-
Ε τι να κάνω, με βρήκε καλόκαρδο και με εκμεταλλεύτηκε. Αλλά θα δει αυτός, δεν έχει δωράκι.
-
Tις θερμές μου ευχαριστίες στον drdino για το δωμάτιο!
@charmak: Τι να σε πάρω ρε; Αρκετά δεν θα σε λουστώ εκεί; -
ποιος θα φυγει δευτερα για ταμ τουμ?
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Tις θερμές μου ευχαριστίες στον drdino για το δωμάτιο!
@charmak: Τι να σε πάρω ρε; Αρκετά δεν θα σε λουστώ εκεί;Οκ, έγινε κι αυτό!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Για Σάββατο, θα πάμε Παλαιό Παντελεήμονα (όχι, δεν θα κάνουμε μπάνιο!).
Το πρόβλημα εκεί θα είναι ότι είμαστε πολλοί. Το χωριό είναι μικρό.
Μπορούμε να κάτσουμε για καφέ ή ουζάκι και αν είναι νωρίς ακόμα, να πάμε και Δίον.Καλημέρααααα!!! Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Τι να κάνω κι εγώ.. Με έχει φάει το LAII
Λοιπον Παρασκευή για εμάς δύσκολο όσοι όμως αποφασίσετε να κάνετε stop over σήμερα το απόγευμα -> βράδυ για κανα καφεδάκι προς Λάρισα πλευρά καλοδεχούμενοι! Και σιγά μην δείτε τις Λαρισαίες στην πλατεία και ξεκουνήσετε μετά να φύγετε Αν το τολμήσετε παντως, το αμάξι το βάζετε σε υπόγειο παρκιν. Παρασκευή στην Λάρισα σημαίνει κόλαση και όλο το κέντρο είναι πεζοδρομημένο. ΟΧΙ δεν θα βρείτε πουθενά να παρκάρετε και εαν βρείτε θα σας γράψουν σίγουρα.
Σίγουρα θα σας δούμε το Σαββατο. Π.Παντελεήμονας είναι must και στην πλατεία έχει πολλές ταβέρνες. Πιστεύω οτι μπορούμε να βολευτούμε και το μεσημέρι για φαγητό. Για τις κυρίες να πούμε ότι αν αποφασίσουν να βάλουν τακούνια στο Π.Π.θα τα βρουν σκούρα! Flat παπουτσάκι ή αθλητικό! Τι ώρα έχει εκκίνηση το Σαββατο απο το ξενοδοχείο?
Επίσης αν υπάρχει χρόνος συνιστώ καφεδάκι στον Πλαταμώνα στο 'Stavento'.
Καιρός: Γελάτε εσείς, μόλις έμαθα όμως οτι εκει κάτω στα νότια φοράτε ακόμη κοντομάνικα. Λοιπον! Ελαφρύ πουλοβεράκι και μπουφανάκι για το βράδυ οπωσδήποτε. Κοντομάνικο θα χρειαστεί μόνο για το μεσημέρι και εάν (Χλωμό το βλέπω). Από χθες βρέχει!
Δρόμος: Υπομονή στα τεμπη.. Χαλαρώστε.. απολαύστε το τοπίο και μην κάνετε προσπεράσεις. Ενα τεταρτάκι είναι! Στην ευθεία της Κατερίνης θα ξεσαλώσετε (ε ρε κατι κλήσεις που έχουν να έρθουν...)
και για να κλείσω... Προσοχή στις στροφές του Πλαταμώνα! Μπορεί να είναι αγαπημένες, μπορεί να μοιάζουν με τα λιμανάκια αλλά είναι Εθνική και έχει πολύ νταλίκα!
Μη μάθω οτι κάνατε επικίνδυνες προσπεράσεις θα πέσουν κεφάλια! Φέρνω αύριο και το πριονωτό σπαθί
ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
γεια σου Μαιρη!
θα τα πουμε, Μαιρη! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το βράδυ του Σαββάτου έχει κλεισθεί ταβέρνα για να φάμε.Ευτυχώς που το διευκρίνισες γιατί ούτε που θα το καταλαβαίναμε.
Θα αναρωτιόμασταν όλοι, 'ρε γιατί να έχει κλεισθεί ταβέρνα για το βράδυ του Σαββάτου, άραγες;'... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Kι εγώΈλα με το δικό μου
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Το βράδυ του Σαββάτου έχει κλεισθεί ταβέρνα για να φάμε.
Ευτυχώς που το διευκρίνισες γιατί ούτε που θα το καταλαβαίναμε.
Θα αναρωτιόμασταν όλοι, 'ρε γιατί να έχει κλεισθεί ταβέρνα για το βράδυ του Σαββάτου, άραγες;'...Το πρόγραμμα του κουκ δεν αναφέρει όμως ΦΑΓΗΤΟ το μεσημέρι, μόνο κάτι καφέδες και ουζάκι
-
Καλά....
Αφήστε τις φιλολογίες και τις δήθεν παρανοήσεις, και κατεβάστε οι Σαλονικιοί κάνα μπινελίκι από τα καλά τα μαγαζιά. Θα χρειαστεί μετά το φαγητό και το βράδυ πριν πέσουμε για ύπνο.
Άντε !!:x
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Καλά....Αφήστε τις φιλολογίες και τις δήθεν παρανοήσεις, και κατεβάστε οι Σαλονικιοί κάνα μπινελίκι από τα καλά τα μαγαζιά. Θα χρειαστεί μετά το φαγητό και το βράδυ πριν πέσουμε για ύπνο.
Άντε !!:x
+1
Κανονίστε να έρθετε χωρίς τσουρέκι από τον Τερκενλή...
-
Και τρίγωνα Πανοράματος? Δε θα έχουμε τρίγωνα Πανοράματος?
Αν είναι να πεταχτώ να πάρω εγώ βρε παιδιά!
-
Τρίγωνα δεν έχει - παχαίνουν πολύ.
3-4 τσουρέκια θα σας φέρω εγώ.
-
Εξαρτάται από το πόσα (και πώς) θα (τα) φας.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τρίγωνα δεν έχει - παχαίνουν πολύ.3-4 τσουρέκια θα σας φέρω εγώ.
Για μενα αρκούν! Για τους υπόλοιπους πόσα θα φέρεις?
-
Θα προσπαθήσω και εγώ να φέρω μερικά.
-
Είναι μάταιο, ΟΣΑ και να φέρουμε θα εξαφανιστούν σε ελάχιστο χρόνο.
Πρέπει να τα παραδώσουμε σε κάποιον που δεν τρώει για να τα μοιράσει. Ο κουκ είναι καλός;
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
-
Ο κουκ καλός είναι όταν κάνει δίαιτα.
Αλλά μου φαίνεται ότι ξαφνικά θα πέσει με τα μούτρα στο φαί εκεί...
5η Παγκόσμια Συνάντηση του 4ΤΦ: Σχόλια, ερωτήσεις κλπ κλπ