-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τι ξαφνικο ερωτα εφαγες?μπα που τετοια τυχη
-
αυτη ειναι η μοιρα των κακα-σχημων...
-
Nα μας κοιτάζουν όλες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Nα μας κοιτάζουν όλες;και η αρνητικη οψη ειναι διαφημιση...
-
ΕΕΕτσι.
-
παλι βρεχει..
το χει παραχεσει με αυτες τις βροχες...το βαρελακι της χαινεκεν ναναι καλα..
-
Καλά κάνει ρε συ. Αλλιώς θα πληρώνουμε το νερό στην ΕΥΔΑΠ πιο ακριβό και από την βενζίνη.
Εγώ δεν έχω βαρελάκι.
-
νταξει αηδια καταντησε...μαιος ειναι...
μπα και σε μενα ο φανκυς το πηρε...ειχα ξεχασει να βαλω μπυρες και θα βλεπαμε τελικο χωρις μπυρα...
απαραδεκτον!!!
-
Μπα, εγώ γουστάρω!!! Τόσο καιρό δεν έβρεχε, καιρός ήταν να ρίξει τουλούμια.
Ααα, απερίγραπτος είσαι. Ξέχασες κάτι τέτοιο; Μου φαίνεται θα άρω την προστασία που σου παρέχω.
-
αυτη ειναι η μοιρα των κακα-σχημων...δεν πειραζει.. οποιος χανει στην αγαπη κερδιζει στο pro 6
-
εδω εμφανιστηκε αργα το απογευμα ο πρακτορ ΘΒ απο ισπανια...
γενικα δεν ειμαι καθολου νοικοκυρης...
σημερα πηγα ικεα και πρακτικερ με εναν φιλο που ηθελε να δει κατι και απορουσαμε τι σπιτι θα κανουμε...στα δεκα λεπτα ειχαμε απηυδυσει..
-
Most people would need months to recover from 20 months of Chinese interrogation. Jack Bauer needs a shower, a shave and a change of clothes.
Passed out, surrounded by terrorists and nerve gas, and handcuffed to a table leg, Jack Bauer laughed to himself and said, 'I have them right where I want them.'
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
αυτη ειναι η μοιρα των κακα-σχημων...
δεν πειραζει.. οποιος χανει στην αγαπη κερδιζει στο pro 6
αφου λες δεν εχεις αγαπη μεσα σου..
-
τιτανομαχια πρακτορων..
η ΕΤΑ θα τον φαει τον αλλον..χερι μπατασουνα κτλ κτλ
-
εδω εμφανιστηκε αργα το απογευμα ο πρακτορ ΘΒ απο ισπανια...γενικα δεν ειμαι καθολου νοικοκυρης...
σημερα πηγα ικεα και πρακτικερ με εναν φιλο που ηθελε να δει κατι και απορουσαμε τι σπιτι θα κανουμε...στα δεκα λεπτα ειχαμε απηυδυσει..
για καποιο λογο μεσα σε τετοια μαγαζια και μενα με πιανει συγχυση και νιωθω τελειως αχρηστος.. θελω τη μαμα μου ή εστω την αδερφη μου..
για την ακριβεια ειμαι γενικα αμπαλος με τα ψωνια..
ουτε βρακια δεν μπορω να αγορασω μονος..
αλλα στο προ γαμαω -
ρε πραγματικα κουραστηκα...και δε καθισαμε παραπανω απο μιση ωρα και στα 2...
καλα, με μαμα δε το συζηταω...θα κανω χαρακιρι καμια ωρα...δε παλευεται καθολου...
και συζητουσαμε με το φιλαρακι που να ειχαμε και οικογενειες να φροντισουμε...
ρεεεεεεεεε...εμενα μαρεσει η λιβερπουλ, τι οικογενειες και παπαριες..εγω στο προ κανω σεντρες, δε μπορω να παιξω σοβαρα...βεβαια ειμαι και βιρτουοζος..
-
ρε πραγματικα κουραστηκα...και δε καθισαμε παραπανω απο μιση ωρα και στα 2...καλα, με μαμα δε το συζηταω...θα κανω χαρακιρι καμια ωρα...δε παλευεται καθολου...
ρεεεεεεεεε...εμενα μαρεσει η λιβερπουλ, τι οικογενειες και παπαριες..εγω στο προ κανω σεντρες, δε μπορω να παιξω σοβαρα...βεβαια ειμαι και βιρτουοζος..
ε στην αρχη σεντρες κανεις ρε... ειναι δυσκολο να βγεις κατα μετωπο..
σιγα σιγα θα μαθεις να τριπλαρεις και θα σκεφτεσαι να βγαζεις και χαμηλες σεντρες κλπ θα παρεις το κολαι..
το'χεις.. μην απογοητευεσαι -
Ο χρήστης skye έγραψε:
ρε πραγματικα κουραστηκα...και δε καθισαμε παραπανω απο μιση ωρα και στα 2...
καλα, με μαμα δε το συζηταω...θα κανω χαρακιρι καμια ωρα...δε παλευεται καθολου...
ε στην αρχη σεντρες κανεις ρε... ειναι δυσκολο να βγεις κατα μετωπο..
σιγα σιγα θα μαθεις να τριπλαρεις και θα σκεφτεσαι να βγαζεις και χαμηλες σεντρες κλπ θα παρεις το κολαι..
το'χεις.. μην απογοητευεσαιπεστα.ετσι ειναι οι προφεσορες του ειδους.
μη κοιτας τον αλλο που ειναι τελειως ατιμονος
-
Χτες τα ξημερώματα γίναμε παπιά...Μέχρι και χαλάζι έριξε εδω πέρα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Most people would need months to recover from 20 months of Chinese interrogation. Jack Bauer needs a shower, a shave and a change of clothes.Passed out, surrounded by terrorists and nerve gas, and handcuffed to a table leg, Jack Bauer laughed to himself and said, 'I have them right where I want them.'
Συνέχεια:
When Jack Bauer sneezes, it rains (and sometimes hail appears) in Valencia.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#12]