-
επισης στιν ευθηγραμιση μου λενε οτι το σασι ειανι ολοισιο. δεν θα το εβλεπαν αν ειχε τραβηγμενο θολο? σε ευχαριστω!
-
Ο χρήστης brotherfiat128 έγραψε:
η οτι ανοιγει οταν παταω γκαζι? σε ευχαριστω!Αυτό.
Στην ευθυγράμιση δε φαίνετε γιατί το αμάξι στα ίσια.
Ο θόλος ανοίγει απ την εσωτερική ραφή όταν πατάς γκάζι.Ενας πρόχειρος έλεγχος είναι να το σηκώσεις απ τη μεριά που τραβάει με τον γρύλο,πιάνοντάς το κάτω απ την μπροστινή κολώνα της πόρτας στον μαρσπιέ.
Την ώρα που θα σηκώνει κάποιος άλλος το αμάξι εσύ θα κοιτάς εσωτερικά στον θόλο για τυχόν μετατόπιση.Ελάχιστα βέβαια,μη περιμένεις να δεις τραγικές διαφορές. -
το εχω κοιταξει, αλλα ειναι οκ! ο λαμαρινας πως θα το καταλαβει? λαμαρινα ενοεις φανοποιο? επισης θα θελει καλιμπρα μηπως το αυτοκινητο? ειχε φαει παλια ενα ψιλοτρακαρισμα αλλα δεν στραβωσε το ραμφος καθολου! μονο η μετοπη ειχε παρει κ το φτερο.
-
Ο χρήστης brotherfiat128 έγραψε:
λαμαρινα ενοεις φανοποιο?ναι.
θα το καταλάβει ο φανοποιός -
σε ευχαριστω πολυ φιλε καταρχην! πιστευεις οτι ο φανοπιος θα το κανει οπως ηταν? η αποκλιετε να μην τραβαει? απο διαφορικο τη γνωμη εχεις μπορει να ειναι?
-
g60? δωσμου τα φωτα σου!!!
-
Ti άλλο θες να σου πω
Πήγες σε φανοποιό?
-
ναι πηγα φιλε μου κ μου ειπε πως ειναι οκ!
-
E μ'έχεις αγανακτήσει,δεν υποφέρεσαι
Δεν μπορεί να είναι όλα οκ και να σέρνει σα βαρύμαγκας ο φίατ
Κάτι δεν κάνατε σωστά η δεν είδατε
-
τη να πω δεν ξερω! αν δεν βγαλω ακρη οταν ανεβω λαρισα τοτε θα σου πω να με πας σε κανεναν γνωστο σου! σε ευχαριστω πολυ φιλε μου κ συγνωμη για την ταλεπωρια!
-
ρε συ,μήπως κάνατε καμιά μλκία και βάλατε ποιό κοντά ψαλίδια?
Α να δεις μετά τι φούρκα θέλετε
Τεσπά αμα ανέβεις Λάρισα με το αμάξι έλα απο δώ να το δούμε
-
θα ανεβω σε εναν μηχανικο στην Λαρισα με φιατ 128, οπωτε θα σου στηλω πμ να συναντιθουμε φιλε μου, σε ευχαριστω για το χρονο σου!!! νασε καλα!!!:)
-
καλησπερα κ παλι, πιγα στον μηχανικο που εχει το φιατ 128 αλλα στην αθηνα! λοιπον, μου ειπε οτι εχει ενα ραγισμα το αμαξι στην γεφυρα πολυ μικρο κ λεει οτι ειναι απο αυτο, κ 2ον απο κρεμαγερα οτι εχει πολι φθορα! τη γνωμη εχετε? μπορει απο κρεμαγερα να τραβαει? η απο ενα ραγισμα στην γεφυρα?? δωστε μου κ εσεις τα φωτα σας!!!
-
To αυτοκίνητο 'τραβάει' προς τα δεξιά, το πάω για ευθυγράμμιση, και μου λέει ο μηχανικός αφού του έκανε ευθυγράμμιση ότι δεν φαινόταν να έχει κάποιο πρόβλημα και ότι ίσως το τράβηγμα οφείλεται στα λάστιχα που ήταν καινούργια και δεν είχαν στρώσει.
Το πρόβλημα συνεχίζει, το πάω σε άλλο συνεργείο για ευθυγράμμιση, μου είπε ακριβώς τα ίδια, και αλλάξαμε τα μπρος-πίσω λάστιχα. Διορθώθηκε κάπως η κατάσταση. Από κάτω που το είδανε πάντως μου είπαν ότι όλα ήταν μια χαρά και δεν φαινόταν να είναι κάτι στραβό ή περίεργο (ψαλίδια, κλπ.)
Μετά από λίγο πάλι τα ίδια, το πάω σε 3ο συνεργείο (υποτίθεται πολύ καλός) μου λέει ότι φταίει η τοποθέτηση που έχει γίνει στα εμπρός αμορτισέρ (όντως τα είχα αλλάξει μαζί με τα λάστιχα, στην αντιπροσωπεία). Είπε ότι πρέπει να τα βγάλει και να τα επανατοποθετήσει (80ευρώ!). Δεν έκανα κάτι όμως.
Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει. Άύριο θα το πάω σε γενικό συνεργείο να το δουν, μπας και βγάλω άκρη...
-
Εγώ έβαλα τα κωλοgoodyear δεξιά - αριστερά και μετά τραβούσε από την άλλη μεριά. Κωλολάστιχα, και μένα μου λένε ότι 'θα στρώσουν'. Όπως τραβούσαν το πρώτο λεπτό, έτσι τραβάνε στο πλάι και τώρα (μετά από 1.500 χιλιόμετρα). Σε όποια πλευρά τα γυρίσω, εκεί τραβάει το αμάξι.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εγώ έβαλα τα κωλοgoodyear δεξιά - αριστερά και μετά τραβούσε από την άλλη μεριά. Κωλολάστιχα, και μένα μου λένε ότι 'θα στρώσουν'. Όπως τραβούσαν το πρώτο λεπτό, έτσι τραβάνε στο πλάι και τώρα (μετά από 1.500 χιλιόμετρα). Σε όποια πλευρά τα γυρίσω, εκεί τραβάει το αμάξι.Ναι ε? Άρα παίζει όντως να είναι το πρόβλημα από τα λάστιχα από ότι καταλαβαίνω...
-
Με την αλλαγή ελαστικών που έκανα τελευταία, ίσιωσε το τιμόνι μου που είχε μια μικρή κλίση προς τα δεξιά! (Goodyear τα λάστιχα).
Γενικά τα λάστιχα μπορούν να επηρεασουν το τιμόνι πολύ!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Με την αλλαγή ελαστικών που έκανα τελευταία, ίσιωσε το τιμόνι μου που είχε μια μικρή κλίση προς τα δεξιά! (Goodyear τα λάστιχα).Γενικά τα λάστιχα μπορούν να επηρεασουν το τιμόνι πολύ!!
Τι να πώ....αυτό μου φαίνεται πιο λογικό πάντως από το να φταίνε τα αμορτισέρ...
-
Τι αμάξι είναι;
-
Ο χρήστης harlek έγραψε:
Τι αμάξι είναι;Ενα Fabia 1.4 16V, 101HP, 2001
Περί Ευθυγραμμίσεων....