Ο χρήστης ngrig έγραψε:
Το service park φίλε μου, πρέπει να είναι ένα με προαιρετικά remote service. Kαι να έχει κοντά αξιόλογες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.Ολόκληρη Λαμία και αποδείχθηκε 'λίγη' για φιλοξενία τέτοιου γεγονότος...Πόσο μάλλον Θήβα και Λειβαδιά.......(θα βάλω τα γέλια διότι το προηγούμενο ΣΚ έτρεχα σε Rally Raid στη Λειβαδιά με 60 συμμετοχές και οι μισοί κοιμήθηκαν στην ύπαιθρο με βροχή γιατί ήταν 1 γάμος και έπαιζε και ο Λεβαδειακός στην πόλη... ).
Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται.....
Μάλλον δε σε βολεύει εσένα υποθέτω για να τα λές αυτά. Πάντως να ξέρεις πως όσοι βλέπετε σαν μόνη λύση για sp και αγώνα μέσα και κολλητά με την Αθήνα είστε μειοψηφία (απελπιστική μάλιστα) και είμαι σίγουρος πως δεν θα περάσει αυτό σε καμμία περίπτωση γιατί οι περισσότεροι Αθηναίοι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ (και σωστά) ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Οπότε είναι απλά θέμα χρόνου η απομάκρυνση του αγώνα εκτός Αθήνας. (Εμπρός....δημοτικοί άρχοντες οργανωθείτε να ξορκίσουμε το διάολο που μας βρήκε........)
Δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις τίποτα από αυτά που σου είπα εγώ και ο Νάσος, ε; ΟΚ, όπως νομίζεις...Πάντως στα λεει ένας άνθρωπος που ζει το ακρόπολις εκ των έσω από το 1985 και έχει κάνει επί ακαδημαϊκής του περιόδου μέχρι και 1000χλμ για 10-15 περάσματα των θεών....
Όσο για τα υπόλοιπα γραφικά τα οποία αναφέρεις, τα προσπερνώ...
Κάποιοι αυτές τις μέρες κοπιάζουν και ιδρώνουν έστω γι' αυτό που δεν σου αρέσει και πρέπει να το σέβεσαι...
Αλλά τι λέω τώρα...Ασχολήσου με τα ξόρκια...Πιο βολικό είναι....