-
ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ Ο.Κ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ................. ΑΡΑ , ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Μ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ .......
-
ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ .......... ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟ ΣΑΣ ...........
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Τ.Ε...... ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ........
-
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΝΕΟ? ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΡΑΛΛΥ? ΚΑΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΜΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ
-
Ο χρήστης ΑΡΗΣ ΒΑΡΣΟΣ έγραψε:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΝΕΟ? ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΡΑΛΛΥ? ΚΑΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΜΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ -
ti εγινε τελικα< ? κανα νεο?
-
-
Αναβάλεται ο αγώνας οριστικά λόγω των πυρκαγιών.
http://www.lavolos.gr/index.asp?Rubric01=020 -
Μα νομίζω ότι θα ήταν μεγάλη γαϊδουριά από μέρους μας να θέλαμε να τρέξουμε μετά από τέτοιο κακό που βρήκε τον ΒΟΛΟ. Άσε που δεν νομίζω ότι και η τοπική αυτοδιοίκηση να είχε και την διάθεση να βοηθήσει για τον αγώνα και εντελώς δικαιολογημένα.
-
Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΕΛΕΝΙΤΣΑ , ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙΚΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΔΑΣΗ , ΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ -ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ , ΣΤΟ ΠΥΛΙΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ .........., ΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ , ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ , ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ , ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΗΓΟΥΝΕ ΝΑ ΗΣΗΧΑΣΟΥΝ .........
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ , ΟΧΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ , ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΜΕ .......
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΩΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ , ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ........
ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ , ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ...(ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΒΟΗΘΑΓΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ) , ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ (ΓΙΑΤΙ ?ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ,ΑΠ'ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ...........
ΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΟΛΟΙ !
ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΟΡ , ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ...ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ , ΜΟΥ ΕΙΠΕ , ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΗ ....
ΝΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ .......... ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ..... -
Εγώ νομίζω κύριε Χρήστο ότι δεν είναι έτσι γιατί εμάς ο Ξενοδόχος μάς είπε μόνος του ότι δεν μπορούσε. Απόψεις είναι αυτές. Εμείς είμαστε 50 (και άρα 150 το λιγότερο) αφήνουμε ο καθένας ότι μπορεί από οικονομικής πλευράς που όμως δεν νομίζω με την καταστροφή που έπαθαν να τους ενδιαφέρει αυτό. Όπως δεν νομίζω ότι και το “κλίμα” είναι το καλύτερο για να πάμε εκεί και να τους κλείνουμε τους δρόμους και να τους ενοχλούμε γιατί εκτός από τους ξενοδόχους είναι και οι κάτοικοι που δεν πιστεύω να μας έβλεπαν στα πόδια τους με το καλύτερο μάτι......Αναίσθητους βλάκες θα μας έβλεπαν .....Γιατί έτσι θα μας βλέπουν κύριε Χρήστο. Είναι κρίμα μια γιορτή να γίνει σε πένθιμο κλίμα νομίζω.
-
Αν τίθεται θέμα ασφάλειας τότε οκ...
Αλλά όχι και να έχουν τύψεις 60 τρελοί με άλλους 300 από πίσω που έχουν κάνει το σκ.... παξιμάδι για να δώσουν λίγο χρώμα στα αποκαϊδια και λίγο ήχο μιας και τα πουλάκια δεν κελαϊδάνε πια εκεί.....Και είμαι σίγουρος ότι το ράλλυ θα ήταν μια ευχάριστη νότα στη συμφορά που τους βρήκε, γιατι, εκτός των άλλων, λίγα ή πολλά παραπάνω ευρώ στην περιοχή δεν θα έβλαπταν κανένα.....
-
Νομιζω οτι κανενας απο την τοπικη κοινωνια δε θα εχει προβλημα με το ραλι, αλιμονο. Εξαλλου καλως ή κακως οι ανθρωποι στο Πηλιο ειναι εξοικιωμενοι με τις πυρκαγιες, σχεδον καθε χρονο υπαρχει απο μια μεγαλη.
Πληροφοριακα δεν ειναι τοσο καταστροφικη μια πυρκαγια σε ενα μερος με πολλα νερα οπως το Πηλιο, ο τοπος ξαναπρασινιζει αμεσα (χωρις βεβαια να λεω οτι ειναι ευχαριστο το θεμα, καθε αλλο).
-
Μάλλον χιούμορ κάνεις Σπύρο,
Εσύ έχεις κάνει το σ......... παξιμάδι για να δώσεις χρώμα στο βουνό και αυτοί τι έχουν πάθει??????
Εμείς κάνουμε χαβαλέ-hobby και αυτοί τρέχουν και δεν φτάνουν (κηδεία) . Όσο αυτό για τα πουλάκια και τους ήχους μάλλον κακό ακούγεται......Εδώ πάει ακριβώς η παροιμία ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ μπλα μπλα μπλα
-
Ο χρήστης maleleni έγραψε:
Μάλλον χιούμορ κάνεις Σπύρο,
Εσύ έχεις κάνει το σ......... παξιμάδι για να δώσεις χρώμα στο βουνό και αυτοί τι έχουν πάθει??????
Εμείς κάνουμε χαβαλέ-hobby και αυτοί τρέχουν και δεν φτάνουν (κηδεία) . Όσο αυτό για τα πουλάκια και τους ήχους μάλλον κακό ακούγεται......Εδώ πάει ακριβώς η παροιμία ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ μπλα μπλα μπλα
ΕΛΕΝΙΤΣΑ ....... ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ , ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ , ΟΝΤΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΣΑΣ-ΧΟΜΠΙ .
ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ , Σ'ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΙΔΑ .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠ'ΤΗΝ ΜΙΑ (ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ) ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟ < ΚΑΠΟΥ > ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ -ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ...........
-
Απο rally.gr
Σύμφωνα με ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Λ.Α.Βόλου, διοργανώτριας λέσχης του ράλλυ Κένταυρος, ο αγώνας αναβάλλεται, επειδή ο Νομός Μαγνησίας και η περιοχή του Πηλίου βρίσκονται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω της γνωστής πυρκαγιάς. Αναμένεται και ανακοίνωση από τη πλευρά της ΕΘ.Ε.Α. _Ν.Δ. -
Ξαναλέω, δικαιολογώ μόνο θέμα ασφάλειας.....
Τα άλλα τα ακούω βερεσέ...
Άρα με την φωτιά στην Πάρνηθα, λόγω πένθους για την ανυπολόγιστη καταστροφή, να μην ξαναγίνει Μερκούρης (που δεν θα ξαναγίνει.....), στον Υμηττό για την σωτηρία της άγριας ορχιδέας να ακυρωθεί η ειδική του Ακρόπολις και γενικά εμείς οι χαβαλετζήδες όπως μας αποκαλείς όλους μας Ελένη, που ο καθένας από λίγο αλλάζει την καθημερινότητα ενός τόπου για λίγο (προς το καλύτερο πιστεύω) συμμετέχοντας με κόπο (εντάξει όχι όλοι, άλλοι άκοπα..........) σε αγώνες, να κάτσει σπίτι του ως παράγοντας ανησυχίας, αποσταθεροποίησης και υβριστής προς την οικολογία και τα χριστά ήθη........
(Πσσσστ, παρακάλα να μην πάθει κάτι ο Αρχιεπίσκοπος, γιατί μας βλέπω και χωρίς ΕΛΠΑ. Άσε που αυτό μπορεί να το έφαγαν και οι εκλογές.......)
Κάντε τον παραλληλισμό με ένα άλλο λαοφιλές σπορ και θα καταλάβετε τι εννοώ......
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Ξαναλέω, δικαιολογώ μόνο θέμα ασφάλειας.....Τα άλλα τα ακούω βερεσέ...
νομίζω πως μπορούμε όλοι να λέμε την αποψή μας
Άρα με την φωτιά στην Πάρνηθα, λόγω πένθους για την ανυπολόγιστη καταστροφή, να μην ξαναγίνει Μερκούρης (που δεν θα ξαναγίνει.....)
Η φωτιά στην Πάρνηθα δεν έχει σχέση με τον Μερκούρη σε αντίθεση με τις Μηλιές που έλεγαν να κάνουν τον αγώνα με τις 2 μόνο και να μην γίνουν αυτές που καιγοντουσαν
και γενικά εμείς οι χαβαλετζήδες όπως μας αποκαλείς όλους μας Ελένη, που ο καθένας από λίγο αλλάζει την καθημερινότητα ενός τόπου για λίγο (προς το καλύτερο πιστεύω) συμμετέχοντας με κόπο (εντάξει όχι όλοι, άλλοι άκοπα..........) σε αγώνες, να κάτσει σπίτι του ως παράγοντας ανησυχίας, αποσταθεροποίησης και υβριστής προς την οικολογία και τα χριστά ήθη........
Σπύρο και εμένα θα ήταν το πρώτο μου Ράλυ και ίσως εγώ να το ήθελα πολύ περισσότερο από όλους να γίνει και ειχα χαλάσει και λεφτά το προηγούμενο σκ να πάω για δοκιμές και για να ετοιμάσω το αμάξι και και και. Όμως ναι συνεχίζω να πιστεύω πως δεν θα ήταν ότι καλύτερο να γίνει τώρα γιατί έχω ζήσει τι σημαίνει να καίγεται ο τόπος σου (φωτιά Θρακομακεδόνων)και δεν είναι ότι καλύτερο.....Επίσης την λέξη χαβαλέ την έλαβες όπως ήθελες γιατί αν το θέτεις έτσι πρώτη από όλους χαβαλετζού θα ήμουν εγώ που από την αρχή της χρονιάς έχω κάνει 6 αγώνες από την θέση του οδηγού έναν από του συνοδηγού και 2 από την άλλη πλευρά (κριτής).
Και ξαναλέω ότι ναι η οργάνωση ναι εμείς και ναι οι φίλοι του σπορ θα ήθελαν τον αγώνα και ίσως να έκαναν και καλό. Ο υπόλοιπος κόσμος όμως που θέλουμε να κερδίσουμε δεν θα μας χαρακτήριζε καλά. Αυτοί να έχουν καεί και εμείς να περνάμε καλά!!!! . Άσε που με αυτή την κατάσταση μάλλον μόνοι μας θα τρέχαμε!!Γιατί κανείς δεν θα είχε διαθεση και κουράγιο να μας δει νομίζω εγω!!
Φτάνει όμως γιατί το γυρίσαμε πολύ στο προσωπικό και δεν λέει. Εγώ την αποψή μου είπα και ας είναι παιδική χαρα -
Καλά βρε Ελένη, μην αρπάζεσαι....
Όλους μας προσπαθώ να υπερασπιστώ και ειδικά αυτούς που θα κάνουν και καμιά δεκαριά αγώνες φέτος...
Ίσως όντως να μην έπρεπε να μην γίνει ο αγώνας αλλά όχι λόγω πένθους.....
-
Ασχημη συγκυρια χρονικα (με δεδομενο το αραιο των αγωνων του θεσμου αυτη τη περιοδο),
ποσο μαλλον οταν θα φτασουμε Σεπτεμβριο και θα εχει γινει μολις το 17% του κυπελλου η απλα μονο ενας αγωνας....Κριμα.....
-
Ξαναλέω, δικαιολογώ μόνο θέμα ασφάλειας.....
Τα άλλα τα ακούω βερεσέ...
Άρα με την φωτιά στην Πάρνηθα, λόγω πένθους για την ανυπολόγιστη καταστροφή, να μην ξαναγίνει Μερκούρης (που δεν θα ξαναγίνει.....)
ΟΧΙ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΩΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ.
Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ - Παρατήρηση προς λέσχη