-
Πεσtα χρυσοστομε!!!
Αλλα ποιος ακουει???
Ακουει κανεις???
Βρε σεις ...λετε να κανουν οτι δεν ακουν ?
Λετε να μην εχουν τιποτα να πουν??Στο τατοι λοιπον......στα 1900.....ετρεχαν ...καποιοι....
Τωρα δεν τρεχει κανεις!!!!!
Μια χαρα τα εχετε κανει.
Το ξανα ειπα απο εδω μεσα: Αφου δεν μπορειτε γιατι δεν αφηνετε αλλους μηπως και αυτοι μπορουν καλλιτερα??
Δυσνοητο εεεε....!??
DIMOS
-
ειμαι περιεργος να δω τις συμμετοχες τις ροδου ...?ακουσα οτι μαζευτηκαν αυτοκινητα ....!!!
Εν Αναμονη των εξελιξεων...!!! -
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
ειμαι περιεργος να δω τις συμμετοχες τις ροδου ...?
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ......... ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ .ακουσα οτι μαζευτηκαν αυτοκινητα ....!!!
ΠΟΥ ?Εν Αναμονη των εξελιξεων...!!!
ΜΙΑ ΑΠ'ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ , ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ , ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ , ΑΝ ΑΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ...........
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
ειμαι περιεργος να δω τις συμμετοχες τις ροδου ...?ακουσα οτι μαζευτηκαν αυτοκινητα ....!!!
Εν Αναμονη των εξελιξεων...!!!....MΠHKAN TA ΓΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ !!!!!!
...ΓΙΔΙΑ
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο χρήστης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ. έγραψε:
[
....MΠHKAN TA ΓΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ !!!!!!...ΓΙΔΙΑ
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ< ΝΥΝ ΠΑΡΩΔΙΑ > Ο ΠΟΣΤ ΜΑΝ ,
VIVA LE SPORT
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
< ΝΥΝ ΠΑΡΩΔΙΑ > Ο ΠΟΣΤ ΜΑΝ ,
VIVA LE SPORT
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΑΘΜΟΘΥΡΙΑ ΣΤΗ **Ν2 **ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ , ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΟΥΛΑ ,ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑ , ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ , ΜΕ ΚΑΤΙ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΥΣ ...............
ΓΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΛΙΠΙΝ ΜΠΑΓΚ .........
ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?
ΑΙΝΤΕ ΓΙΔΙΑ , ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο Μ.Τ. ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΣΑΣ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ...
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΑΘΜΟΘΥΡΙΑ ΣΤΗ **Ν2 **ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ , ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΛΗΞΟΥΛΑ ,ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑ , ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ , ΜΕ ΚΑΤΙ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΥΣ ...............ΓΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΛΙΠΙΝ ΜΠΑΓΚ .........
ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?
ΑΙΝΤΕ ΓΙΔΙΑ , ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο Μ.Τ. ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΣΑΣ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ...
βγηκε αποφαση? μαιμουδιαρης τελικα η οχι?
-
Η Parta Fata παρουσιάζει:
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Η Parta Fata παρουσιάζει:ΤΟ DVD ΤΟΥ roadrunner αφιερωμενο εξαιρετικα στους **διοργανωτες ** του παρτυ των γιδιων , με σφυριγματακια και για σου ΜΗΤΣΟ με κολπα σου
-
Λογω δέσμευσης της αγωνιστικής ομάδας ως προς την συμμετοχή στο Πρωτάθλημα αγώνων ταχύτητας ειμαι υποχρεωμένος να βρίσκομαι στην Ρόδο.
Οι ειλικρινεις μου απόψεις για τον αγώνα αυτό καθώς και για το ρεζίλεμα των αγώνων που οφείλεται κύρια σε συμπλεγματικά ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια εκφράστηκαν σε προηγούμενη απάντηση μου.
Απορώ όμως αν κατάφεραν οι εθελοντές του σπορ να σιχαίνομαι τον εαυτό μου που θα συμμετάσχω σε ενα αγώνα τι σκατά μέλλον δημιουργουν για τα πιτσιρίκια της χώρας που τώρα ξεκινάνε.Μήπως να παρουν με το καλημέρα ενα EVO και να κατέβουν ΕΛΠΑ,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ και ΡΑΛΛΥ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ η να τα ψάχνουμε στις βούτες και στις κόντρες??
ΡΕΝΟΣ ΚΑΙΣΑΡ
-
Βγηκαν μηπως συμετοχες?
-
??
-
Οι συμμετοχές βγήκαν και ήδη απεστάλησαν με email από τις εμπλεκόμενες λέσχες/οργανωτές...
ΥΓ Όχι, δεν συμμετέχω στους συγκεκριμένους 'αγώνες'...
-
Ο χρήστης mouri έγραψε:
ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
. . . . . ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΥΝΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΕΘΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ [ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΕ ΔΙΠΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ] ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.
ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΣΑΣ.http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... ace_id=523
Δηλωσαμε δηλωσαμε?
-
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!
-
Ο χρήστης dimosR έγραψε:
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!
Καλημέρα ΘΩΜΑ! (άπιστε)
-
ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ , ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ...........
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΡΙ ΜΑΛΑΞ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΜΩΣ , ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΕ , ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΙΩΝ , ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ , ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ , ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ .........
ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΑΡΧΗΤΡΙΜ@Λ#Κ@ , ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ , ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΑΞΗ (ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛ.) ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ............. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ
Υ.Γ. ελπιζοντας οτι δεν θα στερησει το πιατο της ημερας απο σχετικους με το επαγγελμα του roadrunner
-
Νομίζω το παρατραβήξατε
(Moderator nass)
-
Νομίζω το παρατραβήξατε
(Moderator nass)
(νυν ΠΑΡΩΔΙΑ) Πανελληνίο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2007