-
Δεν μου αρέσει που ο Χρήστος Λάππας και οι συν αυτώ συνομώτες δεν συνεχίζουν τη συζήτηση περί αεροβόλων στο κατάλληλο θέμα, μπας και απαντηθεί και καμιά δική μου ερώτηση
Μου αρέσει που έχω έτοιμη την hit list για όταν πάρω το δικό μου
-
Ρε σύντεκνε, τι δουλειά έχουμε να γράφουμε στο θέμα με τις Βεντέτες; Άσε μην γίνει καμία παρεξήγηση και μου κουβαληθούν τίποτα Κρητίκαροι από τα Ανώγια με τα δικά τους μαραφέτια.
Και εκείνα δεν ρίχνουν ούτε ΒΒ, ούτε Diabolo.
-
ξέρεις τι θα ήταν γ@μ@τη προσθήκη στο 99? laser
ΒΒ είναι τα μπιλάκια και diabolo τα σφαιράκια?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
*Στους αυτοσχέδιους στόχους που έφτιαξα με τον διαβήτη (τσιγκούνης mode-on ) και χρησιμοποιώ στον κήπο.
Μπορεις να φτιαξεις και αυτοσχεδια βληματοπαγιδα,για να το χρησιμοπιεις και μεσα στο σπίτι.
Προσοχη με τα ΒΒ ομως.Μετα τον εξοστρακισμο μπορούν να ταξιδεψουν πολύ μακρυα -
Το Laser θα το ψάξω από το εξωτερικό γιατί ο Βασιλικός δεν φέρνει (τους ρώτησα όταν έκανα την παραγγελία του Walther).
ΒΒ είναι τα μπιλάκια και Diabolo τα άλλα. Τα Diabolo υπάρχουν σε διάφορους τύπους. Πλακέ, μυτερά, με θόλο, ακόμα και hollow point. Ένα ενδιαφέρων άρθρο θα βρεις εδώ
Ρε συ Hunter, μου φαίνεται εξαιρετικά επικίνδυνο να ρίχνεις BB μες το σπίτι. Πας γυρεύοντας να κάνεις ζημιές, ή να βγάλεις κανένα μάτι.
-
Δεν μ'αρεσει που μου έκλεψαν το 2 ημερων (!!) καινουργιο μου κινητο... Στεναχωρεθηκα πολυ!!
Μου αρεσει που μεχρι την ερχομενη βδομαδα θα πάρω άλλο (τσαμπα ταλαιπωρίες τωρα αλλά τη βγαλαμε φτηνά..)
(Φυσικά το επόμενο θα το δέσω επάνω μου, για να το κλεψουνε θα πρέπει να πάρουνε κι εμενα μαζί! )
-
Αρα θα είναι απολύτως ασφαλές...γιατί...ποιός θα τολμήσει να σε κλέψει εσένα!? Μόνο ο Κίμις!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:shifty:Αρα θα είναι απολύτως ασφαλές...γιατί...ποιός θα τολμήσει να σε κλέψει εσένα!? Μόνο ο Κίμις!!!
Αυτό είναι το σχέδιο!!
-
Με τη γκαντεμια που τον δερνει,δεν θα ήτανε απίθανο να του συμβει κι'αυτο
-
Tέτοια συμπαράσταση μόνο συγκίνηση μπορεί να προκαλέσει!
Μα να μη βρεθεί ούτε ένας να πει 'κρίμα';τον κίμι
-
Σας έχω πει ποτε πόσο γραμμένους σας έχω?
-
Κρίμα...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Σας έχω πει ποτε πόσο γραμμένους σας έχω?beautifuuuul
Δε μ'αρέσει που απ'τη στιγμή που ξεκίνησα διατροφή περιτριγυρίζομαι από γλυκά και παντός τύπου λιχουδιές
M'αρέσει όμως που αντιστέκομαι
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Σας έχω πει ποτε πόσο γραμμένους σας έχω?που τους έχεις;
-
1)μαρέσει που βρήκα γκόμενα,2) μαρέσει που κατέληξε το μεταπτυχιακό,3)**μαρέσει **που γλίτωσα την πρώτη δόση 1700
-
ε τότε σύστησέ της εμένα που μένω δίπλα
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
5) **μαρέσει **που έχει στήθος μπόλικο στα σημείαΣε ποια σημεία ακριβώς έχει μπόλικο στήθος;
-
Δεν μου αρέσει τίποτα απολύτως!
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
- **μαρέσει **που έχει στήθος μπόλικο στα σημεία
Σε ποια σημεία ακριβώς έχει μπόλικο στήθος;
Ε, να μωρέ, πάνω δεξιά, κάτω αριστερά...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Σας έχω πει ποτε πόσο γραμμένους σας έχω?Πες τα ρε μαυρογατ.....Ηλεκτρα ηθελα να πω!
Τετοιος τυχερος ανθρωπος και σου κλεψανε το κινητο τη δευτερη μερα?
Αληθεια κριμα για αυτο που σου ετυχε, αλλα μπροστα σε αυτα που τραβαω οποτε σε βλεπω...μαλλον αφου τελειωσει το μιτινκ, το να μου κλεβανε το κινητο δεν ειναι τπτ!
Μου αρεσει που τα ξαναεφτιαξα με την πρωην....δεν μου αρεσει που δεν μπορω να ρεμαλιαζω με τους καφρους τους φιλους μου οπως πριν!
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]