-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
δεν μου αρεσει που δεν μπορω να ρεμαλιαζω με τους καφρους τους φιλους μου οπως πριν!Ε καιρος να γινεις ανθρωπος κι εσυ...το ξερω,ασε...για ολους εχει ο θεος ομως ειτε το πιστευεις ειτε οχι..
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Δεν μου αρέσει τίποτα απολύτως!ξεκόλλα λέμε
καλύτερα ελεύθερος και ωραίος παρά να ταλαιπωρείσαι για κάτι που μπορεί και να μην αξίζει. Αξίζει? -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Δεν μου αρέσει τίποτα απολύτως!
ξεκόλλα λέμε
καλύτερα ελεύθερος και ωραίος παρά να ταλαιπωρείσαι για κάτι που μπορεί και να μην αξίζει. Αξίζει?Α!Αυτο ήταν το πρόβλημα του Θαναση;Και ειχα ανησυχησει
Θαναση,μόλις γλύτωσες την ΑΜΑΝοποίηση ρε συ!Ρωτα να σου πούμε τι πάθανε ο markvag και ο Tsardas τον προηγούμενο μηνα.
-
Ρε παιδιά... 3 στα 3 ε παραπάει... με έχει πάρει πολύ απο κάτω...
Ναι μου αρέσεις αλλά... τι αλλά γαμω το κερατό μου μέσα!
-
Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας. Τι θα πει «αλλά»; Αλλά ΡΕ!
Μου αρέσεις αλλά...
α. έχω σχέση
β. είσαι μαλάκας
γ. είσαι φλώρος
δ. μου αρέσει περισσότερο ο φίλος σου
ε. είμαι λεσβίακ.ο.κ.
Όταν κάτι το κυνηγάς πολύ παίζει να μην έρθει ποτέ. Όταν δεν το κυνηγάς θα σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις. Όλα στη ζωή για ένα λόγο γίνονται. Μήπως δεν αξίζει η συγκεκριμένη δεσποινίδα;
-
σημερα γυρισα στις 8 το πρωι απο ενα παρτυ που ηξερα μονο τον οικοδεσποτη και 1 αλλο παιδι σε ενα συνολο 10-12 ατομων!
περασα γαματα!!
μου θυμησε αλλα χρονια..
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Μήπως δεν αξίζει η συγκεκριμένη δεσποινίδα;Αυτή την στιγμή δεν είμαι σε θέση να καταλάβω αν εν τέλη άξιζε ή οχι...
Απλά... μαλακιες... δεν την παλεύω, καλύτερα να παω νωρίτερα στην δουλειά μου για να ξεχαστώ.
Σήμερα Σάββατο ο πανικός ο ίδιος θα γίνει...
Αύριο Κυριακή έχω ταξιδάκι μέχρι την Λαμία και επιστροφή την ίδια μέρα.
Δευτέρα να πάω να πάρω την καινούρια ασφάλεια του αυτοκινήτου και να του κλείσω ραντεβού για το πρώτο σερβις του. Άργοτερα την ίδια μέρα, πάλι πανικός στην δουλειά απο της επιστροφές...La vie est belle που λένε και οι φίλοι μας οι γάλλοι...
-
Όταν κάτι το κυνηγάς πολύ παίζει να μην έρθει ποτέ. Όταν δεν το κυνηγάς θα σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις. Όλα στη ζωή για ένα λόγο γίνονται.
+οο ^2
-
Όταν κάτι το κυνηγάς πολύ παίζει να μην έρθει ποτέ. Όταν δεν το κυνηγάς θα σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις.κάπως έτσι...
-
Δεν μαρέσουν οι ηλίθιοι που πετάνε την τσίχλα τους στο ασανσέρ στην πολυκατοικία.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν μαρέσουν οι ηλίθιοι που πετάνε την τσίχλα τους στο ασανσέρ στην πολυκατοικία.den exete xwro anamesa sto 8alamo kai tin porta gia na pesei sto freatio ?
-
Φαντάσου, τόσο ηλίθιοι που ούτε αυτό δεν κάνουν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φαντάσου, τόσο ηλίθιοι που ούτε αυτό δεν κάνουν. -
Δεν μου αρέσει που χτύπησα στο πόδι,το αριστερό,στη δουλειά και το έχω γδάρει(πονάει λέμε).Γαμώ την τύφλα μου!
-
-
να σου ζήσει!!!
πόσο πούλησες τελικά το GTi ;
-
Μου αρεσει η γρηγορη οδήγησή.
Δεν μου αρεσει το μποτιλιαρισμα στους δρομους.
-
Nα σου ζησει γιαπωνεζακια...
-
Μπράβο Obelix!
Με το καλό και το Miata!
Ο πιτσιρίκος δεν φαίνεται, αλλά να σας ζήσει! -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μου αρεσει που τα ξαναεφτιαξα με την πρωην...Σου δίνω 3 βδομάδες...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]