-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Τι σου φταινε τα παιδακια και τα καταβρεχεις κυρα μου?Τη μανα επρεπε να κανεις μουκεμα!
Τη μανα που να την βρω ρε προεδρε?? Εξαλλου αυτο ήταν ατυχημα πάνω στο πότισμα!
Για φετος εχω βρει άλλη λυση. Θα αμολάω το σκυλο, εχω παρατηρησει οτι τον φοβουνται γιατι παει στο φραχτη και τους γαυγιζει. Βεβαια αυτος το κάνει γιατι ειναι βλαμμενο μωρο και θέλει να παιξει με τη μπάλα! Αλλα αυτα δεν το ξερουν!
-
Out of my life, Out of my mind
Out of the tears we cant deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Out of my head, Out of my bed
Out of the dreams we had, they 're bad
Tell them it's me who made you sad
Tell them the fairytale gone badΣτιχος γτπκ, αλλα ο ρυθμος
-
Δεν έχεις άδικο κύριε Ασίμοφ
Kαι κάτι ποιοτικό τώρα
Youtube Video -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν έχεις άδικο κύριε ΑσίμοφΔεν ξερω αν πιανετε red fm εκει στο βορρα, αλλα εδω το βαζει ανα 10' και μ' εχει φτιαξει Πολλη ενεργεια
Kαι κάτι ποιοτικό τώρα
Youtube VideoΤο ακουγα χτες και με ταξιδευε...
Εμεις που ειμαστε και καποιας ηλικιας, μεγαλωσαμε μ' αυτες τις νοτες -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν έχεις άδικο κύριε Ασίμοφ
Δεν ξερω αν πιανετε red fm εκει στο βορρα, αλλα εδω το βαζει ανα 10' και μ' εχει φτιαξει Πολλη ενεργεια
Kαι κάτι ποιοτικό τώρα
Εμεις που ειμαστε και καποιας ηλικιας, μεγαλωσαμε μ' αυτες τις νοτεςYπάρχει και το net radio για μας τους Βόρειους που μας αρέσει ο red
Παρόλα αυτά και εδώ κάποιοι σταθμοί το βάζουν αρκετά συχνά -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Kαι κάτι ποιοτικό τώρα
Εμεις που ειμαστε και καποιας ηλικιας, μεγαλωσαμε μ' αυτες τις νοτεςΚαι μεις που είμαστε αρκετά μικρότερη ηλικίας μ' αυτά μεγαλώσαμε!
Κάποιοι τα είδαμε και live.
-
Καλα ολο μλκιες λεω τετοια ωρα... κι εγω μεσω νετ ακουω
Θελω να παω σε μια συναυλια με τοση ενεργεια ρε γμτ, να χτυπηθω λιγακι, να θυμηθω τα νιατα μου Σκεφτομαι τους Placebo αλλα φοβαμαι μη δεν εχουν διαθεση, παιξουν τυπικα κανα 50λεπτο και ξενερωσω....
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και μεις που είμαστε αρκετά μικρότερη ηλικίας μ' αυτά μεγαλώσαμε!Κάποιοι τα είδαμε και live.
Ειπα κι εγω... αργησε να το πιασει
Sunrise avenue ακους εσυ νεαρε;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Sunrise avenue ακους εσυ νεαρε;
Το είδα το τραγουδάκι σου. Σα να άλλαξε δουλειά ο Κίμι και να το γύρισε στο τραγούδι μου φάνηκε.
-
Το ξεχασα οτι εσενα τα γουστα σου περιοριζονται στις πρωινες προτασεις του Τερενς
Αν ειναι δυνατον να εισαι 23, ν' ακους τον ρυθμο και να μη φτιαχνεσαι
Και μην υποτιμας τον Κιμι.... μετα απο τοσους κερδισμενους τιτλους μπορει να κανει στροφη στην καριερα του, να κατακτησει κι αλλες κορυφες -
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το ξεχασα οτι εσενα τα γουστα σου περιοριζονται στις πρωινες προτασεις του Τερενς
Αν ειναι δυνατον να εισαι 23, ν' ακους τον ρυθμο και να μη φτιαχνεσαιAυτό είναι ρυθμός, άμπαλε:
Youtube Videoσπεσιαλ θενκς το χτανσο21
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αν ειναι δυνατον να εισαι 23, ν' ακους τον ρυθμο και να μη φτιαχνεσαιAυτό είναι ρυθμός, άμπαλε:
Youtube Videoσπεσιαλ θενκς το χτανσο21
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Youtube VideoΚαλα, μεγαλυτερη ΚΑΒΛΑ απο το ν' ακους τον bono στο love is blindness δεν πρεπει να παιζει
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Καλα, μεγαλυτερη ΚΑΒΛΑ απο το ν' ακους τον bono στο love is blindness δεν πρεπει να παιζει
Nα βλέπεις/ακους τον Edge να το κεντάει στην κιθάρα.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
**Καλα, μεγαλυτερη ΚΑΒΛΑ απο το ν' ακους τον bono στο love is blindness δεν πρεπει να παιζει **
Και εσύ δικιά μας είσαι καλέ;
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πως μπορει να συγκεντρωθει κανεις να διαβασει με ολα τα πιτσιρικια να σκουζουν στα μπαλκονια?
Eγω πάντως πέρυσι στην εξεταστική είχα πάρει το λαστιχο και τα καταβρεξα τα (^(%^*&(%. 4 το μεσημερι και να σκουζουν!! (παιζανε κατω)
Και καλά οτι πότιζα και μου ξεφυγαν τα νερα Μια μανα πάντως το πιασε το νοημα και τα μάζεψε...Ντροπήήήήή
Τον ηρώδη έπρεπε να φωνάξεις!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πως μπορει να συγκεντρωθει κανεις να διαβασει με ολα τα πιτσιρικια να σκουζουν στα μπαλκονια?
Eγω πάντως πέρυσι στην εξεταστική είχα πάρει το λαστιχο και τα καταβρεξα τα (^(%^*&(%. 4 το μεσημερι και να σκουζουν!! (παιζανε κατω)
Και καλά οτι πότιζα και μου ξεφυγαν τα νερα Μια μανα πάντως το πιασε το νοημα και τα μάζεψε...Ντροπήήήήή
Τον ηρώδη έπρεπε να φωνάξεις!
+1
-
http://video.google.com/videoplay?docid=7758705024385276970&hl=en
Δεν πιστεύω ότι βρήκα κάτι τέτοιο... Τρελή συγκίνηση!!!!
-
Το καλοκαιρινό πότε θα ανοίξει...Ο λαός απαιτεί να πάμε παραλία
-
Μπραβο ρε ντινο!!!!!!!!!!!!!!!!
Α ρε συγκινηση...με αυτα μεγαλωσαμε...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#13]