-
Τώρα δεν δήλωσες συμμετοχή ρε?!
-
Στην εκδρομή ναι. Στο quiz όχι.
Πρόεδρε, συγκεντρώσουυυυυυυυυυυ...
Α, και ακόμα περιμένω να τελειώσει εκείνη η συνάντηση που είχες τις προάλλες για να με πάρεις τηλέφωνο.
-
...πάλι την έκανα?!?! sorry!!!
Ρε!!! Τι συμμετοχή να δηλώσεις στο quiz?!!!!!!!
-
θελει να δηλωσει συμμετοχη να παει με αυτους που θα κερδισουν!
(3 λαλουν - 2 χωρευουν)
προτεινω - δε - φετος η απαντηση passpartout να ειναι Korben Dallas multipass!
-
Αφού είπαμε, θα χωνεύει το παιδί.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε!!! Τι συμμετοχή να δηλώσεις στο quiz?!!!!!!!Ελα ντε! Τι συμμετοχή να δηλώσω στο quiz?
ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!
-
είχε λάδια στο Sάκι και το έχασα........
-
δεν σας είπα κάτι........
.......δεν θα έχει quiz φέτος........εκτός και αν οριστεί κάποιος εθελοντής
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Nai re seis, an den 8elete ta foitika meli, kante to mesa ston septembrio.Pantws, tous perissoterous apo emas 8a tous boleue o oktwbris pisteuw. An einai etsi, mesa fisika.
βολευει τρελα!! αρχιζω 24/9 και τελειωνω 25/10
-
Παίδες, όσοι έχετε δηλώσει 'Οχι Σίγουροι', κανονίστε να πείτε μέχρι την Κυριακή αν θα έρθετε. Πρέπει να κλείσουμε τα δωμάτια στο ξενοδοχείο...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Παίδες, όσοι έχετε δηλώσει 'Οχι Σίγουροι', κανονίστε να πείτε μέχρι την Κυριακή αν θα έρθετε. Πρέπει να κλείσουμε τα δωμάτια στο ξενοδοχείο...Γιατί, θα γεμίσει το ξενοδοχείο στο Λιτόχωρο Οκτώβρη μήνα;
Δεν ξέρω αν ο Coyot θα ναι σίγουρος μέχρι την Κυριακή, ούτε ο drdinos.Τουλάχιστον θα μπορεί να γίνει η μετατροπή από δίκλινο σε τρίκλινο και τούμπαλιν;
-
Γιατρουδακο, θα πάει εκδρομη η μούρη σου?
Εγω δυστυχως θα ξερω αν εχω ξεμπερδεψει με μαθηματα τελευταια στιγμη, οποτε δεν είναι εφικτό το να το κανονίσω... Ελπίζω του χρόνου!
-
Δικαιολογίιιιιιιιιες... Απλά ξέρεις ότι θα αργήσεις τόσο που δε θα βρεις κανέναν...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δικαιολογίιιιιιιιιες... Απλά ξέρεις ότι θα αργήσεις τόσο που δε θα βρεις κανέναν...Θα αργησω ενα 2ήμερο ρε χαμένε?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Γιατρουδακο, θα πάει εκδρομη η μούρη σου?Παίζει πρόβλημα;
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Θα αργησω ενα 2ήμερο ρε χαμένε?Είναι καλό να βάζεις μεγαλύτερους στόχους στη ζωή σου.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Γιατρουδακο, θα πάει εκδρομη η μούρη σου?
Παίζει πρόβλημα;
Σιγα και τρόμαξα!
Θα αργησω ενα 2ήμερο ρε χαμένε?
Είναι καλό να βάζεις μεγαλύτερους στόχους στη ζωή σου.
Η αλήθεια είναι κατι τετοιο θα συνετριβε το ρεκόρ μου!
-
H αγάπη άργησε μια μέρα....
Η Funis δύο!
-
-
...και η κυρία funkyreverend στην Παγκόσμια Συνάντηση του 4ΤΦ...
Οπότε, στις 15 Οκτωβρίου, 3 μέρες μετά την Άγια Μέρα των funkouγέννων, ο funkyreverend ξανά εργένης.
5η Παγκόσμια Συνάντηση του 4ΤΦ: Σχόλια, ερωτήσεις κλπ κλπ