-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ποιά η άποψή σας για το Flybook A33i ;
http://flybook.biz/en/?section=generic&page=a33i
αυτή η cpu (Transmeta Crusoe TM-5800, @ 1GHz) τι λέει σε σχέση με τους intel-amd ;
όλοι desktopάδες...;
καλά ρε συ πριν λίγο καιρο δεν πηρες το x60 ??
-
Δεν κολλάει σε τέτοια ο Σάββας...εξάλλου, δώρο ήταν.
-
Δεν είναι για μένα... ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν είναι για μένα... ...προσωπικά δεν θα το έπαιρνα
εξαρτάται βεβαια και τι θέλει το άτομο για το οποίο προορίζεται
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Δεν είναι για μένα... ...
προσωπικά δεν θα το έπαιρνα
εξαρτάται βεβαια και τι θέλει το άτομο για το οποίο προορίζεται
για ποιους λόγους;
θέλει ultra φορητότητα, tablet δυνατότητες, wifi, και να είναι στο μέσο όρο των επιδόσεων.
νομίζω είναι τέλειο...βρίσκει κάποια στα 800-850 ευρώ. Για καινούριο ούτε λόγος στα 1800 ευρώ είναι way too much.
-
απλά δεν μου κάθετε καλά ( )
θα κοιτουσα κάτι αντιστοιχο με το δικό σου αλλά σε αυτά τα λεφτά δυσκολά
δεν μπορείς να τα έχεις ολα
ΙΜΟ αν το θέλει για δουλειά και οχι για πουλ μουρ καλό ειναι να τα δώσει λεφτα και να πάρει κάτι καλό
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
απλά δεν μου κάθετε καλά ( )θα κοιτουσα κάτι αντιστοιχο με το δικό σου αλλά σε αυτά τα λεφτά δυσκολά
δεν μπορείς να τα έχεις ολα
ΙΜΟ αν το θέλει για δουλειά και οχι για πουλ μουρ καλό ειναι να τα δώσει λεφτα και να πάρει κάτι καλό
γιατί πουλ μουρ; επειδή θέλει να κάνει την δουλειά του με 9ιντσο μικρό ταμπλετίδικο λαπτόπι μόλις 1,2 κιλών;
Καινούριο έχει 1870 ευρώ...δεν νομίζω να είναι παρτάλικο...
-
Είναι απόλυτα θεμιτό αυτό, αν αυτό που προέχει είανι η απόλυτη φορητότητα.
Εγώ πάντως θα έβλεπα και τι υπάρχει μέχρι το 11' range που με μικρή διαφορά στις διαστάσεις / βάρος έχεις χαοτικές διαφορές στη διαθέσιμη ισχύ.
-
απλά θεωρώ άλλες μάρκες πιο 'καλές'
οπως ξαναέγραψα δεν μου κάθετε
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Είναι απόλυτα θεμιτό αυτό, αν αυτό που προέχει είανι η απόλυτη φορητότητα.Εγώ πάντως θα έβλεπα και τι υπάρχει μέχρι το 11' range που με μικρή διαφορά στις διαστάσεις / βάρος έχεις χαοτικές διαφορές στη διαθέσιμη ισχύ.
Μέχρι 11' υπάρχουν χαοτικές διαφορές ΚΑΙ στις τιμές όμως. Χώρια που οι επιλογές είναι λίγες και αρκετές ιδιαιτέρως ελλειπείς σε σχέση με το Flybook A33i.
Mην ξεχάμε για αυτά τα specz μιλάω... και το αρχικό ερώτημα μου εάν γνωρίζει κάποιος την cpu του...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
απλά θεωρώ άλλες μάρκες πιο 'καλές'οπως ξαναέγραψα δεν μου κάθετε
δώσε μου μοντέλα από τις 'καλές μάρκες'...αντίστοιχων προδιαγραφών και τιμών...
-
το δικό σου το θεωρώ πολύ καλό
τα λεφτά ειναι το προβλημα
-
Εμ εδώ σε θέλω...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εμ εδώ σε θέλω...ασ βρεί κάποιον να του το κάνει δώρο
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Εμ εδώ σε θέλω...
ασ βρεί κάποιον να του το κάνει δώρο
οκ πάμε για Flybook λοιπόν.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μπά... Η πρώτη ύλη μου για το δρόμο προς την διασημότητα συλλαμβάνεται άνευ ήχου.
Επειδή δεν αντέχω να τα ψάχνω όλα απο την αρχή, καμμιά ιδέα;;;Έχεις επιλέξει σαν πηγή βίντεο τη κάμερα και σαν πηγή ήχου τη κάρτα ήχου.
Άλλαξε τη κάρτα ήχου με τον ήχο της κάμερας (χρησιμοποιείς το windows movie maker?) Δε θυμάμαι ακριβώς πως το κάνεις, ιδιότητες;
Ακολούθησα την προσφιλή μου μέθοδο του τεμπέλη. Εγκατάσταση των οδηγών του ήχου ξανά και λυθηκε μόνο του το πρόβλημα.
Λεωνίδα ευχαριστώ!
Με την ευκαιρία, αν και η ανάλυση δεν είναι πραγματική hd (είναι 1440χ1080i) η εικόνα είναι μακράν καλύτερη απο την συνηθισμένη έστω και αν πάσχει λίγο στα σκοτεινά σημεία.
-
Παντως αυτο το flybook το εχω δει απο κοντα και δουλεψα λιγακι μαζι του. Το βρισκω αρκετα οικτρο. Νταξ, για καποια πολυ basic stuff θα κανει την δουλεια του... αλλα απο εκει και περα... η κατασκευη του ειναι... σαν απο playmobil.
Σε καθε περιπτωση δειτε το απο κοντα προτου κανετε καποια κινηση αγορας...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Παντως αυτο το flybook το εχω δει απο κοντα και δουλεψα λιγακι μαζι του. Το βρισκω αρκετα οικτρο. Νταξ, για καποια πολυ basic stuff θα κανει την δουλεια του... αλλα απο εκει και περα... η κατασκευη του ειναι... σαν απο playmobil.Σε καθε περιπτωση δειτε το απο κοντα προτου κανετε καποια κινηση αγορας...
Μerci ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παντως αυτο το flybook το εχω δει απο κοντα και δουλεψα λιγακι μαζι του. Το βρισκω αρκετα οικτρο. Νταξ, για καποια πολυ basic stuff θα κανει την δουλεια του... αλλα απο εκει και περα... η κατασκευη του ειναι... σαν απο playmobil.
Μerci ...
αν εχει Γαλλικο αμαξι ας το παρει, δε θα χαλαστει απο θεμα ποιοτητας...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μerci ...
αν εχει Γαλλικο αμαξι ας το παρει, δε θα χαλαστει απο θεμα ποιοτητας...
Leon ( 1.8Τ ) έχει χωρίς πλάκα ...
παλιοεγκαθετόμουτρο...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]