-
Ο χρήστης ΝΑΣΕΝΑ έγραψε:
ΑΥΤΟ ΤΟ... ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ; ΤΟ ΑΓΝΟ, ΤΟ ΑΣΠΙΛΟ, ΤΟ ΑΜΟΛΥΝΤΟ...
ΤΣ, ΤΣ,ΤΣ... ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ; ΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΙΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ.
ΛΕΤΕ Ο ΛΩΡΗΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣΣΤΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ;... ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ...ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ, ΝΑ ...
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ: ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΕΕΕΣ, ΕΞΩ ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΕΕΕΕΕΕΕΣ...ΤΣ, ΤΣ, ΤΣ... ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΦΙΛΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΜΗ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ. ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ, ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ...
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
@ speedy
δεν νομιζω να συμφωνω στο νουμερο 2
σαν θεωρια υπαρχει περιπτωση να συμβαινει αυτο που λες
στα εβο ομως δεν ισχυει γιατι δεν εχουν προβλημα με την ψυξη του μοτερ
στο ακροπολις τα 7αρια με 35 βαθμους και 3 ημερες παλι δεν ειχαν
ποσο μαλλον σε αναβασεις των 2 και κατι λεπτωνστα 8-8μρ-9 ειναι διαφορετικα τα καναλια ψυξης στο καπακι εξου και η διαφορετικη τρομπα
εκτος αν θελεις να σου φερω το δικο μου να μου αλλαξεις τρομπα και να μου βγαλεις μερικα αλογα παραπανω μαζι με λιγη ροπη
Δεν τίθεται θέμα προβλήματος ψύξης αλλά εκμετάλλευσης καλύτερης ψύξης. Συγνώμη αλλά δεν θα μπω σε διαδικασία ανταγωνισμού ή επίδειξης γνώσεων. Όπως σου ανέφερα είναι η δουλειά μου αυτή και η σχετική πάρα πολύ καλή γνώση του αντικειμένου εξυπακούεται διαφορετικά θα έκανα άλλο επάγγελμα...
στο νουμερο 1 εχεις δικιο αλλα για μενα παντα θα παιζει ρολο και το προσωπο
δεν θα εξαντλουσα την αυστηροτητα μου σε καποιον που δεν εχει ξαναενοχλησει τους αγωνοδικες και για κατι που ειναι σιγουρα εν αγνοια του και ΔΕΝ του εδωσε τιποτα παραπανωΑν ήμουν «άρχοντας του παιχνιδιού» και εγώ το ίδιο θα έκανα γιατί έτσι είναι πιο δίκαιο, ειδικά σε άτομα με πραγματικά «πρωτινό έντιμο βίο» αφού βέβαια πρώτα το περνούσα στους κανονισμούς και τις διαδικασίες εκδίκασης για να ισχύει για όλους ανεξαιρέτως.
για το δασος δεν με καταλαβες,ισως δικαιολογημενα γιατι δεν ξερεις τι εχει παιχτει στο παρασκηνιο
Ναι σίγουρα δεν ξέρω και δεν θα ήθελα να μάθω. Κακό πράγμα το παρασκήνιο... σε κάθε περίπτωση.
φιλικα dim8
Φιλικά
Speedy
7η Ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας 16 - 17 Ιουνίου 2007