-
chri$:piga supermarket kai pira pswmi toy tost kris-kris xoris psixa.
Νέος τύπος ψωμιού, χωρίς ψύχα, μόνο κόρα.
-
Γούστα είναι αυτά ρε.΄..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
chri$:piga supermarket kai pira pswmi toy tost kris-kris xoris psixa.Νέος τύπος ψωμιού, χωρίς ψύχα, μόνο κόρα.
έλα μωρε, πως κάνεις έτσι για ένα λαθάκι;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
chri$:piga supermarket kai pira pswmi toy tost kris-kris xoris psixa.Νέος τύπος ψωμιού, χωρίς ψύχα, μόνο κόρα.
**ΗΛΙΘΙΕ! **
-
Εχμ... το σωστό δεν είναι ΗΛΙΘΙΑ (συνοδευόμενο από το [b]ΣΚΑΣΕ![/b);
-
Μιλάμε με τον κρις στο τηλέφωνο (πήρε κλασσικά για να με βρίσει που τον έκανα ρόμπα στο φόρουμ) και του λέω 'Πες το εσύ αν είσαι άντρας' και μου απαντάει 'Ποιος? Εγώ?'.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μιλάμε με τον κρις στο τηλέφωνο (πήρε κλασσικά για να με βρίσει που τον έκανα ρόμπα στο φόρουμ) και του λέω 'Πες το εσύ αν είσαι άντρας' και μου απαντάει 'Ποιος? Εγώ?'.αυτο τι κανει εσενα που τον μιλας?
punk'd...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Μιλάμε με τον κρις στο τηλέφωνο (πήρε κλασσικά για να με βρίσει που τον έκανα ρόμπα στο φόρουμ) και του λέω 'Πες το εσύ αν είσαι άντρας' και μου απαντάει 'Ποιος? Εγώ?'.
αυτο τι κανει εσενα που τον μιλας?
punk'd...
Μαλάκα?
-
Γκέι...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μιλάμε με τον κρις στο τηλέφωνο (πήρε κλασσικά για να με βρίσει που τον έκανα ρόμπα στο φόρουμ) και του λέω 'Πες το εσύ αν είσαι άντρας' και μου απαντάει 'Ποιος? Εγώ?'.ψεύδεσαι, συντάσσεις προτάσεις επιλέγοντας σκόρπιες λέξεις
-
Επίσης, ακούει το 'βάλε φαντασίίίία' και το παραφράζει σε 'θέλω συυυυνουσίίία'.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γκέι...- Kid
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Γκέι...
- Kid
Εσύ τώρα γιατί χαίρεσαι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γκέι...
- Kid
Εσύ τώρα γιατί χαίρεσαι;
Είναι ανώμαλος. Μου την πέφτει. Δεν του κάθομαι και έχει βάλει σκοπό της ζωής του να με καταστρέψει.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γκέι...
- Kid
Εσύ τώρα γιατί χαίρεσαι;
Είμαι ανώμαλος. Μου πέφτει. Δεν μου κάθομαι και έχω βάλει σκοπό της ζωής μου να...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
H Vodka πίνεται μόνο σκέτη!
Εγώ δε βάζω ούτε πάγο, αλλά εντάξει, είμαι και λίγο ανώμαλος...
+10000000...
μη γινομαστε μιραγκε...
Koζάκοι αλκοολικοί.
Μια χαρά είναι με ανανά φαντάζομαι.Εγώ δεν πίνω αυτό το πράγμα που λέγεται βότκα...Το έχω κόψει. Αν το πιώ θα είναι σε κανένα πάρτυ που δεν θα υπάρχει τπτ άλλο διαθέσιμο ή αν η παρέα πάρει μπουκάλι σε κανα club.
και γιατι το αφεντικο σου η φουνις απευθυνθηκε σε σενα?
Συνεργάτης, όχι αφεντικό
-
με φωναζουν τζινι γιατι σε ολα ειμαι μεσα...
-
Γερναωωωωω
-
-
παει και αυτος...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#13]