-
Δηλαδή δεν εμφανίζεται στο My Computer;
kouk:
Dreambox;
Αν μιλάμε για nova όμως, με 99 ευρώ παίρνεις νέο αποκωδικοποιητή + πιάτο καβάτζα για το εξοχικό. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δηλαδή δεν εμφανίζεται στο My Computer;Όχι δεν εμφανίζεται ενώ είχε βγεί ok στο system tray [/list]
-
Windows XP με Service Pack 2; Αν ναι, είναι περίεργο που δεν τον αναγνωρίζει αμέσως. Ίσως έχουν στραβώσει κάποιοι οδηγοί. Μπορείς να δοκιμάσεις να απεγκαταστήσεις τους USB (Universal Serial Bus) controllers από το device manager και να επανεκκινήσεις τον υπολογιστή. Θα επανεγκατασταθούν αυτόματα και ίσως δουλέψει η συσκευή.
-
1,2 κινητο ρε κουκε για ποιο λογο?
ποσους δορυφορους επιανες?
εχεις diseq (πως σκατα γραφεται) μοτερ ή μιλαμε για positioner? (το μεγεθος του πιατου ειναι οριακο)..
μαλλον σε dreambox θα σου ελεγα να πας, αλλα δε θυμαμαι ποσο ειχα δωσει για τον 7020 πριν απο κανα χρονο περιπου...
πληροφοριακα και χωρις ψαξιμο για καρντ σεαρινγκ, τα μονα καναλια που μπορω να πιανω ανοιχτα πλεον και ενδιαφερουν ειναι τα τακιλα μαζι με canal+ ορισμενα...
motors tv κανονικα, eurosport κανονικα και δε συμμαζευεται...
επειδη εισαι καλος πελατης, μπορουμε να κανουμε και μια επιδειξη ζωντανα στο χωρο σου!(πλακα πλακα, πες ποιους δορυφορους επιανες... ο μονος λογος για μενα για να πηγαινα σε κινητο πιατο θα ηταν ο hispasat, αλλα για το πιατο που εχω εγω μιλαγαμε για positioner πλεον και ανεβαινε πολυ ο λογαριασμος + θορυβος + ιστοριες για αγριους..)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δηλαδή δεν εμφανίζεται στο My Computer;kouk:
Dreambox;
Αν μιλάμε για nova όμως, με 99 ευρώ παίρνεις νέο αποκωδικοποιητή + πιάτο καβάτζα για το εξοχικό.Στο πακέτο απαιτείται να πάρεις και ετήσια συνδρομή!!
Για NOVA είναι (βασικά) αλλά δεν θέλω να πάρω τον δικό τους. Ελεγα να πάρω ένα άλλο...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δηλαδή δεν εμφανίζεται στο My Computer;
kouk:
Dreambox;
Αν μιλάμε για nova όμως, με 99 ευρώ παίρνεις νέο αποκωδικοποιητή + πιάτο καβάτζα για το εξοχικό.Στο πακέτο απαιτείται να πάρεις και ετήσια συνδρομή!!
Για NOVA είναι (βασικά) αλλά δεν θέλω να πάρω τον δικό τους. Ελεγα να πάρω ένα άλλο...
αν σε ενδιαφερουν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ καναλια, τοτε παω πασσο..
αν σε ενδιαφερουν τα καναλια που πανε πακετο με τη ΝΟΒΑ, γραψε μου λιστα να δω αν ειναι στα ανοιχτα μου..
υπαρχουν και αλλοι τροποι!
δεν θα εχεις τα ελληνικα σε καμμια περιπτωση (αν τα ειχαν μεταφρασει), αλλα εξασκεισαι σε ξενες γλωσσες..
δωσε μου 2/3 μερες ακομα και τα ισπανικα θα τα μιλαω καλυτερα απο ελληνικα! -
Βλέπω όλα τα κανάλια μέσω της NOVA, εκτός του ΣΚΑΙ.
Οπότε...
-
αρα ψαχνεις για εναν δεκτη ο οποιος να δεχεται την καρτα της ΝΟΒΑ, σωστα?
-
Ναι, IRDETO νομίζω ότι λέγεται.
Αυτός που έχω τώρα έχει 2 υποδοχές. Στην μία έχω βάλει την κάρτα της NOVA.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ναι, IRDETO νομίζω ότι λέγεται.Αυτός που έχω τώρα έχει 2 υποδοχές. Στην μία έχω βάλει την κάρτα της NOVA.
ενταξει..
dreambox -
Όταν έβαλα Nova και στους Βούνους έπρεπε να αποφασίσω αν θα πάρω τον φθηνό panasat, ή κάτι ακριβότερο, αλλά καλύτερο. Τελικά βολεύτηκα με την οικονομική λύση και δεν το μετάνιωσα. Την δουλειά του την κάνει, δεν τρώει πάνω από ένα κόλλημα τον μήνα δεν απαιτεί καμπύλη μάθησης από το υπόλοιπο Λαππαίϊκο καθώς είναι ίδιος με του σπιτιού στην Αθήνα, και είναι πλήρως συμβατός με τις υπηρεσίες Nova.
Απλά πηγαινοφέρνω την κάρτα.
-
Κάνεις πλάκα ή μιλάς σοβαρά?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:hmmm:Κάνεις πλάκα ή μιλάς σοβαρά?
αν αναφερεσαι σε μενα, μιλαω σοβαρα..
ο 7020 εχει 2 slots CI (common interface) και μπορεις μεσω software να φορτωσεις οποιοδηποτε card emulation..
αν θυμαμαι καλα, στην περιπτωση της καρτας IRDETO το emulation που πρεπει να τρεξεις για να αναγνωρισεις την καρτα ειναι το Scam...
το τρεχεις, βαζεις την καρτουλα σου και bingo!
παραλληλα εχεις και τα υπολοιπα καλουδια που πανε πακετο (σε περιπτωση που σε ενδιαφερει)
αν θες (σοβαρα τωρα) να φορτωσω ενα Scam και να κανουμε μια δοκιμουλα.. το πολυ πολυ να μου χαλασεις τις ρυθμισεις, αλλα δε τρεχει τιποτα.. 5 λεπτα υποθεση ειναι..
και η λυση του χρηστου, ομως, ειναι καλη! αν δεν εχεις απαιτησεις, γιατι να τα σκασεις? -
Οχι ρε, τι απαιτήσεις να έχω? Να είναι εύκολο το μενού και να είναι κάπως γρήγορος ο δέκτης. Οπότε ο PANASAT που λέει ο Χρήστος μια χαρά θα είναι!
Μπορούν όλα τα μοντέλα να χειριστούν το κινητό πιάτο?
Που πάω για να αγοράσω και να το εγκαταστήσουν?
-
για το αν μπορουν να χειριστουν πιατο δε μπορω να σου απαντησω, γιατι δεν τους γνωριζω..
λογικα θα γραφει στις προδιαγραφες τους..
δορυφορικους δεκτες εχουν πλεον και τα πρακτικερ, καρφουρ, νομιζω κλπ κλπ κλπ..
ξεκινα απο εκει να δεις τι γινεται..
για ρυθμισεις... ποσο δυσκολο μπορει να ειναι? -
Οι ρυθμίσεις όχι Ντάφυ. Με το manual θα την βρω την άκρη.
Με τα καλώδια που έρχονται τώρα από το πιάτο λέω μήπως απαιτείται κάποια μετατροπή ή προσαρμογή...
-
επισης, λογικα οχι!
(η κατασταση σου ειναι πιο σοβαρη απ οτι πιστευα) -
Ο 500άρης dreambox αρκεί. Κοστίζει γύρω στα 200-230 ευρώ. Προσοχή στις απομιμήσεις (κυκλοφορούν μαϊμούδες), γι' αυτό αγορά από σοβαρό κατάστημα.
-
Μάνο, καλώδια κλπ?...Θα χρειαστώ μάστορα?
-
καποια καλοπαιδα ειχαν παρει κατι κινεζικους κλωνους του 500αριου και δουλευε μια χαρα παντως...
χρονια πριν αυτη η ιστορια...
οπως επισης ειχε δημιουργηθει και μια ανακατωσουρα σχετικα με κατι lnb γνωστης μαρκας που ειχε φερει το μεντια μαρκτ και τα πουλουσε σε σακουλακι σε τιμη χαρισμα... επισης χωρις προβλημα..
αλλα αυτα δεν ανηκουν σ αυτο το τοπικ
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]