-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ασχετο.
Εγω ψηνομαι για νεο laptop -να το περασω στα εξωδα της εταιρειας ντε- και θελω κατι μικρο, δυνατο και αξιπιστω.
Λεω για Fujitsu Siemens Si 1848+U
Αλλα δεν βρησκω κανενα καταστημα που να το πουλαει!εγώ πήρα αυτό...στο προτείνω ανεπιφύλακτα.
Μιλαει ομως για 15αρι... laptop αρχικα... οποτε νομιζω πως αν ηθελε 12αρι, η τελος παντων ultraportable θα ειχε απειρες επιλογες.
Παντως οσο καλο ειναι το Χ60... τωρα υπαρχει το Χ61, αλλα και παλι σκατουλες... δεν ξεφορτωθηκαν ακομα την XGA αναλυση...είδα μικρό...γιατί το 15άρι δεν το λες μικρό...απλά είναι στον μέσο όρο.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Aυτο που ηθελα να ρωτησω,ειναι αν με το mac θα μπορω να κανω οτι εκανα με ta windows,ή θα δυσκολευτω?Το μηχανημα θα το χρησιμοποιει κυριως η αραβωνιαστικια μου,η οποια δεν ασχολειται και πολυ,οποτε θα πεσει πανω μου το βαρος να βρισκω προγραμματα κτλ.
Τι λετε?Προφανώς αυτό εξαρτάται από το τι έκανες με τα windows. Νομίζω ότι όλα σχεδόν τα προγράμματα υπάρχουν και σε mac. Αυτό που αλλάζει είναι η ευκολία του να τα βρεις 'αγορασμένα'. Σε κάθε περίπτωση, όπως φαντάζομαι θα ξέρεις, μπορείς να του φορτώσεις και windows, αρκεί να είναι vista, ή xp με το service pack 2 ενσωματωμένο.
Αυτό που πραγματικά θα δυσκολευτείς να βρεις για mac είναι antivirus και antispyware...γιατί δεν τα χρειάζεται.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ασχετο.
Εγω ψηνομαι για νεο laptop -να το περασω στα εξωδα της εταιρειας ντε- και θελω κατι μικρο, δυνατο και αξιπιστω.
Λεω για Fujitsu Siemens Si 1848+U
Αλλα δεν βρησκω κανενα καταστημα που να το πουλαει!εγώ πήρα αυτό...στο προτείνω ανεπιφύλακτα.
Μιλαει ομως για 15αρι... laptop αρχικα... οποτε νομιζω πως αν ηθελε 12αρι, η τελος παντων ultraportable θα ειχε απειρες επιλογες.
Παντως οσο καλο ειναι το Χ60... τωρα υπαρχει το Χ61, αλλα και παλι σκατουλες... δεν ξεφορτωθηκαν ακομα την XGA αναλυση...είδα μικρό...γιατί το 15άρι δεν το λες μικρό...απλά είναι στον μέσο όρο.
Συμφωνουμε... τα 15αρια μονο φορητα που δεν ειναι... αλλα ξερω γω... ας μας πει...
-
ψάχνω για Laptop για τη σχολή? Τι προτείνετε?
-
έχουμε κ λέμε...
χτες έκλεισε το μαμημένο κ δεν ξανανοιξε
βουρ στο πλαίσιο (3 χρονια εγγύηση rulez ) κ με μια πρωτη δοκιμή το τροφοδοτικό δεν φταίει.
το αφήνω, παίρνω τηλ. σήμερα κ μου λέει: 'μάλλον κάτι παίχτηκε με την μιτρική κ πάμε για αναβάθμιση'η μιτρική είναι η asus K8N-E deluxe η οποία δεν υπάρχει τώρα
αν μου την αλλάξουν πρέπει να αλλαχτεί κ επεξεργαστής λόγο socket...
τι γίνεται τώρα;;θα πληρώσω τίποτα εγώ;θα μπορέσουν να βρουν κάτι αντίστοιχο;
υπάρχει περίπτωση να μου βγει τζάμπα (ή σχεδόν τζάμπα) καμια ψιλοαναβάθμιση;; -
είδα σήμερα στο mediamarkt ένα ups Trust 750VA 55
-
-
σωστός ο καπετάνιος!
το είχα υποψιαστεί όταν σου πρότεινα τις 20άρες...
-
Εγώ είμαι περίεργος να δω την οθόνη που εχμ-ψιλοχάλασε.
-
είχε ποστάρει φωτό...
-
τι ειναι τα Mp4?
-
http://en.wikipedia.org/wiki/MPEG-4_Part_14
Google and wikipedia are your friends -
σας δουλεύει το greeksubs.com ?
-
ναι
όχι, πλάκα κάνω
-
το έμαθα από άλλον...δεν ψαρωνω...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ίσως κάποιοι θυμούνται που είχα ένα φορητό του οποίου η οθόνη (εχμ) ψιλοχάλασε. Δεν ήξερα τι να τον κάνω, αλλά τελικά βρήκα.
Με μια καλή τηλεόραση με είσοδο D-SUB για PC και ανάλυση 1.366 x 768, έγινε ένα πρώτης τάξεως media PC για την κρεβατοκάμαρα.Πολυ σωστος.
Προτεινω ανεπιφυλακτα το MediaPortal: http://www.team-mediaportal.com
-
Μπορεί κάποιος που χρησιμοποιεί το WiFi του router του, να ποστάρει σε φωτό τις ρυθμίσεις του router; Με ενδιαφέρουν επίσης και οι ρυθμίσεις ασφαλείας... Δεν χρειάζεται κόπος, αλλά 2-3 printscreen. Θα είναι χρήσιμα και για τους υπόλοιπους...
Επίσης, χρησιμοποιείτε κάποιο firewall για την ασύρματη σύνδεση; Δεν εννοώ αυτό που έχει ο router, κάποιο άλλο σε software...Ευχαριστώ πολύ καταπληκτικοί συμφορουμάδες!
-
εν ταχυ..
WPA σαν ασφαλεια με κλειδι κανενα μακρυναρι με μικρα κεφαλαια και αριθμους να κανουν παρτυ..
καλο θα ηταν να μην γινεται Broadcast το SSID σου, ενω για σουπερ/ντουπερ ασφαλεια (και καλα) μπορεις να κανεις deny την προσβαση σε ολους τους wireless clients ΠΛΗΝ αυτων που εχουν συγκεκριμενες MAC διευθυνσεις και προφανως αντιστοιχουν στα μηχανηματα σου..
απο εκει και περα, ο θεος βοηθος..
ασυρματα συνδεω μονο τον φορητο της δουλειας, ο οποιος εχει επανω του ενα καρο προστασιες.. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
εν ταχυ..
WPA σαν ασφαλεια με κλειδι κανενα μακρυναρι με μικρα κεφαλαια και αριθμους να κανουν παρτυ..
καλο θα ηταν να μην γινεται Broadcast το SSID σου, ενω για σουπερ/ντουπερ ασφαλεια (και καλα) μπορεις να κανεις deny την προσβαση σε ολους τους wireless clients ΠΛΗΝ αυτων που εχουν συγκεκριμενες MAC διευθυνσεις και προφανως αντιστοιχουν στα μηχανηματα σου..
απο εκει και περα, ο θεος βοηθος..
ασυρματα συνδεω μονο τον φορητο της δουλειας, ο οποιος εχει επανω του ενα καρο προστασιες..ΟΚ, μάλλον αυτό αρκεί προς το παρόν! Ευχαριστώ!
-
Τι είναι τα internet spots και το Athens Metropolitan Wireless Network? Που έχει ?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]