-
Βαζελακια την κυριακη θα νιωσετε τι σημαινει εδρα...(το μαγικο χαρτακι υπαρχει ηδη....) Πραγματικα εσεις κ οι διαιτητες σας δεν ξερετε τι κανατε με τις βλακειες σας . ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ Κ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΣΑΣ!!!!
-
Red Army? Εσύ είσαι?
-
Το να κλαιγόμαστε οι Ολυμπιακοί για την διαιτησία στο μπάσκετ όταν τα περισσότερα από τα πρώτα πρωταθλήματα που πήραμε στην μπάλα, ήταν πέτσινα, είναι τουλάχιστον ''αχαριστία''.
Σημασία έχει να φτιάξουμε ομάδα σιγά σιγά, πράγμα που δεν γίνεται μέσα σε ένα χρόνο. Όλα τα άλλα είναι φύκια. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο αλλά σε καμιά περίπτωση δεν έχουμε το υλικό του Παναθηναϊκού...
-
Παιδια ο προεδρος λεει θα φερει τον γαλακτερο...ξερετε τιποτα?
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Παιδια ο προεδρος λεει θα φερει τον γαλακτερο...ξερετε τιποτα?Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι αν δεν κατεβουμε στους δρόμους δε βλεπουμε γαλακτερο
-
-
Καλτσες να μη ξεχασετε να βαλετε
-
Πέρα από την πλάκα, αυτήν την ομάδα χαιρόσουνα να την βλέπεις. Ήταν αυτό που λέμε 'δώσε κι εμένα μπάρμπα'
-
Αυτη η ομαδα ηταν η καλυτερη ομαδα ολων των εποχων απο αποψη θεαματος...
Και ορμηξτε να με φατε ..ειναι απλα η αληθεια... -
Αλοιμονο!
Ποιοι Μπουλς και μαλακιες -
Για ελλαδα μιλαω ρε συ...
Ουτως η αλλως ειχαμε τον λεβινγκστον απο τους πρωταθλητες μπουλς...
-
ClifClifClifClifClifClif
-
μπραβο στους σπερς..τελικα οι καβς δε κανανε νικη.. με εξεθεσαν αν και στην εδρα τους τα 2 ματς πηγαν στον ποντο σχεδον..
υγ. υπεγραψε ο ζοραν η ακομα?
-
Αν ισχυει αυτο που μου σφυριξαν για Αντερσεν και βαζελο, εχουμε θεμα...
(Οχι και πιο θεαματικη ομαδα ο ΠΑΟΚ του Κλιφ Θα πεσει ο ουρανος να μας πλακωσει... ) -
Ασ'τους να χαιρονται ρε Ισαακ. Οι αυτοκρατορες της μιάς χρονιας
-
ωπα ωπα...σιγουρα δεν ηταν η πιο θεαματικη ομαδα που περασε ποτε αλλα σε τετοιο επιπεδο δε θυμαμαι να χει παιξει κανεις ετσι...
το θεαμα ηταν κυριως σε μικρες ομαδες στυλ αμπελογκαρντενς κτλ κτλ..
ειχε βεβαια και ο κληκλης τον τζειμς ντοναλτσον που ηταν πολυ θεαματικος ε?
-
Τοτε (γιατι μπερδευεις τις χρονιες) ειχαμε Ηνκραμ, γιατρο, ΛεΚα κλπ Αποτελεσματικοτητα δεν ξερω, αλλα απο θέαμα δεν ειχα παραπονο
-
Τη χρονια που το σηκωσαν, μπορει και να επαιζαν το καλυτερο μπασκετ, αλλα οταν προηγηθηκε ο Αρης των 80ς, των 80 σερι νικων, του Μ.Ο πανω απο 100, του 120-95 με Τρεισερ, ειναι τουλαχιστον ιεροσυλο να λεμε για πιο θεαματικη ολων των εποχων....
Και τοτε ακομα (αρχες-μεσα nineties), υπηρχε ενας Νιονιος με Φανη, Χενρι Τερνερ, Γιανκοβιτς κλπ., οι Αμπελοκηποι που λεει κι ο adis με Σταυρακοπουλο, Φλωρο, Φαντεμπεργκ, Ουιλιαμς κλπ., που δεν ηταν για να κερδιζουν αλλα ετρεχαν σα δαιμονισμενοι, αλλα κι αλλοι... Ηταν κι οι εποχες τετοιες.... -
Σαν ποιοτητα μπασκετ πιστευω ηταν πιο θεαματικη** ομαδα**...
Οι αλλες ομαδες ειχαν θεαματικους παικτες με θεαματικες προσωπικες ενεργειες...
Δεν γινομαι ιεροσυλος ουτε μιλαω για διαρκεια ...απλα λεω οτι σαν το μπασκετ που επαιξε ο παοκ εκεινη τη χρονια δεν εχει ξαναπαιχτει...**Επαναλαμβανω **εκεινη τη χρονια...
-
Αλλη αποψη ειχε ο Ιακοπινι
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]