όπου τα 'τρωμερά μωρά' της Ζελέζνικ έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά με τον Τεοντόσιτς να πετυχαίνει 7,8 πόντους. '
http://www.sportime.gr/basket_inside.as ... e_id=51999
Γιατί όμως είναι 'χλωμό' να προοδεύσει ένας παίχτης; Μήπως είναι ανεπίδεκτος ο συγκεκριμένος;:lol:
Τωρα σε ότι αφορά αυτά τα : 'νέος Πέτροβιτς', 'νέος Ντανίλοβιτς' κοκ προσωπικά είμαι κι εγώ πολύ 'κουμπωμένος'
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
As παρουμε εμείς τον Τρίπκοβιτς και άσε το Χρηστο να αποθεώνει τον...Πρίντεζη και τον ΣεϊμπούτιςΤα ιδια ελεγες και για τον Βασιλοπουλο
Το 'χλωμο' πηγαινε στο οτι δε μου ειχε δειξει οτι μπορει να γινει τοοοοσο σπουδαιος παικτης. 'Ενας' παικτης μπορει να μην ειναι χλωμο. Ο 'συγκεκριμενος' παικτης, κατα τη γνωμη μου, ειναι. Τα νουμερα που παραθετεις ειναι απο μη ανταγωνιστικο πρωταθλημα, οποτε δε λενε και πολλα. Για να βγαλεις συμπερασματα πρεπει να δοκιμαστει σε υψηλο επιπεδο. Αν ψαχνεις για παικτη-αστερι και πραγματικο prospect, κοιτα τον συμπαικτη του στη Ζελεζνικ, τον Λαμποβιτς
(κακως δινω ιδεες )
Αν θελετε τον Τριπκοβιτς, be my guest Εσυ θα βριζεις μετα, οπως με τον Βουγιανιτς -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
As παρουμε εμείς τον Τρίπκοβιτς και άσε το Χρηστο να αποθεώνει τον...Πρίντεζη και τον Σεϊμπούτις
Τα ιδια ελεγες και για τον Βασιλοπουλο Τα ίδια όχι. Στο περίπου τα ίδια ναι και δε με έχει διαψεύσει ακόμα συνολικά. Μερικώς ναι, ολοκληρωτικά όχι
Το 'χλωμο' πηγαινε στο οτι δε μου ειχε δειξει οτι μπορει να γινει τοοοοσο σπουδαιος παικτης. Απλα δεν δινω πολλες πιθανοτητες. Τα νουμερα που παραθετεις ειναι απο μη ανταγωνιστικο πρωταθλημα, οποτε δε λενε και πολλα. Για να βγαλεις συμπερασματα πρεπει να δοκιμαστει σε υψηλο επιπεδο. Σαφώς και συμφωνώ μόνο που δεν τα παραθέτω εγώ. Απλώς ένα copy +paste κάνω. Πάντως εάν μείνει εκεί που είναι δε θα δοκιμαστεί σε υψηλό επίπεδο ποτέ.
Αν ψαχνεις για παικτη-αστερι και πραγματικο prospect, κοιτα τον συμπαικτη του στη Ζελεζνικ, τον Λαμποβιτς Μπα όχι. Αλλωστε όπως είπα και στον άλλον τον φίλο το συν-βάζελο, είναι νωρίς για ψαξίματα ακόμα
(κακως δινω ιδεες )
Αν θελετε τον Τριπκοβιτς, be my guest Εσυ θα βριζεις μετα, οπως με τον Βουγιανιτς
Δεν έβρισα ποτέ τον Βούγιανιτς πρώτον διότι τον είχα παρακολυθήσει πριν τραυματιστεί και ξέρω τι μπορεί να κάνει και δεύτερον διότι παίχτη που έχει φάει δυο φορές νυστέρι σε χιαστό δεν τον βρίζεις (ή 'βρίζεις')
Μην είσαι και τόσο σίγουρος για τον Τρίπκοβιτς διότι και για άλλους ήσουν και σε διεύψευσανΚαλό βράδυ
Υ.Γ Τα έχω κάνει σκ*** με τα emoticons τα έχω μπερδέψει.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Μην είσαι και τόσο σίγουρος για τον Τρίπκοβιτς διότι και για άλλους ήσουν και σε διεύψευσαν[/b][/color]Σπανίως
-
Όταν λέω εγώ για 'μαγικές εικόνες' κάτι τέτοια έχω υπόψη μου. Αντί η διαφορά να είναι στο+15 με βάση την απόδοση των δύο ομάδων είναι στο +3.
Τε σπα, έχουμε δρόμο ακόμη
-
Πάντως τουλάχιστον 2 φορές ως τώρα θα έπρεπε να καταλογιστεί φάουλ σε σκριν των βάζελων, αλλά πού...?
Εκτός αν άλλαξε ο κανονισμός και δεν είσαι υποχρεωμένος να είσαι ακίνητος ενώ κάνεις σκριν.
-
-
Αλλος Παναθηναϊκός πήγε στην ανάπαυλα στα αποδυτήρια άλλος γύρισε στο παρκέ.
Το κακό με τους παίχτες βαρόμετρα είναι ότι όταν είναι καλά σου παίρνουν τα παιχνίδια.Το κακό είναι ότι όταν είναι στα μαύρα χάλια τους σε πάνε άπατον.
Ο Μήτσος σημερα είναι στα χάλια του στο 2ο. Τον έχει καταβάλει η κούραση όπως και όλους τους παίχτες. Ξεζουμισμένοι είναι.Τη 'μαύρη τρύπα ' μας την είχαμε σήμερα, στο 2ο συνολικά δε βλεπόμασταν. Όσο αντέχαμε καλά τα πηγαίναμε.
Όταν μπήκε ο Μπουρούσης δε βρήκαμε τις απαντήσεις στην επίθεση.Στα πόδια δεν έχουν δυνάμεις είναι φανερό. Πρέπει να ψάξουν μεσα τους για να βρουν. Εάν το κάνουν θα περάσουμε ένα ευχάριστο απόγευμα στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη. Θεωρώ ότι θα το κάνουν.
-
Ορμα πασχο...
-
Το μονο που εχω να πω ειναι οτι σημερα ο Διαμαντιδης επαιξε 40 ολοστρογγυλα λεπτουδακια. Ο νοων νοειτω
ΥΓ. Ο Βασιλο παραδιδει σεμιναρια αμυνας
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ρενταρμι κ πασχο ορματε
-
και 2η νικη ο οσφπ..περα απο καθε προσδοκια..μπραβο του..
ο παο πολυ μετριος και προς το τελος τρικυμια..
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Aυτό είναι γεγονός
Στην επίθεση στείλτε τον σε κανένα ..σεμινάριο να μάθει ότι δε σηκώνουμε το σταθερό, ότι δεν πασάρουμε κάθετα σε άμυνα ζώνης, πόσο μάλλον διαγώνια, απλά πραματάκια δηλαδή, όχι τίποτα εξεζητημένα
-
Κατα τ' αλλα ηταν και πρωτος σκορερ με 17 ποντους (2/4β., 3/7δ. 3/4τρ.)
-
Ε ναι , κι εγώ για καλό το λέω, για να βάζει περισσότερους. Όταν δε βγαίνει το ταλέντο το Σόφο στο παρκέ να βγαίνει του Παναγιώτη.
Για καλό το λέω
Και επιτέλους χαίρομαι που κοιτάς τη στατιστική, εάν το είχες κάνει από την αρχή θα είχαμε γλι΄τωσει κάμποσα 'σεντόνια'
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]