-
Ξερω οτι οι περισσοτεροι απο εμας θα ειναι με τις μεγαλες ομαδες αλλα εχει ενδιαφερων να δουμε ποσοι ειναι αυτοι και ποσοι υποστηριζουν ομαδες μικροτερου βελινεκους.
Ξεκιναω απο μενα, Nottingham Forest
-
Ξερω οτι οι περισσοτεροι απο εμας θα ειναι με τις μεγαλες ομαδες αλλα εχει ενδιαφερων να δουμε ποσοι ειναι αυτοι και ποσοι υποστηριζουν ομαδες μικροτερου βελινεκους.
-
-
WEST HAM! ειναι η μονη αγγλικη ομαδα που υποστηριζω εδω κ πολλα χρονια
-
Η αλήθεια είναι ότι η αγαπημένη μου Αγγλική ομάδα είναι η πάλε ποτέ κραταιά Leeds United.
-
LIVERPOOL
Αλλα τρεφω συναισθηματα αγαπης για την** NORWICH**
-
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΘΡΥΛΛΙΚΗ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
http://www.athens-hammers.gr/ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.
http://www.joy.gr/files/2006/8/7/748222/west-ham.jpg -
Leeds United και Wolverhampton Wanderers FC (aka Wolves)...
-
Λογω μουσικής γουστάρω το Μάντσεστερ, αλλά δεν μπορώ να υποστηρίξω τη United πια. Όλοι United δηλώνουν...
Έτσι και εγώ δηλώνω οπαδός της City!!!! -
glory glory Man united
TΕΛΟΣ!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Λογω μουσικής γουστάρω το Μάντσεστερ αλλά δεν μπορώ να υποστηρίξω τη United πια. Όλοι United δηλώνουν...
Έτσι και εγώ δηλώνω οπαδός της City!!!!Σωστοοοοοοοοοοοος
-
Liverpool, με μια υποβόσκουσα συμπάθεια προς τη West Ham λόγω Iron Maiden.
-
Η West Ham Τελικα εχει πολλους που την συμπαθουν, αν και οι περισσοτεροι ειναι Man United Και Liverpool
-
Arsenal!!!
-
Από τότε που ήμουν μικρός μου άρεσε η Μan U (παρότι στο σπίτι πατέρας + μεγαλύτερος αδερφός ήταν Λιβερπούλ ή οποία τότε ήταν στα high της).
Και Ιpswitch Town (επειδή εξέφρασε όλα τα όνειρα μιας μικρής ομάδας να ανεβει στην Α' Εθνική και να σηκώσει την ίδια χρονιά το Πρωτάθλημα και να πέσει στην Β' Εθνική την επόμενη, κάτι σαν φωτοβολίδα ένα πράγμα )
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Leeds United και Wolverhampton Wanderers FC (aka Wolves)...Καλά kouk δεν σε πιστεύω!Και ήμουν έτοιμος να γράψω ότι πρέπει να είμαι ο μοναδικός.
-
Queen's Park Rangers
-
Το έχουμε ξαναπεί. Η Λίβερπουλ και η Τρανμίρ να κερδίζουν κι όλοι οι άλλοι να πάνε να ... .
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Queen's Park RangersΕισαι Βασιλοφρων;
-
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ
Αγαπημενη μας Αγγλικη ομαδα