-
Και την γιαγιά μου να στέλνανε εκεί, το ίδιο και καλύτερο θα έκανε...
Αν εχεις δορυφορική βάλε RTL να δεις τι σημαίνει ρεπορτάζ.... -
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Και την γιαγιά μου να στέλνανε εκεί, το ίδιο και καλύτερο θα έκανε...
Αν εχεις δορυφορική βάλε RTL να δεις τι σημαίνει ρεπορτάζ....πολύ μιζέρια ρε παιδί μου...
-
Ε...μα να είμαι αναγκασμένος να βλέπω και να ακούω τον τύπο που βγήκε από τα πουρνάρια....
-
Ε...μα να είμαι αναγκασμένος να βλέπω και να ακούω τον τύπο που βγήκε από τα πουρνάρια....Ποιος σε αναγκασε?
-
δεν εχώ δορυφορική, και δεν πιάνω άλλα σοβαρά όσον αφορά την μετάδοση της F1 κανάλια...
που είναι ο JBM αλήθεια?
-
Νascar
-
Τον Πουρναράκη θα τον κρίνεις με βάση τους πόρους και τα μέσα που έχει στη διάθεση του. Η απευθείας σύγκριση με RTL και ITV είναι εντελώς(μα εντελώς) άστοχη.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Τον Πουρναράκη θα τον κρίνεις με βάση τους πόρους και τα μέσα που έχει στη διάθεση του. Η απευθείας σύγκριση με RTL και ITV είναι εντελώς(μα εντελώς) άστοχη.+1000
-
Μόνο και μόνο η φάτσα του μου δημιουργεί φλύκταινες, αυτά που λέει δε εφυλίδες....
Συμφωνώ για τα υπόλοιπα που λες, αν είναι πάντως να διαθέσουν περισσότερους πόρους είμαι σίγουρος ότι υπάρχει και καλύτερος host για εκπομπή F1....
-
Μόνο και μόνο η φάτσα του μου δημιουργεί φλύκταινες, αυτά που λέει δε εφυλίδες....Συμφωνώ για τα υπόλοιπα που λες, αν είναι πάντως να διαθέσουν περισσότερους πόρους είμαι σίγουρος ότι υπάρχει και καλύτερος host για εκπομπή F1....
ναι υπάρχει ο Παλομπαρίνι...
-
τάκη, τι κορώνα ήταν αυτή στο προσπέρασμα του Αλόνσο στο Μάσα στο τέλος; Όλα τα λεφτά!
-
Σεϊτανίδης...
Σήμερα ο ΤΠ είπε 5 φορές τουλάχιστον ότι ο Alonso με εκπληκτικό τρόπο μάζεψε τη διαφορά από τον Massa ενώ ο Σεϊτανίδης του είπε ισάριθμες φορές ότι είναι ο Hamilton αυτή η McLaren πίσω. Έχει και ζέστη εδώ στην Κάντζα ρε γμτ......ΥΓ: Απαράδεκτη η επιλογή του Ταγκούλη, όχι γιατί έχει κάτι ο άνθρωπος αλλά επειδή μίλαγε ως BMW και όχι ως Ταγκούλης...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
ΥΓ: Απαράδεκτη η επιλογή του Ταγκούλη, όχι γιατί έχει κάτι ο άνθρωπος αλλά επειδή μίλαγε ως BMW και όχι ως Ταγκούλης...
...και η πλάκα είναι ότι σημερα τα BMW έκαναν ότι μπορούσαν για να ξεφτυλιστούν...
-
Δηλαδή πρέπει εκτός από τους σχολιαστές και οι καλεσμένοι να ειναι 'αχρωμάτιστοι';
-
άλλος εκείνος....
ως φυσιογνωμία αλλά και λέγειν σαφώς καλύτερος....
Τελικά επικράτησε όμως ο λάτρης της μπιφτεκούπολης....Πάω να πάρω δορυφορική ΤΩΡΑ....
-
Απλώς στη συγκεκριμένη περίπτωση ο καλεσμένος δεν εξέφρασε προτίμηση λόγω συμπάθειας, αλλά λόγω 'κορπορεϊτίλας'
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Δηλαδή πρέπει εκτός από τους σχολιαστές και οι καλεσμένοι να ειναι 'αχρωμάτιστοι';Πώς θα σου φαινόταν στον τελευταίο τελικό του μπάσκετ στη θέση του σχολιαστή να ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος ή γενικά κάποιος βαμμένος Παναθηναϊκός ή ακόμα χειρότερα κάποιος από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός; Πόσες τηλεοράσεις θα είχα φύγει από μπαλκόνια;
Ξέρω ότι δεν είναι το ίδιο F1 με μπάλα, αλλά όπως και να το κάνεις ο άνθρωπος ήταν εγκλωβισμένος. Και να ήθελε να πει κάτι άλλο είχε πάει εκεί για δουλειά, όχι για να σχολιάσει στο φιλικό έναν αγώνα F1.
-
Γιατί, στις εκπομπές για μπάλα δεν έχουν καλεσμένους παίκτες ή προπονητές;
Όπως και να 'χει, ενώ είμαι Ferrariκός μου άρεσε πολύ ο σχολιασμός του γιατί είχε την 'εκ των έσω γνώση' για κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω, γενικά δεν με πειράζει όποιον και να έφερναν, και τον Ron Dennis τον ίδιο. Πάλι με ενδιαφέρον θα άκουγα την άποψη του. -
Ο Alpha καλεί στα παιχνίδια του Γαύρου πάντα το Μίχο... Ωραίες μεταδόσεις δεν μπορώ να πω....
-
Εγώ δεν ενοχλούμαι καθόλου απο χρωματισμένους σχολιαστές αρκεί να ξέρουν το αντικείμενο και να μην είναι εμπαθείς.
Τηλεοπτικές μεταδόσεις F1 (2007)