-
Άρα,όταν με το καλό γίνεις δόκτωρ,μας λες με τον τρόπο σου ότι πρέπει να σε αποφεύγουμε.
Δεν μου αρέσει που στο χωριό έχουμε πάθει μεγάλη ζημιά από τις φωτιές σε ελιές,αμπέλια,αποθήκη και μηχανήματα.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Μ'αρέσει που πέρασα ένα πολύ σημαντικό μάθημα:iconcool:
Δε μ'αρέσει που με έβαλε 5 ο *******met ?
και όχι μόνο...
pousti
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Δε μ'αρεσει που πιστευω πως δεν γεννηθηκα γι'αυτη τη χωρα!
αυτο πρεπει να σαρεσει
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Άρα,όταν με το καλό γίνεις δόκτωρ,μας λες με τον τρόπο σου ότι πρέπει να σε αποφεύγουμε.Αν ερμηνευσεις λιγο καλυτερα τα 2 Δεν μ'αρεσει σε συνδυασμο, θα καταλαβεις οτι δεν εννοω αυτο!
-
Το κατάλαβα τι θέλεις να πεις,προσπάθησα να κάνω πλάκα,αλλά δεν μου βγήκε.
Δεν μου αρέσει που απέτυχα. -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Το κατάλαβα τι θέλεις να πεις,προσπάθησα να κάνω πλάκα,αλλά δεν μου βγήκε.
Δεν μου αρέσει που απέτυχα. -
-
Άρα,όταν με το καλό γίνεις δόκτωρ,μας λες με τον τρόπο σου ότι πρέπει να σε αποφεύγουμε.
Αν ερμηνευσεις λιγο καλυτερα τα 2 Δεν μ'αρεσει σε συνδυασμο, θα καταλαβεις οτι δεν εννοω αυτο!
μπορεις να πας σε ιδιωτικη κλινικη
στον γιατρο που εχει OPC -
Δε μ'αρεσει που θα προτιμουσα να ψοφησω μονος μου, παρα να μπω σε ελληνικο νοσοκομειο!
(ο νοων νοειτο )Δεν μ' αρέσει που υπερβάλλεις!
Δεν μ' αρέσει που μερικές φορές (ελπίζω λίγες) αυτό είναι αλήθεια. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δε μ'αρεσει που θα προτιμουσα να ψοφησω μονος μου, παρα να μπω σε ελληνικο νοσοκομειο!
Δεν υπερβαλλω...μια επιθυμια μου εκφραζω απλα!
-
ειναι που εχεις συνηθησει στο Π.Ν Αλεξανδρουπολης Χαρη..δεν ξερεις τι αισχη γινονται αλλου
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
ειναι που εχεις συνηθησει στο Π.Ν Αλεξανδρουπολης Χαρη..δεν ξερεις τι αισχη γινονται αλλου
Βλέπω και παραδίπλα, και τα καλά και τα κακά.
-
Βλέπω και παραδίπλα, και τα καλά και τα κακά.
σε πειραζω
-
Πολύ μαρέσει η κατηγορία Μ'αρέσει-Δεν μ'αρέσει,
Δεν μ'αρεσει τίποτα -
Δε μ'αρέσει που δε πήρα το τηλέφωνο αυτής που είχα γνωρίσει στο καράβι και βγήκε κοντοχωριανή τώρα που θα πάω να ψηφίσω κιόλας να τα λέγαμε
Μ'αρέσει όμως που θα κάνω κανά μπανάκι
-
Μου αρεσει που ειδα σημερα πολυ ωραια κοπελιτσα μεσα σε rallye 16ν μαυρο με 15ρες ζαντουλες αλουμινιου απο το 205 GTI και μια μπουκα (αυτο ηταν λιγο μπλιαχ) κατα τα αλλα ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, κουκλι το 106 και καταμαυρο....μου θυμισε το δικο οταν το ειχα πρωτοπαρει!
Δε μου αρεσει που με το που το ειδα, μου ηρθε αμεσως στο μυαλο να του (δεν ειχα δει οτι ηταν γυναικα) πω οτι ειναι κουκλι το αμαξι του, παρολα αυτα πηγα να το πω και αφου ειδα οτι ειναι γυναικα, αλλα αμεσως ειδα οτι ειμα ιμε το γλαστρα, και θα με περναγε για κανα πεφτουλα!
-
είχες τπτ να χάσεις?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μου αρεσει που ειδα σημερα πολυ ωραια κοπελιτσα μεσα σε rallye 16ν μαυρο με 15ρες ζαντουλες αλουμινιου απο το 205 GTI και μια μπουκα (αυτο ηταν λιγο μπλιαχ) κατα τα αλλα ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, κουκλι το 106 και καταμαυρο....μου θυμισε το δικο οταν το ειχα πρωτοπαρει!Δε μου αρεσει που με το που το ειδα, μου ηρθε αμεσως στο μυαλο να του (δεν ειχα δει οτι ηταν γυναικα) πω οτι ειναι κουκλι το αμαξι του, παρολα αυτα πηγα να το πω και αφου ειδα οτι ειναι γυναικα, αλλα αμεσως ειδα οτι ειμα ιμε το γλαστρα, και θα με περναγε για κανα πεφτουλα!
γλάστρα μάρεσε θα πώ αύριο στο ξαδερφάκι μου Ωραίο το OPC αλλά παραμένει γλάστρα
-
ειναι copyright του βαγκνερ
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μου αρεσει που ειδα σημερα **πολυ ωραια κοπελιτσα μεσα σε rallye 16ν **μαυρο με 15ρες ζαντουλες αλουμινιου απο το 205 GTIΜηπως η κοπελιτσα ειχε τριχες και @@; Γιατι ολο σε κατι τετοι(ους)ες (την) πεφτεις..
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]