-
Ο χρήστης papa έγραψε:
Το μονο που ευχαριστιεμαι οταν γινεται στην Αθηνα ειναι που δεν μου πιανει τον κ....ο ο καθε ξενοδοχος και ταβερνιαρης της ευρυτερης περιοχης της Λαμιας(τα δωματια στα Λουτρα της Υπατης ειχαν κανονικα 10 - 15 ευρω,και τις ημερες του rally 35 - 40.)Ohhh yes!
-
Ο χρήστης ngrig έγραψε:
Το service park φίλε μου, πρέπει να είναι ένα με προαιρετικά remote service. Kαι να έχει κοντά αξιόλογες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.Ολόκληρη Λαμία και αποδείχθηκε 'λίγη' για φιλοξενία τέτοιου γεγονότος...Πόσο μάλλον Θήβα και Λειβαδιά.......(θα βάλω τα γέλια διότι το προηγούμενο ΣΚ έτρεχα σε Rally Raid στη Λειβαδιά με 60 συμμετοχές και οι μισοί κοιμήθηκαν στην ύπαιθρο με βροχή γιατί ήταν 1 γάμος και έπαιζε και ο Λεβαδειακός στην πόλη... ).
Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται.....
Μάλλον δε σε βολεύει εσένα υποθέτω για να τα λές αυτά. Πάντως να ξέρεις πως όσοι βλέπετε σαν μόνη λύση για sp και αγώνα μέσα και κολλητά με την Αθήνα είστε μειοψηφία (απελπιστική μάλιστα) και είμαι σίγουρος πως δεν θα περάσει αυτό σε καμμία περίπτωση γιατί οι περισσότεροι Αθηναίοι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ (και σωστά) ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Οπότε είναι απλά θέμα χρόνου η απομάκρυνση του αγώνα εκτός Αθήνας. (Εμπρός....δημοτικοί άρχοντες οργανωθείτε να ξορκίσουμε το διάολο που μας βρήκε........)
Δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις τίποτα από αυτά που σου είπα εγώ και ο Νάσος, ε; ΟΚ, όπως νομίζεις...Πάντως στα λεει ένας άνθρωπος που ζει το ακρόπολις εκ των έσω από το 1985 και έχει κάνει επί ακαδημαϊκής του περιόδου μέχρι και 1000χλμ για 10-15 περάσματα των θεών....
Όσο για τα υπόλοιπα γραφικά τα οποία αναφέρεις, τα προσπερνώ...
Κάποιοι αυτές τις μέρες κοπιάζουν και ιδρώνουν έστω γι' αυτό που δεν σου αρέσει και πρέπει να το σέβεσαι...
Αλλά τι λέω τώρα...Ασχολήσου με τα ξόρκια...Πιο βολικό είναι....
-
Ο χρήστης ngrig έγραψε:
Μάλλον δε σε βολεύει εσένα υποθέτω για να τα λές αυτά. Πάντως να ξέρεις πως όσοι βλέπετε σαν μόνη λύση για sp και αγώνα μέσα και κολλητά με την Αθήνα είστε μειοψηφία (απελπιστική μάλιστα) και είμαι σίγουρος πως δεν θα περάσει αυτό σε καμμία περίπτωση γιατί οι περισσότεροι Αθηναίοι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ (και σωστά) ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Οπότε είναι απλά θέμα χρόνου η απομάκρυνση του αγώνα εκτός Αθήνας. (Εμπρός....δημοτικοί άρχοντες οργανωθείτε να ξορκίσουμε το διάολο που μας βρήκε........)
Πραγματικά ελπίζω να αστειεύεσαι....!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Πραγματικά **ελπίζω **να αστειεύεσαι....!
Η Ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!!!
-
Aλλα πάντα στο τελος....πεθαίνει.
-
-
Ο χρήστης papa έγραψε:
Το μονο που ευχαριστιεμαι οταν γινεται στην Αθηνα ειναι που δεν μου πιανει τον κ....ο ο καθε ξενοδοχος και ταβερνιαρης της ευρυτερης περιοχης της Λαμιας(τα δωματια στα Λουτρα της Υπατης ειχαν κανονικα 10 - 15 ευρω,και τις ημερες του rally 35 - 40.)Αχ τι μου θυμισες τωρα.
Θυμαμαι με νοσταλγια (!!) πριν μερικα χρονια στη πλατεια της Καλοσκοπης που γινοταν ο χαμος οταν το μοναδικο γκαρσονι της ταβερνας επιδεικνυε το πιατο με μια μπριζολα και εψαχνε τον παραγγειλαντα!!!Καμια 50αρια πεινασμενοι πελατες ουρλιαζαν για την προτεραιοτητα.
Περιττο να αναφερω οτι η πλειοψηφια εφυγε νηστικη μιας και το ωραριο του αγωνα δεν ηταν συμβατο με τη ταχυτητα εξυπηρετησης του ταβερνιαρη:roll: -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
http://www.msfree.gr/details.php?id=1351Μετά την δικαστική απόφαση αποφάσισα να πάω διακοπές
Ντορής
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Το μονο που ευχαριστιεμαι οταν γινεται στην Αθηνα ειναι που δεν μου πιανει τον κ....ο ο καθε ξενοδοχος και ταβερνιαρης της ευρυτερης περιοχης της Λαμιας(τα δωματια στα Λουτρα της Υπατης ειχαν κανονικα 10 - 15 ευρω,και τις ημερες του rally 35 - 40.)
Αχ τι μου θυμισες τωρα.
Θυμαμαι με νοσταλγια (!!) πριν μερικα χρονια στη πλατεια της Καλοσκοπης που γινοταν ο χαμος οταν το μοναδικο γκαρσονι της ταβερνας επιδεικνυε το πιατο με μια μπριζολα και εψαχνε τον παραγγειλαντα!!!Καμια 50αρια πεινασμενοι πελατες ουρλιαζαν για την προτεραιοτητα.
Περιττο να αναφερω οτι η πλειοψηφια εφυγε νηστικη μιας και το ωραριο του αγωνα δεν ηταν συμβατο με τη ταχυτητα εξυπηρετησης του ταβερνιαρη:roll:DAP ήμουνα και εγώ εκεί!
Ήταν το 2001 και το γκαρσόνι ήταν Αλβανός, το δε μαγαζί ονομαζόταν Καλοσκοπίτσα, λόγω ότι σέρβιρε και πίτσα
Ο δε μαγαζάτορας προσπαθούσε να ξεπαγώσει σουβλάκια και μπριζόλες από την κατάψυξη στην μεγάλη βρύση δίπλα από το μαγαζί!
Απίθανες στιγμές! -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ήταν το 2001 και το γκαρσόνι ήταν Αλβανός, το δε μαγαζί ονομαζόταν Καλοσκοπίτσα, λόγω ότι σέρβιρε και πίτσα
Ο δε μαγαζάτορας προσπαθούσε να ξεπαγώσει σουβλάκια και μπριζόλες από την κατάψυξη στην μεγάλη βρύση δίπλα από το μαγαζί!
Απίθανες στιγμές!Tην ίδια χρονιά στην άνω Παύλιανη, έχουμε μπει μέσα σε κουζίνα μικτού ταβερνίου που το έχει μία γιαγιά και, καθαρίζουμε πατάτες, βράζουμε χόρτα, τηγανίζουμε αυγά....
Sorry
-
Δεν πειραζει,ισως ετσι μας καταλαβουν οι νεαροτεροι θεατες τι εχουμε και ολο λεμε για τα παλια Ακροπολις.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Δεν πειραζει,ισως ετσι μας καταλαβουν οι νεαροτεροι θεατες τι εχουμε και ολο λεμε για τα παλια Ακροπολις.Μόνον οι νεαρότεροι θεατές ή και κάποιοι **μεγαλοσχήμονες των Αθηνών **
-
-
-
οι τελευταιες δυο γιατι σε ενοχλουν??
-
-
εχεις δικιο!!
ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ...
-
-
-
ΕΛΠΑ - ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΔΕΣ 1 - 0..............http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=12404
54ο - SSS Ιππόδρομος