-
Δεν είπα πως πας εκεί, είπα που θα είναι τελικα
-
Στο Terra Petra, γιατρέ! Η πρότασις του κυρίου ΤάκιςΜπι απερρίφθη παμψηφεί, δημοκρατικά!
-
το λεει ο τιτλος του τοπικου!
-
πληροφοριακα, εχω ακομα 2 θεσεις ελευθερες
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
το λεει ο τιτλος του τοπικου!Εδώ αλλάζετε μέρη σαν πουκάμισα...
-
γι αυτο εχουμε τους μωβερατορες, για να αλλαζουν επισης το θεμα του τοπικου, αναλογως το πουκαμισο!
(τραγουδιστα) με κρεμ εσυ πουκαμισσοοοοοο, παιδι απ την αναβυσοοοοοο!!κορυφαιες στιγμες του ελληνικου πενταγραμμου!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στο Terra Petra, γιατρέ! Η πρότασις του κυρίου ΤάκιςΜπι απερρίφθη παμψηφεί, δημοκρατικά!Μπορώ αν θέλετε να κλείσω και την αίθουσα του Β! ΚΑΠΗ Παλατιανής... 'Εχω τα μέσα... Ο πατέρας μου είναι ταμίας... 0,5
-
το γελας?
-
Πάλι καλά που είπα να μπω και είδα την αλλαγή...
Τέρα Πέτρα, ε? Σάββατο πρωί, ε? Παραμονές πρωτοχρονιάς, ε?
Έχετε πάει ποτέ Τέρα Πέτρα σε μέρες αιχμής? Τι σας κάνει να πιστεύετε οτι θα βρούμε μέρος να βολευτούν 2 δεκάδες άτομα?
Υπόψιν οτι το χειμώνα έχει πολύυυ μικρότερη χωρητικότητα από το καλοκαίρι, επειδή μεγάλο μέρος του αποτελείται από τραπέζια έξω.
Εκτός αν θέλετε να κάτσουμε έξω, πάσο απο μένα, αλλά πείτε μου αν είναι να φέρω το μπουφάν της μηχανής. -
ρε μην ανησυχείτε. 100 ταμπέλες έχει που λένε θέατρο πέτρας από την πλατεία των αγ. αναργύρων. Ουσιαστικά μια ευθεία είναι...
Υπάρχει βέβαια και πολύ πιο γρήγορος δρόμος για τους γρήγορους του καφέ-καφετέριας. Αυτούς που ακόμα δεν ακούνε φωνές όταν είναι μόνοι τους στο αμάξι (του navi ντε).
Ρε κάνουμε αμάν να ξεφορτωθούμε τις γκρινιάρηδες συνοδηγούς και εσείς πάτε και βάζετε εικονικές γκόμενες να σας μιλάνε! Να έχεις πάντα δηλαδή το άγχος πως ξαφνικά θα ακούσεις μια φωνή να σου λέει 'τί τρέχεις ρε μ@λακα;! '
Από την άλλη, στην κλασσική ερώτηση του μπάτσου τί τρέχεις να προλάβεις μπορείς να του πεις 'το δορυφόρο'; -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ρε απατεωνα κουκε.. τον τσιλη τον εχω κλεισει εγω, ειπαμε!!!
θα φτασουμε σιγουρα!Ο Τρούλης θα έρθει μαζί μου για να δοκιμάσει το νέο x-brace που έβαλα!
Βρε ότι και να βάλεις 'S' δε γίνεσαι που να χτυπιόμαστε όλοι ότι η 3ΧΧ είναι μπλε.
-
Χαίρομαι που μετά από ζυμώσεις και σκέψεις μπήκατε στο σωστό δρόμο.
Θα έρθω... (με τα πόδια..)
-
-
Δουλειά...αύριο το πρωί...γαμώτο....
-
Δυστυχώς με πλάκωσε το πάπλωμα και δεν κατάφερα να έρθω....
Κανονίστε για Μέγαρα.
-
Πολύ ωραία περάσαμε.
Όλος ο καλός ο κόσμος ήταν εκείΤο 'περιβάλλον' όπως πάντα άριστης ποιότητας, με 'θέα' κλπ...
Ο Ντάφυ να διαφθείρει τον κόσμο, ο Τρούλης σταθερός και ακλόνητος χαρακτήρας, η Φούνις στην ώρα της, και άλλα πολλά...
Ο καλύτερος τρόπος να αποχαιρετήσεις τη χρονιά που φεύγει.
-
-
Τον ήπιαμε... *
Καλά ήταν!
*τον καφέ πονηρούληδες!
-
Πωωωω... ήταν και ο acro εκεί και δε συστηθήκαμε?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πωωωω... ήταν και ο acro εκεί και δε συστηθήκαμε?Με ...τόση σκόνη που να με δεις!!! Εκλεψε την παράσταση ο ασφάλτινος tazio που καθόταν δίπλα μου. Είναι τόσο ασφάλτινος που χάθηκε μέσα στην καφετέρια. Δεν ξέραμε να φτιάξουμε κ road book!!!
Καφεδακι κανενας;::Πέμπτη 6 Μαρτίου στο Poco-σελ.56::