-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Εγώ βρίσκομαι εις αναμονήν του Κογιότου εκ εξωτερικού. Αν δεν τα καταφέρει, βάζω υποψηφιότητα για το 2ο κρεβάτι (δεν φαντάζομαι να έκλεισες δωμάτιο με διπλό κρεβάτι; ).
Φυσικά αν το Κογιότ έρθει, θα μείνω μαζί του, καθότι έχουμε δώσει λόγο.
Λοιπόν, άδεια απομακρύνσεως έχω.
Ρυθμίζω τώρα τα του αυτοκινήτου, ουσιαστικώς και τελωνειακώς. (Από πλευράς ουσιαστικής σκατά, μάλλον μια νεκροφόρα θα μου δώσουν, με πινακίδες Βελιγραδίου και όχι διπλωματικές, οπότε θα πηγαίνω σαν κλώσσα. Πρέπει να ξεκινήσω πολύ νωρίς, τόσο την Κυριακή, όσο και την Παρασκευή).Όσον αφορά τον ύπνο, μετά τη σκαιότατη σιωπηρή χυλόπιτα από τον Κρούση, έχω βρει παρηγοριά και κατανόηση στο πρόσωπο του Τσάρμακ. Θα τον προέδιδα μόνον για γυναίκα...
Όταν τελειώσεις με τα του αυτοκινήτου, λετ ας νόου.
-
Σημερα εμαθα οτι το Σαββατο θα πρεπει να ειμαι Σερρες για οικογενεικη υποχρεωση (μνημοσυνο) απο την οποια δεν μπορω να λειψω
Μολις αρχισα να ζεσταινομαι...
Μπορει καποιος να γραψει το προγραμμα του Σαββατου, μηπως τα καταφερω για το απογευμα;
-
Για το Σάββατο περιμέναμε από τον Μάκη να μας γράψει κάποιους προορισμούς.
Δεν πειράζει.
Θα αποφασίσουμε που θα πάμε την Παρασκευή το βράδυ.
Οι Αθηναίοι, συνάντηση στις 19:00 στον Σείριο, για καφέδες, καύσιμα και αναχώρηση το αργότερο στις 19:30.
Πάμε....
-
Δλδ πότε υπολογίζετε να φτάσετε περίπου;
Μη ξεκινήσω πολύ νωρίς. -
Σε 3 ωρίτσες θα είναι πάνω
-
Για βολτα του Σαββατου προτεινω (και σκεφτειτε τις) δυο διαδρομες.
Α) Λιτοχωρο, Διον (να ικανοποιηθουν και τα αρχαιολογικα μας βιτσια),Κατερινη,Αγ.Δημητριος (για καφε η προπονηση στα κρεατικα),Ολυμπιαδα,Καλυπευκη,Νεος Παντελεημονας (η σωστη και χορταστικη σταση),Νεοι Ποροι (χονευτικα ποτα), Λιτοχωρο.
Β) Λιτοχωρο ,Νεα Μονη Αγ. Διονυσιου (για τους αμαρτωλους) Ορειβατικο (για καφε), Πριονια (μαλλον φασολαδα θα'χει μονο εκτος αν ειδοποιηθει καταλληλως),Λιτοχωρο.
Ισως αλλοι να θελουν Ραψανη,καμια αντιρρηση.
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Σε 3 ωρίτσες θα είναι πάνωεσύ κ ο tazio ναι.
οι υπόλοιποι που δεν έχουν ιαπωνικά;; -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
εσύ κ ο tazio ναι.
οι υπόλοιποι που δεν έχουν ιαπωνικά;;Σε 2;
Το πρόγραμμα Α του DAP μου φαίνεται ενδιαφέρον. Ο Παλιός Παντελεήμονας μάλλον θα είναι μια ενδιαφέρουσα προσθήκη.
-
Αν θελήσουμε να το ρίξουμε στην οδήγηση, γύρος Ολύμπου =148χλμ.
Η νότια πλευρά (Λεπτοκαρυά-Συκαμινιά-Μονή Σπαρμού) είναι σχετικά προσφάτως ασφαλτοστρωμένη και παντέρμη από κίνηση, απ' ό,τι ακούω.
Μετά στρίβουμε βόρεια, ακολουθώντας την επαρχιακή οδό Ελασσόνας-Κατερίνης, περνώντας από Αγ.Δημήτριο.
Walkie-talkie θα υπάρχουν αρκετά;Αλλη άποψη (υγιεινότερη, οικολογικότερη και χαλαρότερη) είναι να το ρίξουμε στην πεζοπορία.
ΥΓ: κάτσε να σιγουρέψω το μέσον με το οποίο θα έρθω...
-
Και έλεγα να αλλάξω λάστιχα. Μπααααα, θα περιμένουν μια βδομάδα! Σιγά μην αντέξω τους ρυθμούς στρωσίματος.
-
Η βόλτα του Σαββάτου, θα πρέπει να είναι max 50 χλμ 'πήγαινε' και 50 χλμ 'έλα'. Αλλιώς, θα είμαστε συνέχεια μέσα στα αυτοκίνητα, ενώ ο σκοπός είναι να βρεθούμε και να κάνουμε την πλάκα μας.
Παλαιός Παντελεήμονας, μου είπαν, ότι είναι καλός προορισμός.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Παλαιός Παντελεήμονας, μου είπαν, ότι είναι καλός προορισμός.και πως θα μας ακολουθησουν οι 40+ ?
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
εσύ κ ο tazio ναι.
οι υπόλοιποι που δεν έχουν ιαπωνικά;;Σε 2.5.
Εγώ δεν θα έρθω -
Πάντως, σε κάθε περίπτωση, υπολογίστε, όσοι δεν θα μείνετε στο ξενοδοχείο, ότι θα ξεκινήσουμε περίπου στις 10:30.
Άρα, σημείο συνάντησης, στο ξενοδοχείο στο Λιτόχωρο, το Σάββατο το πρωί.
-
Eλπίζω να μη τρώμε ΟΛΗ μέρα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Eλπίζω να μη τρώμε ΟΛΗ μέρα.τα γλυκα που καταπινουν καποιοι ολο το βραδυ, μετραει?
-
παρασκευη στις 19 στον σειριο
θα τα πουμε εκει..
θα εχω και pmr -
Kαι εγώ έχω pmr...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Λοιπόν, επειδή προέκυψε μια υποχρέωση στην κοπέλα μου, εγώ αναγκαστικά πιθανότατα θα έρθω μόνος.
Αυτό σημαίνει δυο πράγματα:1ον. Οτι υπάρχει ένα κενό κρεββάτι, οπότε αν θέλει κάποιος μπορούμε να μοιραστούμε το κρεβατι....ή ακομα και τις πυτζαμες μου
Κάθε πρόταση απο γεροδεμενα και αξυριστα αγορια ευπρόσδεκτη...
[Funis mode]Σου εύχομαι η κοπέλα σου στο Λιτόχωρο να έχει τα ρούχα της... [/Funis mode]
Kαλα δεν εχεις ιδεα απο Ηλεκτρα ρε Κωστα....φτανει απλα να πει 'Εσυ με την κοπελα σου θα ερθεις στην εκδρομη?' Απο εκει και περα το λιγοτερο ειναι οτι θα θα εχει τα ρουχα της, η αλλη εκδοχη ειναι να μην σου σηκωνεται
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Λοιπόν, επειδή προέκυψε μια υποχρέωση στην κοπέλα μου, εγώ αναγκαστικά πιθανότατα θα έρθω μόνος.
Αυτό σημαίνει δυο πράγματα:1ον. Οτι υπάρχει ένα κενό κρεββάτι, οπότε αν θέλει κάποιος μπορούμε να μοιραστούμε το κρεβατι....ή ακομα και τις πυτζαμες μου
Κάθε πρόταση απο γεροδεμενα και αξυριστα αγορια ευπρόσδεκτη...
[Funis mode]Σου εύχομαι η κοπέλα σου στο Λιτόχωρο να έχει τα ρούχα της... [/Funis mode]
Kατσε να χει κοπέλα μεχρι τότε
Μαλλον η γκαντεμια σου δεν εχει επιδραση πλεον πανω μου....περασανε 2 ολοκληρες μερες απ οαυτο που εγραψες και ΔΕΝ εχω χωρισει (που δνε εινα ικαι δυσκολο εδω που τα λεμε για μενα ) Τελικα αυτα τα σκορδα που κουβαλαω πιασανε τοπο!
ΚΟΥΚ, σκορδα φιλε, σκορδα δοκιμασετα μπας και σωθεις και εσυ!
99% τελικα εγω εφαγα ακυρο απο την εκδρομη!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Eλπίζω να μη τρώμε ΟΛΗ μέρα.Παλαιός Παντελεήμονας, μου είπαν, ότι είναι καλός προορισμός.
Για να δει το τοπίο;
5η Παγκόσμια Συνάντηση του 4ΤΦ: Σχόλια, ερωτήσεις κλπ κλπ