-
Ρε σεις, αυτές οι συζητήσεις, μήπως είναι για το msn ή το πολύ πολύ για το 'Σουβλατζίδικο'? Λέω εγώ τώρα...
-
Εφοσον δεν υπαρχει δημοκρατια,γιατι να μη γραφουμε εδω;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εφοσον δεν υπαρχει δημοκρατια,γιατι να μη γραφουμε εδω;Σαφώς.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εφοσον δεν υπαρχει δημοκρατια,γιατι να μη γραφουμε εδω;Θα σου πω έναν πολύ απλό λόγο, και τώρα σοβαρολογώ: ψάχνοντας στο παρόν θέμα την σωστή ημέρα και τοποθεσία του καφέ, αρκετοί χρήστες (ανάμεσά τους κι εγώ), φάγανε ένα μισαωράκι σκαλίζοντας ανάμεσα στα 'σουβλατζο-ποστς' για να βρούν τη χρήσιμη πληροφορία.
Το ίδιο πράγμα γίνεται κατά κόρον και σε ΠΟΛΛΑ άλλα θέματα, και ειλικρινά με κουράζει απίστευτα. Φτιάξαμε το 'Σουβλατζίδικό', όπως όλα τα φόρουμ έχουν τα πατατο-θρεντ, οφτόπικ-θρεντ κλπ. Αυτά τα ποστς του χαβαλέ έχουν θέση εκεί, και μόνο εκεί.
Για να μην παρεξηγούμαι: άλλο το πηγαίο χιούμορ που μπορεί να βγει τυχαία σε ένα άσχετο θέμα, και άλλο ο δεδομένος και ηθελημένος χαβαλές μεταξύ χρηστών που τυγχάνουν φίλοι.
Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.
-
Πλακα πλακα εχει δικιο!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εφοσον δεν υπαρχει δημοκρατια,γιατι να μη γραφουμε εδω;
Θα σου πω έναν πολύ απλό λόγο, και τώρα σοβαρολογώ: ψάχνοντας στο παρόν θέμα την σωστή ημέρα και τοποθεσία του καφέ, αρκετοί χρήστες (ανάμεσά τους κι εγώ), φάγανε ένα μισαωράκι σκαλίζοντας ανάμεσα στα 'σουβλατζο-ποστς' για να βρούν τη χρήσιμη πληροφορία.
Το ίδιο πράγμα γίνεται κατά κόρον και σε ΠΟΛΛΑ άλλα θέματα, και ειλικρινά με κουράζει απίστευτα. Φτιάξαμε το 'Σουβλατζίδικό', όπως όλα τα φόρουμ έχουν τα πατατο-θρεντ, οφτόπικ-θρεντ κλπ. Αυτά τα ποστς του χαβαλέ έχουν θέση εκεί, και μόνο εκεί.
Για να μην παρεξηγούμαι: άλλο το πηγαίο χιούμορ που μπορεί να βγει τυχαία σε ένα άσχετο θέμα, και άλλο ο δεδομένος και ηθελημένος χαβαλές μεταξύ χρηστών που τυγχάνουν φίλοι.
Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.
Eγώ ήθελα να πω ότι η Ηλέκτρα ήταν εκεί στις 7.08.
Και ήταν πολύ ωραία που ξαναείδα παλιούς και γνώρισα νέους φορουμάδες! -
καλα, καλα..
7.06 λεει η φουνις, 7,08 λες εσυ αλλα εμεις λεμε 7,12 με τα σουπερ ντουπερ ωρολογια μας!
καλα ηταν που γνωριστηκαμε.. να με συμπαθας που δε μιλαω πολυ, αλλα ξερεις.. εχουμε και ενα ονομα να κρατησουμε!
θα τα ξαναπουμε, ομως!
θα ανεβω θεσσαλονικη καποια στιγμη.. οργανωθειτε!
(το πότε ακριβως δεν ξερω!) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
!
καλα ηταν που γνωριστηκαμε.. να με συμπαθας που δε μιλαω πολυ, αλλα ξερεις.. εχουμε και ενα ονομα να κρατησουμε!
θα τα ξαναπουμε, ομως!
θα ανεβω θεσσαλονικη καποια στιγμη.. οργανωθειτε!
(το πότε ακριβως δεν ξερω!)Ναι, τώρα μιλάς στον άνθρωπο-που-δεν-βάζει-γλώσσα-μέσα.
Βασικά μου έκανε εντύπωση που έτρωγες, γιατί νόμιζα ότι εσείς οι πρίμιουμ τρέφεστε μόνο με νέκταρ και αμβροσία. Φήμες.
-
μη δινεις βαση..
που και που τρωω μπροστα σας, για να νομιζετε οτι εχουμε κοινα σημεια! -
...και με παρέσυρε κι εμένα!!
-
Πολύ που ήθελες, είμαι σίγουρος.
-
Θα παίξει κανένας καφές μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Θα παίξει κανένας καφές μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς;Απ' το στόμα μου το πήρες, αρκεί να είναι στις 29 ή στις 30!
-
Done!
Σάββατο, 29.12., στις 12:00, στο Flocafe, στην Νέα Ιωνία, κοντά στον Σταθμό του Ηλεκτρικού.
-
Αν είμαι Αθήνα θα έρθω..
-
Πάαααλι ΒΠ?
-
Είναι κοντά εκεί που σου φτιάχνουν το καρούλι σου!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Done!Σάββατο, 29.12., στις 12:00, στο Flocafe, στην Νέα Ιωνία, κοντά στον Σταθμό του Ηλεκτρικού.
να .... τον καλο που εχετε στο κεφαλι μεσα!!!
-
Τι έπαθες ρε?
-
Καλά είναι. Και πιο ΒΠ να ήταν δεν θα με πείραζε καθόλου Είμαι μέσα 99%.
[koukomode] [/koukomode]
Καφεδακι κανενας;::Πέμπτη 6 Μαρτίου στο Poco-σελ.56::