-
Λοιπόν. Πληροφορίες από τον ντόπιο.
Το ξενοδοχείο είναι πάνω στην πλατεία του Λιτόχωρου.
Όπως φτάνουμε στην πλατεία, θα δούμε την εκκλησία του Αγ. Νικολάου. Ακολουθούμε το δρόμο δεξιά της εκκλησίας και βρίσκουμε το parking του ξενοδοχείου ή παρκάρουμε επάνω στην πλατεία.Το ξενοδοχείο εχει lobby οπότε μπορούμε, όσοι φτάνουμε, να καθόμαστε εκεί για μια μπυρίτσα μέχρι να μαζευτούμε. Ο Μάκης λέει ότι μπορούμε να πάμε και σε μια ταβέρνα, αν θέλουμε, στα 200 μέτρα.
Για Σάββατο, θα πάμε Παλαιό Παντελεήμονα (όχι, δεν θα κάνουμε μπάνιο!).
Το πρόβλημα εκεί θα είναι ότι είμαστε πολλοί. Το χωριό είναι μικρό.
Μπορούμε να κάτσουμε για καφέ ή ουζάκι και αν είναι νωρίς ακόμα, να πάμε και Δίον.Το βράδυ του Σαββάτου έχει κλεισθεί ταβέρνα για να φάμε.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
To Σάββατο ποιός θα έρθει μαζί μου συνοδηγός?
Eγώ! Θα έχω έρθει έρθει με νοικιάρικο ντήζελ, οπότε νομίζω ότι δικαιούμαι μια κάποια αποζημίωση από τους συνανθρώπους μου!
@Τσάρμακ: έρχομαι!
Κογιότ, πάρε τηλέφωνο! Δεν έχουμε κλείσει δωμάτιο, όπως θα ξέρεις.
Οι Σαλονικείς τι ώρα θα πάνε την Παρασκευή; Να ξέρω πότε θα φύγω παίδες... Μη πάω και είμαι μόνος. Θέλω ένα τετράωρο από δω.
-
να προσθεσω οτι απο την εθνικη (στο υψος της Α.Ο) ειναι 408χλμ...
-
Αντε να ανεβαινουμε σιγα,σιγα.Αυριο το πρωι (η κυρα Ποπη διεταξε ' Δεν ειναι αναγκη να φυγουμε απο τα ξημερωματα! Κατα τις δεκα με ενδεκα ειναι καλα'.) ξεκιναω .
Μη μου πειτε οτι θα με προλαβετε στο δρομο;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αντε να ανεβαινουμε σιγα,σιγα.Αυριο το πρωι (η κυρα Ποπη διεταξε ' Δεν ειναι αναγκη να φυγουμε απο τα ξημερωματα! Κατα τις δεκα με ενδεκα ειναι καλα'.) ξεκιναω .Μη μου πειτε οτι θα με προλαβετε στο δρομο;
μιας και θα φθασεις πρωτος, λεω να κανεις μια κρατηση σε εκεινη τη ταβερνα που λεει ο Kouk, γιατι μετα απο τοσες ωρες οδηγησης, μπορει να φαμε κανα καναπε απο τη πεινα...
-
DAP
ρώτα αν έχουν και κάνα δωμάτιο περισσευούμενο. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
DAP
ρώτα αν έχουν και κάνα δωμάτιο περισσευούμενο.ΟΚ.Για μονοκλινο η διπλο ενδιαφερεσαι;
Για ταβερνα ειδομεν μιας και δεν ξερω ποιαν εχει κλεισει ο Μακης.
Μου εχουν πει για του Βαγγελη κατω απο την πλατεια η μια αλλη ονοματι ' Μυλοι' στην Αγια Παρασκευη. -
Νομίζω τους Μύλους έχουν αναφέρει για φιξάρισμα πιο πάνω. Εκεί θα γίνει και Ειδική Διαδρομή (να δούμε ποιος έχει τα κότσια! είναι και το νεκροταφείο δίπλα).
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
DAP
ρώτα αν έχουν και κάνα δωμάτιο περισσευούμενο.ΟΚ.Για μονοκλινο η διπλο ενδιαφερεσαι;
Για ταβερνα ειδομεν μιας και δεν ξερω ποιαν εχει κλεισει ο Μακης.
Μου εχουν πει για του Βαγγελη κατω απο την πλατεια η μια αλλη ονοματι ' Μυλοι' στην Αγια Παρασκευη.Θέλουμε ένα 2κλινο με τον Κογιότ. Χθες κατάφερε ο άνθρωπος να απελευθερωθεί απ τις δουλειές του στο εξωτερικό και να σιγουρέψει την συμμετοχή του και δεν κλείσαμε.
-
ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ στον drdino!
Έχουμε και δωμάτιο!Οπότε μεσιέ DAP, δεν χρειάζεται να ρωτήσετε.
-
-
Ελαβα κι εγώ τηλεφωνικές οδηγίες από τον ντόπιο.
Είναι πλέον σίγουρο ότι θα χαθούμε.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ποιός θα ξεκινήσει το Σάββατο από Θεσσαλονίκη?Εγώ αλλά θα καθίσω για φαγητό το βράδυ.
-
Kι εγώ
-
Ω ρε κόσμος!
-
-
Φοβού τους Διριδίνους και δώρα φέροντες.
-
Μόνο φήμες ξέρεις να διαδίδεις εσύ.
-
Eσύ φταίς που τον βοήθησες τον παλιοπροκλητικό
-
Θα λογαριαστούμε αύριο με τη δύση του ήλιου, έξω απ' το σαλούν του Λιτοχωρου ΡΕ!
5η Παγκόσμια Συνάντηση του 4ΤΦ: Σχόλια, ερωτήσεις κλπ κλπ