-
Ο χρήστης akiskal έγραψε:
Εδω δεν αλλαξανε απο το road book εναν δρομο που μονοδρομηθηκε και συμφωνα με το 'ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ' road book πρεπει να κινηθουμε κοντρα σε αυτον.Και το καλυτερο ειναι οταν ρωτησα εναν κριτη τι θα γινει με αυτο μου ειπε 'ε ενταξει εκεινη τη μερα θα σας αφησουν μην αγχωνεστε'
Παλι καλα που αλλαξανε και την αναγραφομενη ημερομηνια.Θα θελα να ξέρω τι θα συμβεί στην περίπτωση που ένας ανέμελος ΙΧής γνωρίζοντας ότι ο δρόμος είναι μονόδρομος, τρακάρει με ένα αγωνιστικό που θα πηγαίνει κόντρα στο μονόδρομο....
Και τι θα συμβεί αν στην 1η ειδική(Δράκεια) έχουμε κάνα ατύχημα και κλείσει ο δρόμος. Οι κριτές θα ξέρουν τι να κάνουν?
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Εδω δεν αλλαξανε απο το road book εναν δρομο που μονοδρομηθηκε και συμφωνα με το 'ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ' road book πρεπει να κινηθουμε κοντρα σε αυτον.Και το καλυτερο ειναι οταν ρωτησα εναν κριτη τι θα γινει με αυτο μου ειπε 'ε ενταξει εκεινη τη μερα θα σας αφησουν μην αγχωνεστε'
Παλι καλα που αλλαξανε και την αναγραφομενη ημερομηνια.Θα θελα να ξέρω τι θα συμβεί στην περίπτωση που ένας ανέμελος ΙΧής γνωρίζοντας ότι ο δρόμος είναι μονόδρομος, τρακάρει με ένα αγωνιστικό που θα πηγαίνει κόντρα στο μονόδρομο....
Και τι θα συμβεί αν στην 1η ειδική(Δράκεια) έχουμε κάνα ατύχημα και κλείσει ο δρόμος. Οι κριτές θα ξέρουν τι να κάνουν?
Ας πάρουμε την βοήθεια της Βικιπαίδειας
-
ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΝΤΑΛΙΚΕΡΙΔΕΣ ΤΩΡΑ ?
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ..... ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ .........................ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΤΛ ........
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ..... ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ .........................ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΤΛ ........
Κύριε Χρήστο,
Βενζίνη που θα βρούμε , γιατί απεργία έχουν και τα βυτιοφόρα ........
Οι δρόμοι , άν κλείσουν , θα κλείσουν για τα φορτηγά , βενζίνη όμως στα βενζινάδικα πώς θα φτάσει , οέο ?????(καλού - κακού , φροντίστε για μπιτόνια !!!!!!)
Αποστόλης.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ...................... ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!
ΑΦΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ 20 ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ Κε ΧΡΗΣΤΟ? ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ???
-
Έκλεισαν σήμερα, μόνο για τα φορτηγά...
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Σάκη ,
Θα πάρουμε , ....τη βοήθεια του κοινού, και στη χειρότερη τη κουρτίνα τρία .
Το πολύ-πολύ , να πέσουμε σε ..... ζόνγκΑποστόλης.
-
ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ .........
ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ , ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΛΕΣΧΗ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ...........ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΡΟΧΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΡΚ
ΑΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ , ΚΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑΤΩΡΑ ΕΝΤΑΞΕΙ , ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΣΑΝ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ........
(καλού - κακού , φροντίστε για μπιτόνια !!!!!!)ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ .....
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Κύριε Χρήστο,
Βενζίνη που θα βρούμε , γιατί απεργία έχουν και τα βυτιοφόρα ........
Οι δρόμοι , άν κλείσουν , θα κλείσουν για τα φορτηγά , βενζίνη όμως στα βενζινάδικα πώς θα φτάσει , οέο ?????(καλού - κακού , φροντίστε για μπιτόνια !!!!!!)
Αποστόλης.Τι μπιτόνια βρε Τόλιο μου;; Το άθλημα έχει εξελιχθεί τόσο πολύ στη χώρα μας που οι περισσότεροι τρέχουν με έτοιμα βαρελακια (ELF κλπ)....
-
Πάντως, την προηγούμενη Κυριακή ο άνθρωπος που χει το βενζινάδικο που δίνουν για ανεφοδιασμό στο road-book, δεν είχε ιδέα ότι θα γίνει αγώνας και το μαγαζί του θα ανεφοδιάσει τα αγωνιστικά. Θα του το πει κανείς άραγε ή θα χουμε τίποτα εγκαταλήψεις λόγω βενζίνης?
ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ - Παρατήρηση προς λέσχη